Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Si ca sa nu uit, azi e ultima zi de CM la mine si copilul mi-a refuzat laptele de la titi. Laptele muls la 11 a trebuit sa il dau cu cereale la 1 si tot nu a mancat tot si laptele de ora 6 nu a fost mancat bine, diferenta i-am dat-o seara in bibele de lapte praf HN care avea urme vagi din gustul de banane. Nu am mancat nimic aiurea, pui si cartofi si ma gandesc daca CM a stricat gustul laptelui si daca da, de ce abia in a 3-a zi?
La 11 i-am dat lapte praf si l-a mancat integral!
Cum se manifesta oare intoleranta la lactoza?

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Jadi - intoleranta la lactoza se manifesta prin diaree acuta exploziva cu scaune apoase,varsaturi, insuficienta cresterii, distensie abdominala. Nu cred ca e cazul lui Vlad

Alina si Anya (19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Nu e cazul cu siguranta, nu mai face diaree din decembrie!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

NANADANA ,pozele sunt in albumul meu!

JADI ,Matei nu a refuzat deloc sanul in perioada mea de CM,nu cred ca modifica considerabil gustul.Intoleranta la lactoza se manifesta prin colici,diaree si balonare si apare prin lipsa lactazei,o enzima care face digestia lactozei.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Irina atunci asta este, oricum am incetat de mult sa mai caut cauze la copilul meu, hehe.

Iar nu am somn si maine o sa fiu chiauna la "servici" si am promis ca muncesc cu spor! Astept sa iasa sotul de la baie sa ma alerge pana in dormitor si atat!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

aoleu, Jadi, citeam printre randuri ca i-ai dat laptele praf si l-a mancat integral (asta dupa ce refuzase sanul)....Mi s-a parut ca ai scris ca i-ai dat lapte integral Ma socasem.

Asaaaa, am pus 5 lingurite la 180 de ml de apa + 6 masuri de formula. Ii era prea foame ca sa faca gat...la inceput. Dar dupa ce a tras 100 de ml s-a pus pe scandal . Eu tot invarteam tetina aia in gura ei, cica e cu flux variabil, da, adica se ineaca cu toate cele 3 viteze. Dupa 100 de ml s-a saturat sa se mai inece si s-a pus pe urlat. Am ridicat-o si a tras niste ragaieli de ziceai ca a stat toata noaptea la carciuma. Apoi i-am dat formula obisnuita cu tetina ei nr 2. A adormit fericita. Dupa ce am culcat copilu' m-am pus eu pe gustat cerealele preparate de mine (iesise asa un lapte mai gros, era f lichid). Intr-adevar din tetina variabila iese f repede, am incercat cu 2, nu iese deloc, cu 3 iese tot repede. Noroc ca aveam si o tetina Nuk pt lichide groase, asta mergea mai bine. Am sa o incerc pe personaj maine.

Dar, acum am stat pe Net si am cautat de cereale si tot. Americanii nu recomanda sa le pui in biberon. Cica sa faci mai gros lichidul respectiv, piureul de cereale, si sa le dai din lingurita. Io habar n-am cum sa fac, dr a zis sa caut niste cereale pt 4 luni si sa i le dau cu laptele ei obisnuit, din biberon. In fine, acum mi-am prajit deja creierul gandindu-ma, ma duc sa ma culc.

Tonnia, eu sper ca bb Dinu sa fie doar un mofturos si sa ii treaca faza asta odata cu trecerea iernii. Sper sa nu aiba nimic infectios, dragul de el, si tu sa nu te mai stresezi!

Mergi la inceput

Experta mea din canada (a se citi mama care a crescut 2 nepoti pe acolo) la fel ma bate la cap, sa le fac mai grosute si sa le dau cu lingurita. Cand va veni la mine data viitoare, sper saptamana asta sa o pun pe ea sa le dea cu lingurita ca eu am incercat de 2 ori si a iesit o catastrofa totala, nu numai ca am risipit bunatate de lapte dar am si nevrozat copilul care se uita la ligurita shui... el vroia sa suga ceva iar lingurita asta nu se lasa supta sub nici o forma!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata!

Kid, tetina Nuk merge la biberoane Avent?
Sunt curioasa cum a dormit dupa cereale.

Jadi, dr. mea spune ca dupa tratamentul cu antibiotice se face o profilaxie, adica o data pe luna se administreaza antibiotic, nu stiu in ce doza, cateva luni. Am o prietena a carei fetita a facut infectie urinara, si la fel au procedat, sunt la alt dr. Sa o intrebi si tu pe a ta.

Mimsi, zici ca Braunul ala corespunde? Se gaseste?

Irina, Moulinexul tau cum e? E voluminos? Doar atat face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Da, corespunde, se gaseste si e un model tare longeviv (eu il am din 99 si pana acum astia de la Braun nu au scos unul asemanator mai tare). Inconvenientul e ca e destul de mare si daca intentionezi sa-l cumperi vezi daca ai loc sa-l tii tot timpul pe pozitie, ca daca-l tii in dulap si trebuie sa-l insiri ori de cate ori ai nevoie n-ai facut nimic. Parca Irina (b_irina_c) avea si ea - sper sa nu gresesc.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mimsi da asa e, eu am. Si asa este, trebuie sa ai spatiu sa-l tii mereu pe pozitie ca altfel te lipsesti . Eu il am din 2004 dar inca nu stiu sa-i folosesc toate functiile .

Irina cred ca ai uitat sa faci public albumul cu marea ca eu nu gasesc pozele in nici unul din cele 3 albume (sarcina, botezul si Matei Cristian).

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput