Vrancea (15)
Raspunsuri - Pagina 15
pet.cost2005 spune:
Tot eu sunt, trebuie sa revin! V-am spus eu ca sunt cam zapacita ... fetelor din Focsani, care-i treaba cu Dracula Parc? Chiar se face la Crang sau era doar o pacaleala de 1 aprlie, vazand ca articolul in Monitorul a aparut de 1 aprilie, nici nu am dat prea mare importanta, am zis ca-i pacaleala. Voi ce stiti?
Acum chiar ca va las. Pupiceeeeeeeeee ....
Petro
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Tot eu sunt, trebuie sa revin! V-am spus eu ca sunt cam zapacita ... fetelor din Focsani, care-i treaba cu Dracula Parc? Chiar se face la Crang sau era doar o pacaleala de 1 aprlie, vazand ca articolul in Monitorul a aparut de 1 aprilie, nici nu am dat prea mare importanta, am zis ca-i pacaleala. Voi ce stiti?
Acum chiar ca va las. Pupiceeeeeeeeee ....
Petro
Hahhaaahhhaaaaaa .... acum am citit tot in Monitorul .... era pacaleala, asa cum banuiam !!!
Petro
sim spune:
Of, Andreia draga si noi am patit din astea si tare-i mai rau. Mare grija sa nu se deshidrateze, dar asta sunt sigura ca stii deja. Nu vreau sa te sperii, dar ultima data cand am trecut printr-o enterocolita de genul asta am ajuns la spital si Ruxi a stat cu perfuzie o zi intreaga. Sper ca Bia sa fie mai bine, insa a mea nu primea nici macar o lingurita cu apa, tot dadea afara si mi s-a facut atat de frica de am fugit la urgente, unde au internat-o in secunda in care au vazut-o. Si-a revenit destul de repede dupa tratamentul facut de ei. Iti doresc din suflet sa isi revina repede Bia si sa nu ai de trecut prin asa ceva! Draguta de ea, tare mi-e mila .
Roxanica stii ce...poate le dai si tu un motiv sa iti dea prioritate...un puiut mic si o sa ajungi in capul listei de prioritati . Si eu ma inscriu in clubul iubitorilor de Barcelona!!! A fost una din cele mai frumoase excursii si chiar ca m-am indragostit de minunatia aia de oras. Gaudi a facut cu adevarat minuni acolo, dar m-a impresionat mult de tot si fantana "dansatoare" de langa Palatul regal, ca sa nu mai spun de senzatia de istorie pe care ti-o dau stradutele inguste din zona veche a orasului. Si ce sushi bun am mancat acolo...noi suntem mari amatori de mancare japoneza, asa ca a fost o adevarata bucurie restaurantul japonez de langa port pe care l-am descoperit intamplator. Sa aveti un concediu placut si sa va odihniti cat mai mult!
Petro lucrezi in fabrica de cosmetice! Oaaau! In mod normal orice femeie cred ca ar fi super-incantata sa aiba asa o sansa, dar ma intreb dupa ce trece euforia noului si a incantarii daca mai ai aceeasi pasiune pentru tot ce inseamna cosmetice. Ce minunatii trec prin mainile tale: creme, parfumuri...?
Uite ca n-am apucat sa va spun pana acum (am tot uitat): melodia pe care o va canta Mihai Traistariu la Eurovizion anul asta (Tornero) este compusa de un focsanean! Se numeste Edi Carcota. Bine, pe langa faptul ca ne este prieten, pentru noi e un motiv de mandrie, indiferent daca piesa a fost considerata buna sau mai putin (asa cum s-a discutat la o alta sectiune DC). Asa ca o sa tinem pumnii stransi pentru focsaneanul nostru.
Va pup
flori76 spune:
Fetele,va invit la un www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73057" target="_blank">capitol nou
Rog moderatorii sa-l inchida pe acesta
Flori