mamici de ianuarie - februarie 2006 (134)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

felicitari Daniela!!!! refacere rapida, mult laptic si o printesa cuminte, sanatoasa si papacioasa!!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

FELICITARI DANIELA... sa iti traiasca barosana IOANA sa fie papacioasa si cuminte iar tie refacere rapida si sanatate multa sa ai putere sa o cresti pe bebelina.

Pai asa mai fetelor... ca tocmai ce ma luasem de ele mai devreme sa nasca odata.

IRINA ce face "fratelo"? La ce ora l-ai bagat la culcus?

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Fetelor daca sunteti curioase... am pus invitatia de botez pe contul comun in yahoo photos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Janine si March sa va traiasca printesele, sa fie sanatoase, papacioase, frumoase si norocoase Voua mamicilor, refacere rapida si mult laptic Va asteptam aici ca sa vorbim aceeasi limba
Astery nu mai tin minte daca te-am felicitat: sa va traiasca baietelul voinicel,sa fie sanatos, papacios, cuminte, norocos si sa va aduca numai bucurii
Angelo doarme, i-am facut baita si a mancat doar 100 ml. Irina laptele vostru cum se prepara ? Asta care il avem noi, se pune o masura la 30 ml apa, poate din cauza asta se consuma atat de rpd.
Denisa am vazut pozele din vizita, Emma e o dulcik Am fixat si noi data de botez 20 august
Fetelor nu mai pot de cald, pana cand sant data peste cap din cauza hormonilor ?Inainte eram o friguroasa!!! Daca ma gandesc bine, de joi incolo am liber la prestare
Dana sa ai o nastere usoara cu o Sansana sanatoasa, papacioasa, cuminte,frumoasa si norocoasa Am pierdut sirul, trebuie sa ma uit pe lista cate fetite si cati baietei avem

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Teolinda se vede misto invitatia Nu pot sa vad marit, pe invitatie este poza lui Nicolas? Oricum se vede super misto

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Fetele, scriu repede de tot ca trebuie sa ii facem baita bebeului.
Moni, si al meu face la fel ca Diana ta, tot cu tzitzi adoarme si cand vreau sa i-o scot din gurita incepe sa o suga cu disperare, trebuie sa fie adormit rau de tot ca sa pot sa i-o scot. Mai adoarme si la tati in brate, dar tot tzitzi e favorita. Ce ne facem cu bebeii astia?
Eu sunt cam suparici ca am o nevralgie pe partea stanga (ma doare capul, urechea, maselele si gatul) si iau antinevralgic si paracetamol (mi-a zis dr. ca e ok sa iau, dar in cantitati limitate) de doua zile. Iar lapticul nu mai e destul sa il sature pe bebe, se pare ca din cauza nevralgiei asteia, cel putin asa mi-a zis o farmacista, ca daca exista o suferinta in organism cantitatea de lapte tinde sa se diminueze. Asa o fi? Si sunt cam speriata ca nu vreau sa pierd laptele, vreau sa il alaptez cat pot de mult!
In rest, bebe e cumintel, face somnic noaptea cam 6,7 sau 8 ore, depinde de noapte, dimineata e rupt de foame si papa bine, iar daca am tentative sa il trezesc din somn nu obtin decat tipete, iar daca se trezeste in cele din urma e intors pe dos toata ziua. Asa ca il las sa doarma cat vrea el. Oricum, ziua papa bine si nu doarme foarte mult, cred ca recupereaza noaptea.
Gata, fug la baita, pup fetele si bebeii de afara sau din burtica

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Teolinda pai m_am luat cu sora lui Daniela si l_am plasat pe "fratelo" lui tasu care i_a dat sa pape si l_a culcat in patut. Asta pt prima oara in patut.
Am vb si cu Danieal acum . E in forma mare. O sa va povestesc mai incolo ca acum tre sa papam . Dc mai stati revin , dc nu ramane pe maine.
Maraki tot asa 30 ml de apa si o lingurita de lapte.
Revin
Irina

Mergi la inceput

Maraki sunt pozele cu Nicolas cum bine ai intuit. Imi pare rau ca nu poti vedea marit... sa poti citi si textul.
Le vom tipari pe caron crem oricum... si sper sa arate super... maine seara la primesc si apoi le distribui celor care sunt mai aproape... restul o vor primi via e-mail..
Maraki de ce abia pe 20august faceti botezul?

Irina... da-i copilului sa pape... Si daca mai revi.. poate mai suntem daca nu... maine cum ai zis si tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Tocmai a papat si al meu, doarme si acxum ne bagam si noi la somn.
Irina eu citesc maine, despre Daniela. Uite si ea, ce nastere rapida a avut. bravo ei si ce grasuna a facut de 4 kg si......

maine avem o luna si Nicolas 2 luni.
Zic de pe acum: Nicolas!!! Sa papi tot asa de mult, sa fi cuminte, ca frumos esti!!!

pupici, pe maine.
rectific m,aine lista.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

DANIELA SI JEANINA- FELICITARI PT PRINTZESE, SA FIE SANTOASE SI MINCACIOASE SI VOUA REFACERE RAPIDA SI LAPTIC MULT!
Irina- te asteptam cu vesti cand potzi!
Cuscra- de ce asa tarziu botezul pe 20 august, vin nasii din Grecia?
Teolinda vreau si eu sa vad modelul de invitatzie, unde este?Pupiciei lui Nicholas!
Restul mamicilor va pupam, fug sa prind 1h de somn, am fost ep afara cu Dragos si sbebe la -8C si batea un vant, dar am stat doar 45 de min, e ok acuma, doarme Are mese cand maninca si doar 110 ml nu mereu baga 150

Denisa
Denisa si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput