mamici de ianuarie - februarie 2006 (134)
Raspunsuri - Pagina 9
miraklucker spune:
Fetelor, si eu inca pe aici!!
Va scriu , nu stiu daca voi mai apuca. Ieri a ajuns si mama si drept sa spun nu prea mai am timp.... stam la povesti.
Eu ma pregates!! Maine la 2 trebuie sa fiu la spital si marti nasc!
Bine ca nu mai e decat putin nu stiu cum as mai fi rezistat 2 saptamani pana la termen, sau dupa spusele lui maica-mea sigur as fi ajuns la 41 saptamani ca, cica burta mi-e bine merci sus, ca m-au luat niste dureri de spate, intr-o parte jos de abia mai pot pasi.
Ar putea sa fie si rinichii ca tocmai acolo ma doare, dar mai degraba cred apasa pe ceva nerv, poate ca si din cauza ca eu tot pe partea drepta o car pe Daria in brate.
ai mei copii parca sunt ceva mai bine, dar inca mucosi si plangaciosi. In rest pierdem vremea prin casa, eu una de 3 zile n-ma mai scos nasul din casa.
Mai studiem inca de nume
, dar pana la urma cred ca o va chema SELINA e singurul la care am ajuns amandoi sa fim cat de cat deacord, dar.... cine stie paote o mai schimbam!! Doar mai avem o zi timp
.
la toate mamicile, bebeii si burticutele!
Mira
37+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
utocatalina spune:
Ioana nici mindra nu vrea ceai ioc...daca ii dau, il scuipa printre dintii...acu am mincat pe rind si eu si Dan si eu sunt cu mindra pe piept ca altfel e jale...doar am trecut de ora 5, nu? De acum sou la greu pina la noapte..azi am schimbat pe Espumisan, dar nu cred sa faca asta minuni...om vedea...si eu ii dau calciu...trebuia alt tip, dar pentru ca facea diaree i-am dat calciu lactic...trebuia cam 10 zile/luna...eu i-am dat mult mai mult din cauza de kk snur!Maraki super faza cu pi..tul..era sa fac si eu pe mine cind am auzit...mortala e soacra-ta ...n-ai o poza cu ea? Monica a mea mai nou cind se crizeaza se zgarie pina la singe...cred ca este sado masochista...si oricat i-am taiat unghiile tot reuseste sa-si lase urme pe fata...de buna purtare desigur!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
monica70 spune:
IOANA spune-mi in ce loc au aparut bubitele cu pricina? ca DIANEI i-au aparut pe tample,in zona cu par intai intr-o parte si apoi s-a extins si pe frunte pana in cealalta. Le-am observat dupa ce s-a intors de la biserica si ma gandesc sa nu fie de la ... chestia aia cu care a dat-o popa! Abia se vad,doar la lumina zilei si cum a fost innorat zilele astea...numai cand plange si se inroseste la fatza se vad bine. Doctorita a zis ca pentru fatza sa-i dau cu ceva pivalat de fluometazona,parca. Azi i-am dat prima zi sa vad! Daca ar fi stafilococ,nu trebuia sa bage de seama?
CATA si Dia se zgarie si nici nu mai stiu care-s bubite care-s zgarieturi,doar ca la astea din urma dispare roseata repede. Ea nu are unghii asa lungi,nici nu i le-am taiat inca,dar zgarie super,simt eu pe propriile maini si pe ...tzatze cand o apuca
cum e calciu lactic,sirop sau tablete?
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Giova spune:
Deci marti, de ziua sotului, senasc 2 printese, ale lui Dana si a Mirei.
Maraki, doamne ce soacra mai ai!!! E in toate mintile? Unde se crede, in Ro sau in Grecia?![]()
Cata mersi. Al meu nu plange asa de mult. dar mai e timp.
Monica si marco urla dupa fiecare masa, asa ca.... sunt colici. Cred ca s-a inteles cu tat-su', cand ma vede la calculator incepe sa urle.
Ioana treaba cu stafilococul e din maternitate. Unde am nascut eu e impregnayt in pereti.Mi-e frica sa nu-l fi luat si Marco.Noi am stat doar 3 zile in maternitate,poate am avut noroc. Oricum sapt. asta merg la o dr. pediatra sa vedem ce zice, dupa ce-l consulta pe bebe.
Liliana
. ce face frumosul Nicolas?
Noi am iesit la o tura de bloc. A fost un frig afara, dar l-am imbracat gros, si in carucior a fost ok.
fug sa papam si mai revin.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
maraki spune:
Monica stau si ma intreb cum a reusit Dia sa fie cu picioarele intr.un crac?

Faza cu caciulita am patit-o si noi, nu stiam de ce tipa Angelo iar cand m-am dus sa vad, asa l-am gasit
fatza era acoperita in intregime de caciulita iar urechea goala.De atunci nici nu i.am mai pus ceva pe cap, doar dupa baita cat timp mananca!
Mira nastere usoara cu beba sanatoasa si papacioasa

Catalina socrosenia nu este tipa de gasca, mai degraba e necioplita
Am poze cu ea, o sa pun in album cand am timp dar sa nu te astepti sa vezi vreo doamna
Bia din cauza colicilor e asa nu? multi
sa-i treaca
Ana unde sant pozele promise?
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
irinadum spune:
Ia uite cum lipseste omul un pic si madamele isi fac de cap. M_am stricat de ras cu pataniile socrosheniei. Auzi Maraki esti sigura ca n_a facut si pe usa? Dar dc o apuca treaba mare ce naiba facea cauta o canalizare? Si al tau sot cu exorcizarea mortal rau.
Monica deci Di e miscatoare ca al meu . Stai sa revin cu cititul ca am avut musafiri .
Ioana pai tu te enervezi dar al meu ca e cuminte si intr_o singura zi i_am dat un cap in gura, i_am bagat suzeta in ochi si ca sa ii pun capac seara l_am dat cu capul de cada
. Bineinteles neintentionat dar ce sa fac eu dc face miscari bruste de ne dam cap in cap , bagam suzeta pe alta parte sau vrea sa zboare din "lighean"? Si nici al meu nu vrea ceai( aici nu seamana cu "fratelo") se stramba de zici ca ii dau mujdei de usturoi.
Mira nastere usoara dc numai intri si interesant nume imi aduce aminte de Selena( parca asa o chema) pe cantareata sud americana.
Ieri am avut musafiri un prieten de a lui Marian , coleg de echipa , negru. Nu va zic ce fete facea fiimiu cand il vedea pe ala . Era pe jos de ras. Cred ca in capul lui il vedea murdar
. Faza e ca ala stand toata ziua la mine ca al meu sot si a lui prietena au plecat la concert la Depeche Mode,copilul meu nu a vrut sa se culce dact dupa ce a venit tasu adica la 01 noaptea si s _a trezit la 08 . Insa continua sa fie agitat.
Hai ca revin ca mi se ard cartofii.
Irina
utocatalina spune:
Monica si pe mine ma zgarie tare pe sini si burta...si imi feresc mereu sfircurile , ca aia mi-ar mai lipsi sa ma tie si pe tite...dupa aia de unde mai suge daca o raneste pe Fulga? Maraki...da de la nenorocitii de colici face asa..daca am scapa o data de ei..acum aplic alta metoda..cica daca se crizeaza..mama mi-a zis sa o bag la baie, ca poate asa ii trece..acum urmeaza baia, ca iar urla cu intermitente...Giova tu il scoti si sub -5 grade?
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
dana_ene spune:
Sa inteleg ca marti suntem TREI gravidutze programate pentru cezariana: Daniela, Mira si cu mine?????
WOW !
AHA ! E ziua lui Clau, Giova ? Si mai
!
Abia astept sa scap, fetelor....
Mersi mult pentru incurajari
.
Daniela
(39 fix) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Denisam spune:
Gagici,
VA citesc de peste 2h si abia acuma reusesc sa scriu printre alaptat, muls cu mina si pompa dar am scos 22o ml impreuna si pus rufe la masian si alte maruntisuri- oricum mindra a inceput sa pape cate 150 ml la o masa, f. rar se satura cu 100ml. Azi noapte era s afac un sou, dar a iesit un semi- sou ca duap ce a papat 160, a dat afara vreo 50 si a ami vrut 80
si apoi un pic burtica si a adormit mai greu dar e ok. KK face la fiecaer 2 mese si e cam verde, dar cred ca e de la Bonisan, dar ii merge, Moni eu zic sa ii dai din asta- la noi functioneaza si de vreo 3-4 ori ep zi baga si cate 5 ml de ceai- Baby calm.
Aseara am avut fn la nasi, de aia am sarit si peste baitza si am trimsi poze pe contul comun sa va distratzi.
Moni-Diana e la fel ca Emma- a mea e frecvent cu ambele picioare intr-un crac la salopeta, faza cu caciulitza of ace si ea uenori de aia prefer sa nu i-o mai pun in casa mai deloc, poate 20 de min dupa baie, iar cu escaladatul pe noi cand o tinem pe burtica e de coma, mai nou is poate tine 80% singura biberonul, tien mainile pe el cand il dau de zici ca il furam si e nemincata de 5 zile
Cuscra-m-am distrat copiso rau cu scrosenia ta si nu mai zic nimic, sper sa va vedetzi cat mai rar si ignor-o, iar cu laptele o sa ammulg cat pot si restul completare, oricum cred ca dulcineea mea va merge de-a busilea de la 4 luni si in picoare de la 8 luni ca ma-sa, asa ca am cam incurcat-, asa e de puternica si voinica, nu sta deloc mai, si se cuibareste la gatul nostru uneori cand ragaim si da din cap si cauta cu gura, dc nu esti atent, ori iti da un cap in gura ori te trage de par, si et zgaraie, dar eu ii tai mereu unghiile in somn si e super!
Irina, Ursulina, Ioana, Bee,Teolinda, Ralu,Mirela,Florinini, Bombo, Giova si restul mamicilor va pupam si numai bine la bebelasi
Dana Ene, Mira si Daniela- tinem pumnii pt marti, nastere usoara si bebei sanatosi!
Astery- bine ai venit acasa cu Razvanelul grasunel, asteptam poze si numai bine!
Denisa
Denisa si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!