mamici de ianuarie - februarie 2006 (134)
Raspunsuri - Pagina 10
Denisam spune:
Mamici,
Am uitat sa va spun cea mai amre veste! Nu numai ca ammai crescut in lungiem Emma 3 cm cel putin, ca vad pe salopete- o sa aflam maine la doctor exact greutatea si lungimea la 3 sapt, dar am stablit BOTEZUL!VA fi pe 25 MARTIE- de Buna Vestire, la ora 1pm, pe 26 pleaca amam si vroia si ea sa fie de fatza, asa ca preotul face o exceptie si ne crestineaza si maine trebuie sa sun sa vorbesc la restaurant!
As fi vrut oe 18 martei, ca pe 17 e ziua mea d enastere si schimb si prefixul, dar nu era liber preotul si vreau al el ca el ne-a cununat, e o biserica mare romaneasca superba si ne place de preot. Am aranjat cu prietenul nostru fotograf profesionist care a fost si la nunta si ne-a facut atunci 40 de poze exceptionale pe hartie, nu am mai vazut nicaieri asa calitate si cu un alt prieten care se ocupa de muzica, e super tipul, am avut fun si la nunta si la petreceri cu el cand era DJ.
Sper sa rezolv maine si cu restaurnatul sa fie liber si sa ne intelegem la pretz, mai ales ca e a 2-a oara and mergem la ei.
Fug sa spal acuma, revin, va pupam

Denisa
Denisa si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Denisa ma bucur ca Emma a inceput sa pape bine si enorm de mult . nici Mario care face acusica 2 luni nu baga mereu 150 ml . Iar dc o sa fie asa precoce cum zici trebuie sa o punem in tema pe Maraki ca dc o ia de a busilea la 4 luni si merge la 8 luni inseamna ca la 3 ani o mariti. Deci sa se pregateasca Angelo de nunta
.
Irina
tanti spune:
Moni eu tot pe aici si va citesc , nu vrea sa vina ii place la caldurica , si miercuri fac 40 saptamani, sper sa nu ma prinda ziua de miercuri, dar asa ma rog de el de vre-o 2 saptamani
39+
alina80 spune:
Fetelor, la 19:20 a nascut JANINA!!!!!!!!
Inca nu stia amanunte, scor Apgar, greutate, centimetri. Totul este ok si cu ea si cu fetita, a nascut natural cu epidurala. Zicea ca a si taiat-o, dar s-a si rupt. Acum se simte bine. Este la spital de pe la ora 10 dimineata din cate stiu eu. Va scriu cand mai aflu ceva.Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Giova spune:
Felicitari Janina!!! Bine ai venit pe lume mica printesa!!!
Cata erau -2 grade, nu chiar -5.![]()
Denisa felicitari pt. botez!! Esti nascuta in aceeasi zi cu sora-mea.
Papa mult Emma, nici Marco nu mananca 150 ml., maxim 120 si pe urma la urmatoarea masa mai putin.
Irina a ramas socat bietul
cand l-a vazut pe negrul ala.
Mi-a mai zis o pritena, a venit din Canada si in avion era asezata langa un negru. A plans biata fetita, de 7 luni, incat ia cerut insotitoarei de zbor sa le murte in alta parte.
Ma pun sa caut ceva modele de invitatii pt. botez pe net.
Deci 3
nasc in 7!!! Super!!!
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
teolinda spune:
Fetelor m-am stricat de ras

din cauza socroseniei lui Maraki (sigur nu are toate "lampile" in regula) si din cauza traznailor Dianei iar de "fratelo" Mario ce sa mai zic... defapt de ceea ce ii face Irina bietului copil
.
Gio- uite acum Nicolas sta pe umarul meu si se balangane.Desi a facut baita, masaj si a papacit la greu... vad ca n-are chef de somn
.
JANINA - felicitari sa iti traiasca bebelina sa fie sanatoasa, frumoasa si papacioasa. Tie refacere rapida si mult laptic.
Cred ca nu le-am felicitat pe NICOLE si pe IULI... scuze si va doresc bebenaci sanatosi si mancaciosi iar voua refacere rapida si rabdare cu bebeii.
Si Nicolas se zgarie pe fata desi ii taie sotul unghiutele cam la 4 zile ca altfel se face de comanda pe fata si pe mine ma inteapa pe tzitzi...![]()
Denisa felicitari pentru stabilirea botezului... bafta la restaurant.Si ... felicitari pentru papacioasa mica.
Pupicei tuturor... o noapte fara colici si tzipete, mamicilor si o noapte fara drumuri la toilet, gravidutelor.
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
irinadum spune:
A nascut Danielaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!O Ioana de 4100 si natural fara peridurala. A ajuns la spital cu dilatatia 6 deja si sora ei mi_a spus ca a avut travaliul usor . La 9.30 i_au pus perfuzie si intr_o ora a si nascut.
Revin cu amanunte dc mai aflu.
Irina
irinadum spune:
Janine felicitari sa iti traiasca printesa si sa va refaceti rapid !!!
Scuze ca am uitat sa te felicit dar m_am emotionat asa tare cand am auzit de Daniela ca uitasem ce vroiam sa spun.
Irina
irinadum spune:
Daniela sa iti traiasca fetita sa fie sanatoasa si papacioasa iar tu , mamica curajoasa , sa te refaci repede si sa ai multttttt laptic.
Irina
pisoi3 spune:
JANINA, NICOLE, DANIELA SI IULI, SA VA TRAIASCA FETITELE, SA FIE SANATOASE, NOROCOASE SI SA AIBA PARTE NUMAI DE BUCURII! IAR VOI SA FITI SANATOASE, SA VA REFACETI REPEDE SI SA VA BUCURATI DE MICILE VOASTRE COMORI!
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos