Sarcina si alimentatia (3)
Raspunsuri - Pagina 11
LYLY809 spune:
Bulino, iti doresc fericire in casnicie.
Fetelor, dac nu va alimentati corespunzator, patiti ca mine. La analize mi-a iesit lipsa fier si calciu. Nu stiam de ce sunt ametita...
Am inceputsa iau fier, cu vit.C, caci se asimileaza mai bine. Sa vezi de acum incolo probleme cu
. Va trebui sa mananc zilnic fibre si lapte sau iaurt.
Vad ca nu mai dati pe aici. Cristina Ioana, esti mai bine? Celelalte, mai sunteti prin zona?![]()
Astazi fac paste din faina de orez cu sos de soia (m-am saturat de carne) si salata orientala cu macrou afumat, ceapa si masline. Si cartofi, fireste. Am fost alaltaieri la un restaurant libanez si m-am inspirat si de acolo, dar n-am prea mult timp pentru gatit.
Eu am luat 7 kilos pana azi, cand am 24 sapt. si o zi.
Va 
Lacri
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
Cristina_Ioana spune:
Pup Lyly si fetele...
Am incercat de 2 ori sa scriu aici si cum terminam de scris, crapa asta micu'si o luam de la capat...
Eu m-am remontat psihic, ma mai inteapa burta uneori acolo jos, cred si sper sa fie de la ligamente...
Maine ma duc la dr Vladareanu la eco 4D si sper sa aflu mai multe...
Nu am mai gatit ca am tot iesit cu sotul in oras si nici nu prea am avut starea necesara...
Lyly, diseara vine Vera si sper sa mai scap si de durerile de spate, ca de alea de cap nu am scapat nicicum... 
Stai f bine cu kg pana acum,zic eu...eu tot 4 kile la 19 sapt...e ok ,nu?
Cristina 19+
LYLY809 spune:
Cristina Ioana, bafta la control. Si eu am iesit cu sotul in oras. Nu mai stiu ce sa gatesc, ca nici el nu mai vrea nimic cu carne.
Si deja ma stresez cu un examen la care am mii de pagini de parcurs. Trebuie sa-l dau, ca la anu', cu copil mic, slabe sanse...
Am senzatia ca am de urcat un munte in perioada urmatoare, inca la servici, examene peste examene, sarcina avanseaza, ametita sunt, nu mai fac gimnastica, nu merg la inot, sunt obosita si stresata tot timpul. Nu asa ar trebui sa fie! Si cand zic nu ar trebui, sa va explic ce inseamna "trebuie" in normele de audit
, cica e IMPERATIV! Iar eu, ce fac aici?

Lacri 24+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
adelapop spune:
lyly ce de treaba ai...saracutza de tine
dar lasa ca le-oi trece tu si p'astea
cristina_ioana eu cred ca ai luat foarte bine
tine-o tot asa
si eu am fierul cam la laimita inferioara dar d-nul dr mi-a zis ca deocamdata nu sunt probleme ca bebe e mic si nu poate consuma din rezervele mele de fier ci mai tarziu cand creste bebe mare si ia tot ce prinde o sa fie nevoie de suplimente de fier.
17+
Lya spune:
Lyly draga,suntem in aceeasi situatie cu Fe si Ca sub limita.Ale mele erau asa(ca)in octombrie,saptamana vitoare repet analizele sa vad cum stau.
Vreau sa te intreb ce alte masuri mai iei pt aceste lipsuri,ce fel de Fe ti-a recomandat doct si ce doza.
Mie mi-a spus sa iau Maltofer,1/zi + Prenatale dar mi se pare putin.
Si o intrebare tot pt tine Lyly,oftopic,stai cumva in drumul taberei?
Eu am facut o supica buna cu piept de pui ,smantana,usturoi,leustean(pe langa legume morcov,albitura,telina)si a iesit o bunatate.Ieri am facut ciocanele cu sos de bulion si piure de cartof,pilaf cu legume si peste file+mujdei de usturoi.
M-am dat tare pe usturoi pt ca ma gandesc ca nu cumva sa mai am oxiurii pe care i-am tratat doar cu naturiste........ ca dupa ce nasc cade si usturoiul din cauza ca trece in lapte la bebe si nu cred c-o sa-i placa
.
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">21 sapt
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
Cristina_Ioana spune:
Lyly, te inteleg si stiu exact prin ce treci...asa am facut eu anul trecut, trebuia sa le fac pe toate si eram stresata si obosita la maxim, nu mai stiam pe unde calc...si nu s-a terminat deloc bine...asa ca anul asta am eradicat orice urma de stress, obosela, nervi...nu vreau sa te sperii, vreau doar sa ai mai multa grija de tine...
Am fost acum la eco 4D la Vladareanu, sunt fascinata...bebe isi freca nasul, isi ducea manutele la oki si se juca si cu cordonul ombilical...m-am topit toata...
Cristina 19+
Cristina_Ioana spune:
Dragele mele, sa va explic: eu am o maaaare iubire dintotdeauna : salamul de sibiu...stiu, stiu, nu aruncati cu rosii, ca imi pun cenusa in cap...
Am tot sperat eu ca in sarcina sa se modifice niste "sentimente" privind unele alimente, sa nu le mai suport si bla-bla...problema majora este ca pe salamu'cu pricina il ador in continuare...si am zile cand simt ca mor daca nu gust o felioara...
Lyly iubita, fiind un produs crud si uscat, sunt in belea mare, nu? ![]()
Cristina 19+
LYLY809 spune:
Cristina Ioana, nu numai asta ar fi problema, ca e crud, dar contine nitrati si nitriti, de aceea nu trebuie consumat.... L-am auzit si pe dr.T , doctorul meu, spunand ca nu este recomandat in sarcina consumul de nitrati si nitriti. Ma bucur ca l-ai vazut pe bebe
.
Am inceput sa iau fier, si ma lupt sa nu ajung in situatii de
, se vede clar ca fierul are acest efect, dar mananc lapte si iaurt cu fulgi la greu.
Lya, eu iau ferogradomed, o tableta pe zi, cu un pahar de apa cu lamaie sau o pastila efervescenta de vit. C
Pentru lipsa de calciu nu iau inca nimic, abia luni o sa-mi zica dr. meu ce sa iau, cand merg la control.
Nu stau in Dr. Taberei, dar am stat acolo cativa ani. Acum mai merg sa fac piata la Orizont, si, cateodata, la un salon de cosmetica de pe acolo. Why?
Ai vazut vreo burtoasa pe acolo care-mi seamana?![]()
Lacri 24+
Samburica
Album echo si burtik
Cristina_Ioana spune:
Lyly iubita, nu stiu ce sunt nitratii si nitritii, ia-ma asa ca pe prosti pls....fa-mi o schema, pls 
Cristina 19+
Lya spune:
Lyly
spuneai odata ca ai gasit Biomarin la Sensiblu langa Mega Image si credeam ca stai in zona(adica pe langa mine)dar vad m-am inselat.