Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Jadi - imi pare rau, n-am vrut sa te supar. Eu sunt fan alaptat. Defect profesional, ce sa-i faci! Oricum, n-am inteles de ce te mulgi si nu suge bb singurel direct de la sursa?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

E mult de povestit, pe scurt am un copil care nu e fan mancare si pentru ca manca la tita foarte putin si rar, nu lua in greutate cat trebuia, a trebuit sa incerc diverse cai de a-l face sa manance. Printre altele, am ajuns la muls iar dupa ce am reusit sa il aduc pe calea cea buna cu mancatul nu mai vrea tita desi faza cu mulsul a inceput in apropiere de 2 luni cand toti specialistii spun ca daca hranestii copii cu biberonul nu ii intarci... fals, demonstrat pe caz concret.
Una peste alta nu am pierdut lactatia si desi cateodata mai raman in pana de lapte, zi de zi am ce sa ii mulg in bibe iar la o masa mananca minim 170 ml.
Si daca fac efortul asta il fac strict pentru el, mi-as fi dorit si eu sa am un copil perfect si sa imi manance la tita insa nu se poate sa le ai chiar pe toate. Ma multumesc cu el ca e un copil cuminte si desi mai zic ca imi scoate peri albi, exagerez in mod clar.

oricum faza cu rabdarea nu tine. Ca daca nu il hranesc, prefera sa ramana nemancat... pe incercate!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

JADI nu trebuie sa te simti "prost"! Daca nu reusesti in nici un fel sa-l convingi sa vrea sanul,e bine si asa pentru ca inca primeste din pretiosul lapte matern.





Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

JADI,poate face parte din categoria de copii carora nu le place laptele si din cauza asta mananca putin.O sa vezi cum se comporta cand incepi diversificarea.







Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara (noaptea) dragalashelor,

Iaca si eu bu-hu-hu pe aici.

Simodina, ti l-am admirat pe Serban, e foarte dulce si expresiv.

Cristina cge, felicitari pt noul job, jos palaria ca ti-ai gasit asa de repede, mult succes in continuare.

Alexla, Kid, si eu am patit la fel acum la masa de seara. Victor a fost calm si cuminte toata ziua, dupa baie a adormit dar in 30 de minute s-a trezit plangand, eu credeam ca de foame.
In brate se linistea un pic, cand il puneam la san urla de ziceai ca-l frige tzitza, nu altceva. Am incercat de vreo 4-5 ori sa-i dau san, de fiecare data se enerva si mai rau, mie imi curgeau sanii, m-am umplut de lapte pe pijamale. Pana la urma m-am muls si asa a vrut, a mancat cam 160ml, o fi mult, o fi putin, nu stiu.
Va spun cinstit ca e prima data cand masor ce mananca, dat fiind ca pana acum a mancat numai de la san si a crescut bine nu am facut niciodata proba suptului.
Acum sa vedem ce sa intampla in continuare, va voi tine la curent.
Sper si eu ca la masa urmatoare sa fie adormit si sa accepte sanul ca e tare neplacut mulsul acesta.

Oricum, planul era sa incep sa ma mulg sa fac ceva provizii la congelator pt cand incepe cresa (peste 4 sapt), pediatra m-a sfatuit sa incerc asa sa-i dau numai lapte de la mine pana la sase luni. Ar urma sa manance biberon cu lapte muls la cresa si san acasa, dar acum cine stie ce-o mai fi.

E ciudat ca efectiv l-a lovit din senin, si a plans mult si ofta in brate de ti se rupea sufletul. E posibil sa fie de la dintisori?
Ca de cand a terminat colicii nu a mai facut crize din acestea de plans din senin.

Va pup, noapte linistita,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Jadi nimeni nu intelege mai bine ca mine cum e sa mulgi si sa-i dai bibe. Si la mine a scazut lactatia de vreo 2 saptamani. Dar trebuie sa recunosc ca eu sunt vinovata (mi s-a cam luat de atata muls). Avem 1 sau 2 mese de lapte praf... Asta e...

Irina i-am dat ieri branzica (din lapte praf) in supaica si azi dimineata jumatate era in pampers.

V-am zis ca nu schimb semnatura, stiam eu ce am la usa . Azi noapte s-a trezit la 1, la 3, la 4, la 5 si la 6.15 chiraia in pat. L-am lasat in pat pana la 7.15, mai atipea (cred, ca tacea) apoi iar chiraia... Asa ca sunt rupta. Acum sta cu soacra-mea si nici nu ma baga in seama ca sa nu zic ca nu am loc de ea langa copil .

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Neata.Am reusit dupa promisiuni de zile intregi sa pun pozele cu casa, porocalie-albastra.
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/album?.dir=/a4e2&.view=t.
Mi-e ciuda pe bebeii care nu mai vor sa suga, pt ca asa a facut si Iaris si dupa o luna nu am mai avut nici un pic de laptic pt ca pompa nu stimuleaza lactatia.
Marul copt, ca parca intreba cineva, eu i-l dau dimineata fara nimic.La inceput i-am pus cereale, dar am renuntat sa ni il ingras

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Marinela faina mobila. Coltarul meu din bucatarie e identic cu al tau. Si tot eu intrabam de mar, dar i-am pus putina portocala in el (mie mi s-a parut cam acru, dar bb l-a papat pe tot ).

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Si inca ceva , eu mulg tot ce papa bb de mai bine de 2 luni si abia recent a scazut lactatia. Si de la 1 luna mulg, dar atunci inca mai sugea noaptea si 1-2 si ziua.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei:Alexandra Ioana,Maria si,Luanna!
Noaptea trecuta parca a fost un pic mai bine.de la ora doua pana la trei nu voia sa o pun in patut.O adormeam si cum atingea patutul incepea sa planga,parca erau tepi in patut
Cred ca sunt dintii totusi.Ieri am urmarit-o toata ziua.Sta cu mainile in gura si plange,suge mai des,nu se linisteste de multe ori nici in brate,parca nu are stare.
Godzilamultumesc de sfat,dar in afara de sot nu are cine sa ma ajute si acum sotul e in examene si trebuie sa-i fac liniste ca sa poata sa invete.Abia astept sa termine cu examenele ca o sa i-o plasez mai des pe Stefania(trebuie sa recupereze,mai ales ca il si striga pe el).
Nanadana am iesit cu Stefania doua ore afara si apoi toata noaptea s-a trezit.Multumim de sfat.
Ma duc sa citesc din urma si revin

cristell
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_c66/my_photos

Mergi la inceput