Sarcina si alimentatia (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Cristina_ana m-am linistit cu gratarul si varza
Lyly, chiar ma gandeam eu ca e monti si ar tb sa fie ok dar aveam temeri legate de ora, ca mi se face foame si seara...
Imi pare rau ca nu te simti ok, eu azi ma umblat toata ziua cu prietena mea si tare bine mi-a facut ca am luat aer,ca si eu aveam culoarea peretelui si eram cam carpa...
Maine plec la munte si sper sa vin cu nasul rosu

Cristina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Cristina Ioana, adu-mi si mie nitel aer de munte, ca nu mai suport aerul asta de Bucuresti. Si nici spatiile inchise. Azi am facut doua vizite si am fost coplesita cu atentii si bunatati. Icre de pastrav, creier de vitel pane, pastrav prajit, sarmalute de gaina, prajituri de casa
Acu' mi-e cam rau, chiar daca n-am mancat mult,doar am gustat din toate.

Lacri 23+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

salata verde cu cartofi iese mai buna daca faceti cu sata creata. dar este buna oricum

16+

Mergi la inceput

lylyti-am trimis adresa mea de e-mail pe privat. multumeesc
inaioana sa stii ca totusi am mancat branza si unt cumparat de la o taranca....dar recunosc ca nu vreau sa risc
mie mi se par exageratetoate aceste restrictii.
ce imi puteti spune de ex despre asiatice care mananca fructe de mare la greu iar noua nu ne sunt recomandate ca au mult mercur???
16+

Mergi la inceput

cum a fost weekendul?
o saptamana buna....si poate ne mobilizam sa mancam ce trebuie, da?
lyly cum te mai simti?
16+

Mergi la inceput

Adela, incerc sa nu mananc alimente care provoaca aciditate si nici prea mult deodata.
Nu sunt in cea mai buna forma... de obicei am energie cat zece. Abia astept sa-mi revin, dar ma tem ca asta se va intampla DUPA ce voi naste.

Lacri 23+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Va pup
Nici eu nu sunt intr-o stare tocmai buna, nu stiu ce am, imi vine sa plang din orice, ma inteapa burta jos( cred ca de la uter si ligamente), ma doare capul si sunt tare trista...eu care eram optimismul in persoana si vesela mereu....sper sa ma adun si sa imi treaca...

Cristina 19+

Mergi la inceput

Cristina, nu pot decat sa te incurajez. Sa stii ca si eu am avut dureri de cap naucitoare. Nu pot spune ca am gasit un remediu. Plimbare in aer liber, poate-i lipsa de oxigen. Sau poate ai racit, si sunt primele simptome. Limonada cu apa plata si lamaie, ceiut din busuioc, soc si patlagina.
Eu am inceput sa dovedesc arsurile si gretzurile. Este clar ca trebuie sa mananc cu moderatie, putin si des, fara prajeli si alte chestii grele, fara bauturi acidulate.
Am observat ca supele imi fac bine, iaurturile cu cereale sau chiar painica neagra...
Lacri 23 +

Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

imi pare rau sa aud ca nu sunteti bine. si eu am avut probleme cu stomacul zilele astea...arsuri ingrozitoare de la maioneza-am facut salata boeuf si am mancat si carne prajita si mi-a explodat stomacul. dar acum sunt bine. reveniti-va si fiti optimiste.
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Fetele gospodine, am revenit la datorie...e adevara acum sunt insurata dar cu atat mai mult am nevoie de imbunatatirea retetelor culinare.
Si eu sunt de acord cu adela, multe chestii si mie mi se par exagerari. Este adevarat, toATE extremele sunt de evitat, si in alimentatie, si in sport, si in viata , in general.

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput