Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
mara95 spune:
Buluci, testul cu piele eu am citit pe net ca s-ar face pe burtica.Temperatura in casa eu o am de 23,5 gr si pana sa pun un vas cu apa pe calorifer facea mucisori, cel putin dimineata eram disperata.Acum foarte putin, as putea spune ca mi se pare ca are mucoasa uscata, dar au disparut mucisorii si folosesc ser fiziologic.Cred ca de le temp ridicata, mucoasa se usuca si stimuleaza umezirea ei in exces, aparand astfel mucisorii.Cel putin asa cred....Oricum , o consider o problema rezolvata.
Buluci spune:
Am avut si eu timp sa ma mai uit la bebeii vostrii! Doamne , ce scumpi sunt!!
MariaAlexia , tu stii ce seamana puiul tau cu Simon al meu!
O sa pun curind niste poze sa vezi si tu!
Dordia, frumoase portrete!
V-am rugat, mai de mult, sa puneti si voi la semnatura data de nastere a bebelusului, ca eu timpesc mereu intorcindu-ma pe prima pagina sa vad data nasterii!
Cum spunea si BIC, stau prost cu tiitoarea de minte!
Apropo, de asta, ieri am pus un ceainic nou pe foc ,abia-l cumparase soata, si l-am uitat acolo pina am terminat eu de hranit bebelacul!S-a ales praful si pulberea de el, bine ca n-a luat foc bucataria!
Mara, eu ma refeream la kk cu mucozitati! Facusem legatura cu mesajul anterior!
Da , avem si noi in nasuc si fac la fel ca tine , pun apa pe calorifer pentru umiditate, dar eu rezolv fff bine cu mucisorii dupa baita: Il spal pe cap si las sa-i vina apa pe fata cit mai multa, am vazut ca nu vocifereaza! Kiar ii place! si ii ies mucisorii aproape instantaneu!
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii
IrinucaR spune:
Raport la implinirea a 3 luni 5.640g 64 cm
Noki, am vazut-o pe Sarah la Staruri in devenire la Baby Expo
camelia_daniela spune:
Mai fetelor, eu nu mai stiu ce sa ma fac cu Daria ... de cateva zile dupa ce mananca pe la 3-4 dupa-amiaza, dupa vreo jumatate de ora 40 min. o apuca istericalele ... urlete anapoda (ii dau suzeta, o tine un min. o scuipa, iar urla, iar ii dau suzeta ... ce sa mai ... imi vine sa ma urc pe pereti). Acum face asa de pe la 4:30. Eu cred ca este obosita dar nu vrea sa doarma (mancata este, schimbata este iar eu ) !!
Voi ati mai patit asa ?
Cam atat ... acum e randul lui tati sa se ocupe de dansa!
Va pup!
Camelia
ALEXANDRA DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"Bitter are the tears of a child: Sweeten them./ Deep are the thoughts of a child: Quiet them./ Sharp is the grief of a child: Take it from him./ Soft is the heart of a child: Do not harden it."
- Pamela Glenconner
joy04 spune:
SEARA BUNA fetelor si la MULTI ANI PITICILOR SI PITICELOR...
MULTAM mult de sfaturi si incurajari si ca ati fost alaturi...
Intradevar, Mandy a sarit o masa dar a recuperat cum ai zis.
Nu mi-a zis dr sa-i dau inainte ceva contra febrei sau analgezic ca ii dadeam....
LAVI, totusi eu mai am caderi de 1-2 zile cu lapticul si vad mai ales pe pitic ca este infometat si vrea mai devreme de 3 ore...si este miorlait. Si s-a intamplat de 3 ori pana acum.... sunt cu stresu recunosc.
Mai, dr mea mi-a zis ca sa-i mai bag cate o masa de ceai ca-i cam dolofanel pt 2 luni. Mie mi se pare ca este ok...dar suunt subiectiva. Dar eu nu ii bag.
Sunt oboita moarta ca nu am dormit cum trebuie azi noapte de grija si l-am vegheat mai mereu....plus ca zi am facut curat si cand vroiam sa ies afara, a sunat matusa ca vine in vizita la noi si ca atare nu am luat nici un pic de aer in nas...
ELA, speram sa ies pe afara sa ne plimbam, dar precum am zis...poate nu o veni chiar asa ger mare si oesim saptamana viitoare.
Mai fetele voi cat ati luat pe indemnizatia ai apremiu de nastere? Ca m-ati pus pe ganduri, dar aia a scris pe certificat 186 RON...
Ma duc la puiut manca-l-ar mama de pitic...si ardeias umplut si gogosar...ca asa-l alinta mama....
VA PUPICIM
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
poze
silvia_d spune:
Camelia,asha mai face si bobe al meu uneori,numai ca noi nu avem varianta suzeta...ca nu vrem!
Si dupa ce papa un bibe,il ragai bine,si cand toata lumea parea linistita,il mai apuca cate un urlet!!
Cu okii rosii de somn,aproape inkisi,urla de zici ca il musca un purice gras de fund.Da,ai dedus bine,de obositi si de ne-somn urla!!
Ia-l pe bebe in brate,ca si cand l-ai avea la san,dar in brate,in picioare,si fa km.cu el prin casa,si leagana-l!!se va linisti,ai sa vezi!!!
Mie mi se-ntampla treburile astea,mai ales cand pana pe la 3-4 PM nu doarme deloc,si-ti dai seama cat de obosit e,de nu mai poate nici sa doarma!!
Aaaa,si la noi mai merge o kestie:cand e in pat asha semi-adormit,si da semne de mitzaiala,il mangai pe cap si pe frunte cu unghiile,ushor,ca o adiere...stii ce-i place!!??Mai ales ca ii si mananca cojitzele alea de pe cap si sprancene!
ia-ncearca si spune-mi dac-a dat rezultate metoda asta!!!
daca a dat,mi-o patentez!!
maria_alexia spune:
Cristina Baku, de-abia asteptam pozele
Camelia, asa facem si noi de muuuulte ori dupa-mesele. Sfaturile Silviei sunt de aur, exact asta functioneaza si la noi. Plus Sab-Simplex daca simtim miscari de trupe prin burtica. E si oboseala, dar si colica, tot suntem noi mezinii trupei.
Dordia, am tras cu ochiul si la pozele voastre Vanita ta e cu suport sau o fixezi tu inclinata incat sa stea printisorul asa comod?
Oare cine mai alapteaza exclusiv la san? Noua inca ne merge figura, bebe papa de rupe si ma gandesc cu ingrijorare ca va ajunge sa aiba nevoie de cantitati tot mai mari... Sper sa-i putem face fatza.
Maria & Cristian (22 dec 2005)
ela27oana spune:
SILVIAsi eu am patit la fel azicu daria,ea care era un copilexemplar cu program fix de masa si somn i fara plans ,azi a avut 4 reprize de urlete asa din senin ,la ultima nu s-a linistitr decat cand am bagat-o in cadita,chiar nu stiu de ce a plans asa
si tot azi ingerasul meu a plans cu lacrimi,2 picaturi in ochisori care s-au scurs pe obrajori,am simtit o mare durere.................
JOYREUSIM NOI PANA LA URMA SA NE PLIMBAM IMPREUNAsincer mi se pare cam ciudat ce ti-a recomandat pediatra,o sa vedem noi marti ce facem,si noi tot cam la fel suntem,ca greutate si mai ales ca noi am luat mult in prima luna 1,300 plus 200 cat am pierdut,daria mananca 700 ml pe zi la 6 mese iar noaptea somn de 7 ore
ela si oana daria
cristinamh spune:
maria alexia, si noi suntem inca exclusiv pe tzitzi. productia se regleaza... dupa necesitati. stai linistita, macar la asta se pricepe si bb.
joy, si tati zice ca tot 180 si ceva a luat de la primarie...
camelia daniela uneori cand mai e asa agitata ii mai fac o baita la fundulet. schimbam pampers, ne balacim putin... se mai linisteste.
aaa, si am reusit sa fac si ultimele modificari primite pe tabelase. daca am uitat pe cineva, rog trimiteti pe mail... ca am citit mai in fuga calului ultileme pagini...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003