Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Dam si noi raportul de 3 luni:61cm si 6,400kg.
Eu nu am prea avut timp sa va citesc,de scris nici atat...fata e mucoasa,noroc ca avem voie karvol ca suntem mari ca altfel...si asa e greu ca face urat ca nu poate respira bine.

Catutza si Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

LA MULTI ANI! mamicilor Siminaf, Many si Doinna si puiutilor la multe lunisoare!

Fetelor, ma apuca asa o nostalgie: am inceput sa recitesc odiseea (mai ales ca eu am pierdut cea mai mare parte din ea ). Ma uitam la inceput ce temeri aveam, cum ne simteam, parca s-a intamplat acum 100 de ani.

Catutza, ce-ai facut cu vecina cea nesimtita?

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Hai ca vad ca numai eu bantui pe aici. Ma duc sa fac o baie si sa citesc harry potter pana apareti.

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

La multi ani! Siminaf, Many, Doina, sa va traiasca puiutii, la multe luni si multe bucurii sa va aduca!

cristina, date pt tabel
o luni = 3000gr. 51cm
1 luna = 3520gr. 54cm
2 luni = 4200gr. 59cm
3 luni = 5000gr. 61cm

Alte date pe care te rog, cand ai timp....dar ti le dau pe msg.Mai ai alte bancuri? Sunt fan..Multumim!

pozele mele

Mergi la inceput

In legatura cu cafeaua si tzigarile. Din spital medicul mi-a recomandat o cafelutza mica dimineata, chiar daca alaptam, de fumat cat am alaptat si am fost gravida nu am fumat. Acum nu mai alaptez de mult si bag 2-3 tigari (paie mentolate) sio juma de cana de cafea (normala) cu lapte.
Daca vreti sa va dau o cura de slabire sa-mi spuneti. E o cura de 45 zile si la mine da randament (plus ca e si sala). Daca va apucati de cure nu uitati de sport (pt. ca slabeste masa musculara si nu se ard grasimile fara miscare si apoi incep sa curga pieile...). In cura asta de slabire am si vitamine de luat asa ca nu imi folosesc resursele (care nu mai sunt).

Teo si bb Stefania Iulia

pozele mele

Mergi la inceput

Anda, te mai rog, daca ai timp sa ne faci si noua astrograma. Datele sunt: Stefania Iulia nascuta la 2.11.2005, in Campulung Muscel, ora 11:45 AM, cu 3000gr, 51 cm. Alte date nu stiu sa-ti mai dau, daca e nevoie spune-mi. Multumim! Numai daca ai timp, da?!

pozele mele

Mergi la inceput

Maaamaa, Catutza ce bine stati la greutate si la inaltime.Felicitari! Noi suntem mai pispirele, desi mancam destul de mult.

pozele mele

Mergi la inceput

hello! Mai este cineva pe aici? Sau profitati ca este Duminica de dimineata si puii probabil mai dorm....

Teo si bb Stefania Iulia

pozele mele

Mergi la inceput

Am o chestie super faina despre zodia Scorpionului, e un fel de mini caracterizare:"Caracter fascinant de puternic si rafinat in acelasi timp. Perseverentza peste limita umana. Cred ca aceste calitati ajuta sa te ridici mai repede decat cazi. Asadar, toata stima pentru una dinstancile Gibraltarului".

Teo si bb Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna dimineata fetelor!!!

Siminaf,Many si Doina sa va traiasca puii si sa va bucurati de ei!!!

Maria cadita mea e un pic inclinata dar eu o pun pe 2 scaune dintre care unul e usor mai inalt si sta un pic mai inclinata intr-adevar!!!

Despre noi raportam ca ieri nu am dormit mai deloc iar noaptea ne-am culcat pe la 12 si am trezit baiatul cu greu la ora 9.15. Asa mai merge!!! Fetelor am gresit cand am spus ca ii dau 10 ml de suc de fructe; ii dau 30 ml ca am masurat cu bibe. II dau dintr-un paharel si mi s-a parut ca sunt cam 10 ml dar cand am pus intr-un bibe sa vad exact...erau 30 ml. E mult? Si inca o intrebare: se pot amesteca sucurile??? adica mere cu porto...?

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput