Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Dar are un inconvenient. E cam scump sa-l iei doar pe pasat supa si facut suculet pt bb.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata!
Tonnia, ai PM.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata fetelor! La multi ani sarbatoritilor zilei!

Vero, la multi ani!
nicole, felicitari pentru gingia sparta. Mai e un pic si asa o sa arate Ioana:.
Flavia, ma bucur sa mai aud vesti de la tine!
irina, Aura (diafera) a mai fost pe forum, dar nu la subiectul nostru. Iar mariana tache e mult mai activa in grupa de mamici a baiatului mai mare.
Tonnia, dmie mi-a dat socro storcatorul ei din 1900 toamna, fabricat in DDR, dar care merge; si taica-miu o sa-mi aduca storcatorul lor (au am uitat ca maica-mea are storcator).
Ina, pentru ca nu mai faci, te iert de tot.
kid, eu ii dau lapte cu cereale cu lingurita, nici nu ma gindesc sa fac altfel. Si maninca foarte bine, nici nu prea mai scapa din gura (eu si pina acum ii mai dadeam lapte cu lingurita la amiaza, ca sa se obisnuiasca cu lingurita).

Ieri am fost iar la shopping 4 ore cu copilu'. A 2-a bona vine azi la interviu, asa ca ne-am dus la mini prix sa-i mai luam fetii haine (foarte frumoase si ieftine), si in cora lujerului (absolut mortale hainutele pentru bebei, sper sa fac poze sa le vedeti; o sa joc la loto ca sa am bani sa-i cumpar cite una din fiecare model).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Da, Ioana, foarte frumoase hainutele din Cora. Le-am vazut si eu vineri seara. Nu prea eram in forma cu banii si nu am luat decat o salopeta si babetici din alea care se baga pe manute . Si de sarbatori aveau numai nashpeturi....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

salutare, mamici!

nicole74, desi cam tarziu, merci pt.pontul cu uscatorul de rufe... felicitari pt.dintisor!!!

vero, LA MULTI ANI!

ioana abia astept pozicile promise, cu hainute. nu am reusit sa ajung la cora-lujerului. sotzul mai ajunge pe acolo si mi-a zis ca au preturi mai bune decat la cora-pantelimon, cel putin la laptele humana. astfel, cel mai devreme voi ajunge acolo la urmatoarea aprovizionare cu lapte

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata!

Ma doare capul de simt ca-mi plesneste. Dragul de copil a fost cumintel dar sunt altele care-mi stau pe creier. Parca toate merg pe dos.

Vero, la multi ani!

Ioana, spune-mi si mie cum faci cu storcatorul ala vechi, ca asa avem si noi si barbatu' nu vrea sa luam altul dar mie nu mi se pare chiar ok ca sitele alea sunt dintr-un metal care nu cred ca e inox. Sunt paranoica? Ieri i-am dat si eu morcov stors din tifon dar nu i-a placut si pe urma m-am prins si de ce: mirosea porcaria aia de tifon a farmacie. Evident ca s-a patat si body-ul, ca a scuipat, asa ca azi ma duc si eu la cora sa iau babetici de-alea de care ziceti voi.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

salutare
am avut un weekend plin de evenimente
dar incep cu ceva raspunsuri
jadi, MAria nu doarme deloc ziua; se trezeste la 6-7 dimineata si pana seara la 9 nu inchide un ochisor; tot asa nu e mare fan lapte, am inceput ceva diversificare si e mult mai bine
noi papam cereale de 2 ori pe zi dimineata si seara; milubrei: pun 8 masuri de milupa 2 (ma enerveaza faza cu lingurile) la 150 ml de apa si copilul le rade (desi lapte nu mananca niciodata mai mult de 100 ml-recordul e 140 o data); si ii dau cu biberonul (pur si simplu am facut un ditamai gauroiu la o tetina normala si am obtinut o tetina pt lichide groase :)) deocamdata nu am nervi sa ii dau cu lingurita-o sa se ocupe bona
rezultatul a fost ca s-a constipat saraca fata si duminica am reusit cu urlete si termomentru (folosit pt prima data) sa scoatem o gramajoara de cacatei grosi de 2 degete si cu putoarea de rigoare-m-am ingrozit; asa ca am bagat 50 ml de suc de portocala cu morcov; rezultatul? inca 3 placintele tot duminca -dar de copil normal insa super consistente; asa ca din cele 300 de grame cat cantarisem ca a luat sapt asta probabil jumatate erau respectivii cacacei
saracul copil nici nu mai voia sa manance pana nu i-a eliminat-de inteles, de altfel

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra, aseara in cora lujerului nu mai erau babetici de-alea, ca mai vroiam si eu. Sa stii ca eu nu mi-am pus problema sitei storcatorului.
Carmen, da, hainutele nu sint foarte ieftine, dar nici scumpe. Eu m-am abtinut cu greu sa nu-i iau decit 2 chestii, dar maica-mea a cedat si i-a cumparat mai multe, cik "de martisor" (bunicii astia, inventeaza orice scuza sa cumpere haine la nepoti).
LiaMia, le bag azi la spalat, cum se usuca fac sedinta foto cu fata.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza,
acum l-am aodrmit pe alex.

Ioana si Alex. mananca mult mai putin de ceva timp ...mananca insa noaptea de 2 ori cate 180-200 ml laptic iar ziua putin.

Saptamana trecuta a stat de la 8 dimineata pana la 16 nemancat sau de la 7 pana la 14..a baut doar ceai si am rezolvat problema in felul urmator: dimineata pe la 10-11 ii dau fructe si pe la 13-14 supa si mananca ins alaptele nu vrea sa-l vada pana dupa amiaza.

Ina multa bafta cu cresa!

Marinela frumoasa mobila!

Ruxandra nu-i mai dau cereale baiatului fiindca devne tare agitat si se trezeste si mai des noaptea.

Vero la multi ani!

Bine ai revenit Flavia!
Eu (la indicatia pediatrei) i-am fiert orez foarte bine si apoi l-am pus in blender si a iesit o pasta pe care am amestecat-o cu laptic si ii dau uneori dupa amiaza . De la orezul simplu nu are nika insa de la cutiile de cereale cu orez se vaita de burtica si e tare agitat.

Zilele astea Alexamdru a fost tare linistit ..a dormit afara cate 2 ore si cred ca ar mai fi dormit daca nu il urcam sus (eu inghetam inaintea lui).
Samabata seara s-a culcat la 20.30 si a dormit cu vreo 3 pauze da papat pana la 8.30 dimineata .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

si sa continui
Sambata, 4 februarie am botezat-o pe MAria; inca nu am incarcat pozele, da promit sa o fac; sunt in urma rau cu albumele, da recuperam noi; desi am vorbit cu preotul sa nu o bage in apa, bineinteles ca nu s-a abtinut; el a inteles prin asta ca nu o baga cu capul direct in apa, ci o tine in sus si o uda cu mana pe cap si restul; ma rog, ce sa mai comentez; am fost singurei la botez printr-o intamplare si era destul de cald in biserica-da nu stiu daca suficient pt un bebeu ud leoarca; fata a dormit dusa in prima parte a slujbei pana la faza cu dezbracatul; dupa dezbracat a studiat icoanele de pe pereti, insa dupa traumatismul cu apa a urlat non stop in criza de isterie; nu s-a linistit decat cand a iesit din biserica

masa a fost la taverna sirbului unde fiecare si-a luat ce-a vrut-a fost super; doar ca nu s-a putut dansa da nu cred ca erau prea multi doritori; ce pot spune am scapat cu bine si noi si copilul; care copil toata ziua rade cu gura pana la urechi si se joaca cu o energie care ma sperie; din nefericire inca se mai trezeste la 4 dimi sa manace-da sa zic ca e de inteles pt ca adoarme de la 9 seara

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput