Vrancea (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Gata, am venit cu vesti, povesti si poze .

S-o luam pe rand: serbarea a fost cea mai reusita de pana acum dupa parerea mea: au cantat, au dansat, au facut si un fel de scenete si toate astea copilasi de grupa mica si mijlocie. Cel mai tare m-a impresionat un coleg al Ruxandrei care a fost imbracat in greieras si a dansat pe "De ce plang chitarele" de a uimit toti parintii. A facut show, ce sa va spun: zambea smekereste, dansa, arunca ocheade fetelor (furnicilor adica), le mai plasa si cate un pupic in fuga. Sa fi vazut cum punea el genunchiul jos si le canta cu foc din chitara! E facut sa fie artist. De domnisoara mea pot spune ca s-a descurcat peste asteptari: nu tu emotii, nu tu sa-i tremure vocea...singurele care se auzeau tremurand erau picioarele mele. Evident ca am tras si un bocet corespunzator la "De ziua ta mamico".
Le-au facut niste costumatii tare faine la gradi, evident ca noi a trebuit sa le cumparam, iar dulapul meu cu haine de scena incepe sa se cam umple. Dar s-a vazut ca au muncit fetele alea cu piticii de le-au sarit capacele. Doua ore a durat, daca va vine sa credeti. Eu nu pot sa-mi tin copila intr-un loc nici juma' de ora, dar doua ore... Daca as fi putut sa va pun filmuletul ar fi fost o treaba, dar pana una alta va arat niste poze ca sa va faceti o idee .

Andrutule am fost la dr azi si in sfarsit mi-am parlit rana ca sa scap, ca tare m-am mai saturat. Despre impresii e greu de zis, ca eu nu prea stiam la ce sa ma astept: a intepat nitel, dar m-am obisnuit. Acum e mai complicat ca tre sa stau pe scaun si nu-i o pozitie prea confortabila. Sper numai sa se vindece cu bine si sa scap de chestia asta. Luna asta am repaos total, asa ca nu asteptati vesti cu bebei de la mine . Si daca se vindeca asa cum trebuie si n-o mai trebui vreo interventie, luna urmatoare pazea ca vin cu forte proaspete! Iti tin pumnii sa-ti dea vesti bune dr si unda verde pentru bebitz.

Despre martisoare...hehehe...am un sot de nota 10: a venit la amandoua fetele lui cu cate un pandantiv de aur alb in forma de fluturas. Foarte frumoase! Despre colegii de la munca v-am povestit deja.

Alex sa va mearga bine in noua casa si sa fie intr-un ceas bun! Asteptam poze.

Danutule orice sfarsit e un nou inceput! Hai, presimt eu ca bebe e aproape. Iti tin pumnii pentru luna asta. Incearca sa prinzi ovulatia ca sa fie sansele cat mai mari. Ute un si mult curaj! Hai ca bebe te asteapta, e pe aproape!

Helbi cum a fost la serbarea voastra. Ai promis poze. Abia astept sa vad frumusetea de Bia imbracata in printesa!

Roxana pe unde esti iubita? Nu ne mai dai nici un semn? Hai, te rog, mai treci pe la noi.

Petro cum e prin Italia? Ma batea gandul sa-mi iau familia si sa dau o fuga la Milano pentru cateva zile. Ai idee daca o fi asta o perioada buna de plimbare sau sa mai astept?

Un pupic pentru fiecare si va astept sa mai stam de vorba.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Sim,felicitari pt frumusetea de Ruxi!O adevarata printesa!!De cate ori ma uit la pozicile cu ea nu pot sa nu ma minunez de ce par frumos are!
In alta ordine de idei,ma bucur din suflet ca ai scapat de rana si te asteptam cat mai curand cu vestea cea mare

Andrutza,faine tare inelusele .
Pe YM nu te-am mai vazut de muult tare si mi-e tare dor sa mai vorbim.Acum,poti sa ma bati ,dar nu-mi amintesc si pace unde este cursul...unde pleci?

Alex,felicitari pt noua locuinta!

Danutza,lasa,nu fi trista,sigur luna viitoare o sa vina bb la tine

Roxi,Kata pe unde umblati???

Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Dragele mele drage,

In primul rand ptiu ptiu sa nu deochiem domnisoara in verde, mai mai si ce palariuta are si ce eleganta e si ce frumoasa e ea si ce frumoasa e si mami! Sim, sa va traiasca, nu ma mai satur sa o privesc!

Vin si eu cu vesti de la doctor. Mi-a zis ca analizele la sange de data trecuta sunt bune pt amandoi, mi-a facut un control jos si a zis ca totul pare ok si mi-a luat si proba de secretie pe care o trimite la laborator si voi primi o copie a rezultatului si eu acasa. Intre timp mi-a zis sa iau acid folic si atat, fara alte vitamine si mi-a mai dat o trimitere la sange in a 22a zi de cand vine urmatorul CM sa vedem cum stau cu progesteronul.
De acum astept si eu minunea...sunt cam entuziasmata si imi inchipui ca o sa bat din palme si raman, cred ca ar trebui sa revin cu picioarele pe pamant si sa fiu realista...
Oricum Doamne ajuta si mie si voua!

Flori, nu am mai zis parca de curs? La Plymouth, Mayflower College, e un curs de doua saptamani pt profi de engleza..Stii ca obtinusem bursa Socrates-Comenius in .ro si am renuntat la ea cand am plecat din tara dar am tinut legatura cu Universitatea sa ma accepte la curs ca platesc cu banii mei. Remember?

Mai intru pe YM seara dar nu stau foarte mult si niciodata nu stau available. Ia ca esti online acum, sa iti scriu.

Restul fetelor? dar scumpe mai sunteti la vedere...Haideti doamnelor sa stam de vorba!

Ma retrag acum, va pup si va doresc un 8 martie plin cu surprize frumoase!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

La multi ani, doamnelor ! Va doresc un 8 Martie fericit, sanatate si o primavara senina !

Va pup si revin mai tarziu sa va mai povestesc cate ceva.

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Flori multe pentru toate mamicile si viitoarele mamici!

La multi ani, dragele mele, si sa va fie viata plina de iubire si bucurie!

Floricel esti o scumpa, sa te auda Dumnezeu! Tu in ce stadiu mai esti? Oare nu ziceai ca o sa incepi niste analize sa vezi ce si cum? Tare m-as bucura sa ne dai vestea cat mai curand.

Motanikule stai sa-mi trag palaria mai pe ochi sa nu se vaza cum m-am inrosit. Saru'mana, ca alta nici nu stiu ce sa mai zic la atatea cuvinte frumoase . Tu ai incercat pana acum sa-ti monitorizezi ovulatia sa vezi cand ti se intampla, pentru ca la perioade atat de lungi e cam greu sa te orientezi, asta daca nu cumva a fost acum o situatie iesita din normal. In orice caz, spun si eu ca Florin: lasa, mama, ca incercam pana iese...oricum pe langa faptul ca nu ne costa nimic, este si placut . Iti doresc din suflet sa ti se implineasca dorinta cat mai repede.

Petro , ai promis, te asteptam!

Sa aveti o zi minunata dragele mele!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Gata, am revenit!
Sa va mai povestesc despre mine: in ultima perioada am trecut printr-o pasa proasta (probl. de sanatate) care acum pare ca s-a rezolvat. Sa vedem ... si noi tot cu barza ducem tratative de ceva timp, dar ... Poate o data cu primavara se trezesc la viata toate alea in noi si se prinde si bb asta.

sim - ma alatur si eu complimentelor pt. primavara ta blonduta, frumusica foc! Cat priveste Italia ... cand vrei sa vii? Aici pare ca vine primavara, adica este soare, cald, destul de frumos as zice. Au anuntat si ceva ploi in zilele urmatoare, dar, in general este frumos. Si unde vreti sa veniti, la cineva in vizita sau asa ca turisti? Daca e ultima varianta, iti dau cate ceva sa citesti despre Milano. Stii ceva italiana? E frumos la Milano, dar sunt alte locuri mai interesante de vazut. Si daca sunteti in zona neaparat sa vedeti Duomo (Milano), care, dupa parerea mea, e mai impetuos si mai maiestuos decat Basilica di San Pietro (Roma), iar pt. copii parcul de distractii Gardaland (la vreo ora de Milano). Oricum, anunta-ma daca vrei informatii si da-mi mai multe amnunte (cat timp stati, ce ati vrea sa vedeti ... ). Noi acum, pt. Paste (al lor, pe 16/04) cautam sa iesim undeva aici, prin zona ca sa ne mai incarcam bateriile, am vrea sa vedem Venetia pt. ca nu am vazut-o niciodata (eu, sotul, da, cand era mai flacau ).
Si bafta pt. bb2, pe cat mai curand cu vesti bune!

andra - ma bucur ca e totul ok, insa si eu cred ca trebuie sa mai astepti ca organismul sa-si revina pe deplin dupa anticonceptionale. Acum depinde de la persoana la persoana, dar si eu tot din cauza asta am avut probleme. Mie nu mi-a dat dr. acid folic, desi am citit ca e bine sa il iei. Eu acum iau (asa, de la mine) Branca Ursului care nu cred ca face rau, eventual mai ajut putin organismul. Dar are un gust oribil ....!
Si tie bafta pt. bb si pe plan profesional, pt. cursul la care urmeaza sa participi!

Nu stiu daca v-am mai spus ca in perioada asta mai stau cu baietelul unei prietene atunci cand nu are cu cine sa il lase. Are un anisor si este o dulceata, il pupacesc si-l "jumulesc" non-stop.
In alta ordine de idei ... ne gandim la vacanta de vara, la Romania, abia astept sa mergem. Si cam atat ...!

Va pup si va doresc numai bine tuturor, sim, motanik, prixi, flori, dana n., helbi, didi alex ... si daca am omis pe cineva, scuze!

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

La multi ani,o primavara frumoasa si multe impliniri!

Andrutz,nu-mi amintesc nimic.Cred ca ma lasa memoria,clar .

Simona,n-am mai facut nimic cu analizele si alte alea...Ne gandeam sa mergem la vara in Ro sa facem niste analize,dar pe mine nu ma prea incanta ideea,pt ca-mi dau seama ca dupa 4 ani de incercari o sa trebuiasca sa fac n investigatii si nu stiu daca am timpul necesar,nu stiu daca in 1-2 luni vor putea sa-mi puna un diagnostic clar.Si apoi...daca-mi dau tratament,o sa trebuiasca sa merg la controale,nu?Si daca eu o sa fiu aici...Nu stiu,suntem tare derutati.Aici ni s-a recomandat scurt si clar FIV,dar parca am vrea sa stim si alta parere...

Petro si tu astepti barza?Bine ai venit in club!Sper din suflet sa ne dai cat mai curand o veste buna
Acum vreo 2 ani,am zis 'frate,ma mut in Italia!' .Am cateva cunostinte acolo,vreo 5-6 fete din Firenze,care la un moment dat au inceput sa ramana insarcinate una dupa alta.Acum au toate copilasi cam de aceeasi varsta(cateva saptamani,o luna diferenta intre ei).

Gata,va pupic,o zi frumoasa va doresc

Mergi la inceput

flori - da, si noi asteptam barza asta incapatanata care nu vrea sa apara. E drept ca nu asa de mult timp am inceput "lucrarile" ca tine, dar ... stii tu, atunci cand iti doresti foarte mult ti se pare o vesnicie. Mai ales ca nu-i chiar totul ok dupa cate pare. Oricum, sa speram in bine. Eu, din contra, nu am momentan prietene/cunostinte insarcinate in aceasta perioada, ba chiar toate incearca si ele ... Pe unde o fi "virusul" asta de gravidutza de nu-l prindem si noi?

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multi ani si fie ca tot ce va doriti, sa vi se implineasca curind!

Sim, frumoase poze si mi-a placut mult ca si educatoarele s-au costumat! Frumos!!!! Intr-un fel imi pare rau ca aici nu se obisnuieste asa ceva....au 2-3 serbari pe an, dar nua sa ca in RO.........alta cultura, altceva.........asta e........

Noi pe 18 avem serbarea la scoala de dans, asa ca mai aveti putin de asteptat cu pozele.
Am avut sapt trecuta carnaval, dar inca nu am reusit sa pun poze. Sper ca WE asta sa-mi fac timp.

In rest, astept sa se mai clarifice cite ceva zilele astea ca s a va pot da si eu o vest (nu, nu sunt insarcinata is nici sperante pre curind nu sunt.....)

Va pup

PS desi aici azi nu a fost ziua mamei (e in prima duminica din mai) fetita mea mi-a urat La multi ani si mi-a pregatit ceva facut de minuta ei! Va povestesc detalii maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

...floricele, floricele si de la noi Mamicute si viitoare mamicute!

Noi (io+ Robert ca tati a fost la servici)am fost ieri la o serbare la scoala. Aici, asa cum spunea Andreia nu se serbeaza ziua mamei (Andreia, Muttertag nu e pe 14 mai?) dar pt ca sunt multi straini s-a organizat o sarbare de copii. a fost super frumos.
Robert bineinteles ca a facut numai prostii ca, nici legat nu statea in zona copiilor la educatoare si, cand aplauda lumea el era ferm convins ca pe el il aplauda asa cum il apluada mama acasa.Asa ca toata chefuiala noatra a durat de la 14-18.30. Initial cand am intrebat-o pe profa am crezut ca am inteles io gresit (!ce tie si cu increderea de sine)dar asa a fost si unii au mai ramas.

Va citesc non stop cu scrisu e mai greu. Ne mutam si ne-am hotarat la mobila de bucatarie dar la aparatura tot ne razgandim ca e scumpa rau.
si azi cica mergem sa luam mocheta pt camera copilului, maine scoala si zugravit si tot asa. Partea prosta este ca nu gasim chirias si pana la 01 iunie suntem cu casa asta legati de gat. ma doare capul cand aud de 2 chirii!( ar fi bine sa precizez ca in DE pt o intrerupere/anulare de contract de inchiriere, cum s-o numi oare nu stiu, ori il anunti pe propietar inainte cu 3 luni-asa cum cred ca a facut Dana- ori ii cauti cel putin un chirias viabil)

Andra,Pet, DanaFlori,Sim multa bafta la mamicutze si poate cat mai curand ne anuntati 2 liniute!

Maaaama ce gasca!!!!!
Roxana, tu pe unde esti?

Andreia, ce scumpete de Bianca ca s-a gandit la tine mai ales ca aici nu simti sarbatorile si valorile romanesti!
Simo, m-am indragostit de Ruxi. vreuuu si io fetitzaaaaa! sa aiba robert partener/a de joaca. Sanatosi sa fim
Acu fug ca am multe pe cap. Am facut mucenici am impartit dar, tot mi-au mai ramas 1001 lucruri de facut.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136&whichpage=1" target="_blank"> Sa redam speranta si copilaria lui Denis!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

Mergi la inceput