Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna seara!

inca nu am citit din urma dar promit ca am sa fiu mai vrednicutza si am sa recuperez.noi nu am inceput(inca)diversificarea,desi dr.mi-a zis sa incep cu ATENTIE mar si biscuiti populari,iar pe la 5 luni sa dau supa de legume apoi treptat carne.ce parere aveti???
eu as vrea (daca mai am lapte),sa-i dau pana la 5 luni,dar nu stiu ce sa mai zic,ca ege ma dispera.se trezeste f.des noaptea.ori nu-i ajunge laptele ori e din cauza dintisorilor.daca mai continuam asa cred ca o sa incep diversificarea.

voi le dati ceai la bb?ce fel de ceai?

azi am completat si noi in "cartea bebelusului"

va doresc o noapte linistita!!!!!!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/album?.dir=4d62&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Vero La multi ani si multe bucuri alaturi de cei dragi

Anirim si Carmi sanatate la puiutii si pupici de la noi

Eu am luat un robot special pt puiut am vazut reclama la tv se numeste Magic bullet are de toate

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Buna,fetelor!

IOANA ,sucul de morcov eu i l-am dat simplu,apoi am facut morcovul crud impreuna cu marul,piure la robot.Suc de morcov-maxim 40-50 ml;daca depasim poate face carotenodermie-se coloreaza palmele si talpile in portocaliu.

CODRUTA ,eu am copt marul invelit in staniol in cuptorul aragazului pana cand se inmoaie,apoi l-am curatat de coaja si l-am pasat la robot.
Morcovul fiert constipa,chiar se indica supa de morcovi in boala diareica.Morcovul crud nu constipa.Banana poate constipa.

NICOLE ,felicitari pentru dintisor! Eu il tot controlez pe Matei si cand mi se pare mai agitat sau cand isi indeasa nervos manuta in gurita il dau cu CALGEL si se calmeaza!

ANIRIM ,multa sanatate lui Andrei!

HILDEGARD,La multi ani!!!

TONIA,eu ma descurc foarte bine cu Moulinex Odacio 3-are storcatorul si separat o rasnita special pentru piureuri pt sugar-in ea fac si supa de zarzavat.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

EGE ,noi am inceput diversificarea la 4 luni cu sucul de morcov,apoi de mar,piureurile de fructe.De la 5 luni am introdus supa de zarzavat si cerealele,urmeaza branzica si carnita.Nu stiu daca a fost doar coincidenta,dar de cand am inceput diversificarea Matei a scos masa de noapte,doarme de la 22 la 06,apoi papa san si mai doarme pana la 9.30.
Oricum vei continua si cu sanul,chiar daca diversifici.Poti incerca intai cu niste cereale seara,poate se odihneste mai bine!

Poze

Mergi la inceput

Fetelor,am pus la mine un album cu marea inghetata daca vreti sa vedeti!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

ege - nici nu te gandi sa-i dai bisciuti sau alte cereale cu gluten pana pe la 8 luni. O sa detaliez cu alta ocazie si de ce (acum sunt in criza de timp). Eu alaptez si nu ii dau nimic inafara de lapte (nu are nevoie de ceai). Cu siguranta ca daca ege continua sa suga, vei avea in continuare lapte. Nu te grabi cu diversificarea, caci nu are nici o legatura cu agitatia din timpul noptii ( oricum, singurul semn ca nu ai avea lapte suficient este faptul ca nu mai creste corespunzator sau face pipi concentrat si urat mirositor). Poate fi agitata din alte motive.

Succes!

Alina si Anya (19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Am vrut sa spun biscuiti si nu bisciuiti. Scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Fetelor acum ne-am linistit si noi! Intai raspund si dupa va povestesc pateniile noastre de astazi.

Ina o vorba buna nu strica niciodata. Cunosc regimul gradinitelor din canada, unde nepoata mea de aproape 5 ani se duce cu mancarea in geanta si se intoarce tot cu ea, daca nu vrea sa manance nu o alearga nimeni cu mancarea. Acolo se descurca fiecare copil cum poate, aia mai tari rezista, nepoata mea netratata la timp de diverse raceli (si ma refer la antibiotic, nu i s-a prescris asa ceva in 2 ani de raceli continuie) a ajuns la astm si sta cu sprayul sa nu cumva sa se sufoce. Si noaptea urla de frica atunci cand are cate o criza... canadieni idioti, totul natural nu zic ba dar nici chiar asa.
Sper ca in Belgia e mai bine dar nu m-as mira sa aud povesti asemanatoare... si cica iti ziceam de bine, sper sa nu te sperii!

Anirim sanatate multa!

Hilde la cate mai multe primaveri!

Kid la flocii aia de orez eu am citit pe cutie la nestle ca trebuiesc puse 5 linguri rase la 150 ml de lapte, eu asa procedez, am si razatoare de linguri .

Nicole felicitari pentru dintzisor!

Flavia bine ai revenit! Nu te-am uitat chiar la un moment dat ne-am intrebat cu toatele ce e cu tine!

Tonnia azi a inceput iar sa nu imi mai manance si ma gandesc sa ii repet urocultura saptamana asta. Profilaxie zau ca nu stiu ce trebuia sa fac!

ege tot nu ai schimbat pediatra? Ea nu stie ca biscuitii nu sunt buni ? Nu ti-a recomandat si ceva gris ca ma gandesc ca asa a inceput mama diversificarea la mine . Eu i-as da titi in continuare daca se satura numai din ea!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Irina unde sint pozele? chiar am auzit de la fratele meu

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Asa, sa trec la povesti personale. Azi Vlad m-a scos din pepeni, mi-a plans toata ziua, de mancat nu a vrut sa manance si nu cred ca e decat alintatura ca era plans de ala de alintare nu de durere sau suferinta. Asa ca la un moment dat l-am parasit in pat si l-am lasat sa urle 10 minute dupa ceas, timp in care plangea incet si cand vedea ca nu vine nimeni incepea si urla din toti plamanii. Deci stie sa urle, e a doua oara cand imi demonstreaza acest lucru. Dupa minutele de rigoare, l-am luat in patul meu pe un scutecel, l-am intors cu fundul in sus si l-am mangaiat pana a adormit si a dormit 30 de minute de obosit ce era.
Cand am vazut ca nu ma inteleg cu el am chemat si sotul sa vina de urgenta acasa si cand a venit, copilul era la somnic, de nu ma mai crede cand ii zic ca e marait.
Dupa ce s-a trezit l-am imbracat, alta repriza de urlete si am plecat pe la 4-5 in lume, cand a ajuns in masina nu a mai schitat nici un sunet, tacea si se uita cu ochi veseli la mine asa ca am plecat pana in dr.taberii sa mergem sa vizita bona (care e soacra verisoarei mele) si am stat la ea pana la 8 jumate timp in care copilul a fost fericit ca era inconjurat de oameni zambitori.
La drumul de intors a adormit pana acasa si i-am facut baita, i-am dat sa manance 240 ml si l-am culcat. Am mancat si eu ca nu mancasem decat de mic dejun pe la 11 si m-am bagat in baie pentru un dus si spalat pe par cand s-a trezit copilul urland din somn... nici nu stiam cum sa termin dusul mai repede ca sotul nu il consola deloc. Pana la urma am iesit din baie si abia abia l-am linistit si l-am adormit in bratele mele si timp de 10 minute a plans fara lacrimi, doar cu oftaturile de rigoare... mai aveam un pic si incepeam si eu sa plang, temandu-ma ca repriza aia de 10 minute de la pranz l-a afectat cumva...
Nu stiu ce sa mai zic dar cred ca i-am rupt inima copilului. O fi posibil sa perceapa asa ceva la varsta asta sau e doar alint?
Nu mi-am lasat niciodata copilul sa planga pana azi pentru ca nu a vrut un copil agitat si nici felul lui de a fi nu este caracterizat prin plansete. Dar azi nu stiu ce a avut si mai ales ce am avut eu!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput