Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 14
ela27oana spune:
salutareEu nu mai tin pasul cu voi,dar de citit va citesc,
Noi suntem ,vai de noi,avem inceput de viroza,suntem putin rosii in gat,avem si un pic de febra,stranutam si tusim dar nu f tare.
noroc ca am simtit ca nu este in regula si am chemat dr,acasa.
luam amoxilcilina si eferalgan
in nasuc ser fiziologic combinat cu ser efedrinat
speram sa treaca repede,asa ca maine vaccinul s-a amanat pt vineri daca suntem ok
ela si oana daria
xandra28 spune:
pai eu m-am gandit sa merg la serviciu din vara, de pe la 7 luni ale lui vladut, iar plodul sa-l las cu mama, ca vad ca se descurca (am luat-o la mine sa m-ajute si taaare bine am facut).
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
varsta lui vladut
xandra28 spune:
voi?
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
varsta lui vladut
dordia2000 spune:
Lorda nu te supara ca nu plang si dupa tine dar tu nu ai lipsit asa mult. Si in plus ele poastau zilnic, se implicau in discutii, si dintr-o data....pauza! Tu nu ai facut asa deci...nu avem de ce plange !!!
Am proasta senzatie ca ceva nu e ok cu ele!!!
Cat despre servici...eu sincer nu ma grabesc sa ma intorc ca nu e tocmai un loc in care sa iti placa sa te intorci. Lucrurile merg prost si la noi la firma exista principiul ca daca stai si lingi si nu faci nimic esti promovat iar daca muncesti si iti vezi de treaba ta esti vazut prost!!! Asa cum eu muncesc si imi vad de treaba si pun suflet in ceea ce fac nu sunt apreciata destul. Si mi s-a dovedit inainte sa raman gravida cu o luna cand am lasat la aprecierea conducerii marirea de salariu si...dupa 3 ani mi-au marit salariul cu 800.000lei!!!Deci in continuare de 800.000 am muncit si eu si...acum am dreptul sa stau acasa 2 ani deci profit!!! Daca imi gasesc ceva mai bun o sa plec de la ei dar...deocamdata pana face bb 1 an nici nu ma gandesc sa ma intorc la munca. Consider ca este o perioada cu care nu ma mai intalnesc asa ca profit din plin!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
pisi-si-boscu spune:
Lordra, subiectul e ff delicat. Eu sunt patita, ca sa spun asa, si desi e mult prea devreme pentru voi, o sa incerc sa povestesc ceva: la inceput am zis NU categoric cresei. Il lasam cu mamaia mea, e tanara, e nepotul ei, o rasplatim pentru efort, etc. Toate bune si frumoase, mamaia sta la noi, e ok. Prima faza, copilul nu prea vroia sa manance. Ea, din comoditate sau nepricepere, il lasa. Faza a doua: se strica cuptorul cu microunde, apoi imediat masina de spalat. Mamaie zice ca nu ea ( oricum pagubele tot eu le plateam ),ci copilul. Pai daca copilul de 2 ani strica umbla la cuptor - in timp ce ea vedea telenovele - si la masina de spalat, poimaine o sa gasesc o mare gaura in apartament, nu tu copil, nu tu mamaie, copilul a umbala la gaze...
L-am dus la o cresa langa birou ( pe la piata Muncii ). Cateva luni minunate, sebi avea 1 an si 7 luni, in cateva zile a inceput sa pape super, nu mai face pipi in pampers decat noaptea, incepe copilul sa vorbeasca dintr-o data, de parca ii dadusera drumul la robinet.
Dupa cateva luni, imi schimb serviciul, schimb cresa. Cresa Romaero, na ca ii fac antireclama, directoarea medic pediatru. Minunat !! Aiurea, copilul meu in prima zi a plans dupa mine de a facut febra, a doua zi in carantina, mi-l baga intr-o camerutza pana vine dr. pardon, directoarea sa il vada. Il tine asa pana la 9.30, se uita la ceilalti copii cum mananca prin geam si lui nu ii da nimic. Vad cu ochii mei cum cade unul si se loveste, il ea educatoarea si il taraste la baie sa il spele... O intreb pe directoare cand vine daca stie ce face educatoarea cu copii si imi replica: "Nu va intereseaza pe dv. ce facem noi cu copii cat sunt la noi " Nu zau ! Mi-am retras copilul si am reclamat-o, mama ei de nesimtita !
Duc copilul la centrul de primire minori Jiului, juma'cresa, juma'orfelinat. Mizerie, copii cu paduchi, copilul meu cel blond era singurul din grupa alb, restul parca bufnise godinul pe el. Ce sa fac? Bani de bona nu aveam, incredere sa il las cu vreo straina nu, stiu de prietena mamei care starea cu niste copii ca batea la ei ca la fasole - asa pare femeie serioasa, acre iubeste copii - il duc acolo, plangeam in fiecare zi cand il lasam, in fiecare zi cand il luam. Copilul crestea normal, se juca cu paduchiosii si cu ceilalti copii, invata lucruri noi, am dat si eu cate o ciocolata la ingrijitoare si aveau grija de el, nu l-am luat o data murdar sau lovit sau bolnav de acolo.
La gradinita cand l-am dus ( la 2 ani si 8 luni, cu interventii ) l-am dus la grupa mijlocie, ca nu am gasit locuri, si la sf. semestrului era cel mai bine adaptat si dezvoltat intre copii de 4 ani ! Eu sunt multumita ca a fost la cresa. Mi-ar fi placut sa fie insa o cresa fara copii defavorizati.
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
ioana_77 spune:
Hello, mamici!
Cata limbarnitza pe-aici, nu-i mai ajunge omului timpul sa citeasca, dar sa mai posteze odata cu voi!
Raportam si noi datele privind cresterea puiutzului:
luna 1: 5.400 kg, 57 cm
luna 2: 6.200 kg ,60 cm.
Suntem mari, frumosi si multumiti, mai ales ca suntem hraniti numai cu lapte de la mama:)
Eu mor de oftica cu vremea asta, saptamana trecuta am iesit in fiecare zi, iar de ieri servim interior toata ziua...
AM fost si eu la control la gineco, sunt ok, am cumparat exluton, trebuie sa ma apuc sa iau. EU m-am impacat bine cu pilulele pana sa raman insarcinata, sper sa-mi fie bine si cu astea.
Maria mea doarme de doua zile intr-o veselie. Ieri cel putin se trezea, manca, se juca juma' de ora si adormea inapoi, asta daca nu adormea la san. Aseara m-am speriat ca nu o puteam trezi si abia am convins-o sa manance, schimbat pampers si nani mai departe. Bineinteles ca asta-noapte s-a cam foit, ca era umflata de somn.
Tare bine a fost in week-end, s-a hlizit cu taica-sau nevoie mare. Cand ii canta rade in hohote (ceea ce la mine nu face), iar noi radem pe langa ea.
SI noi avem niste accese de personalitate, adik plangem cateodata de sare haina de pe noi si nu stim cum sa ne linistim. Ca nu plange d efoame, poat emai degraba de oboseala si se enerveaza si mai tare ca nu poate sa adoarma...Ne mai intindem noi si o culcam pe burta noastra si asa tace, dar bineinteles ca adoarme printre suspine...
Avem si noi bubitze pe fata, in jurul gurii, de cand facem balonashe...E de la salivatie, mi-a zis dr ca o crema pe baza de oxid de zinc rezolva problema si intr-adevar le mai usuca...
ma duc sa vaz pe face fata
Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos
lordra spune:
Dordia, hai nu mai plange. Se descurca ele, ca-s fete mari si responsabile. Uite, daca vrei, infiintzam o sectie de Disparuti pe forum si dam anuntz acolo. Tre' s-apara, nu?
Pisi, nasoala treaba cu creshele. E clar c-o s-o socializez musai, insa ash prefera s-o fac de la 3 ani incolo. Nush' cum naiba o sa fac cu intervalul asta de 1 an. Ash trimite-o la maica-mea, insa mi-e ca, una la māna, o sa mor de dorul ei si 2 la māna, sa n-o traumatizez fiindca ea nu-i va sti asha bine pe bunicii ei, dat fiind ca ne vedem din an in pashti, pe motiv de distantza mare intre orashe. De venit mnaica-mea aici nici nu incape vorba, ca n-am un' s-o tzin. E ca dracu'!
mimi_dumy spune:
Xandra, eu am sterilizator de la farlin si sunt foarte multumita de el, folosesc apa plata (150 ml) bucovina sau izvorul alb si biberoanele sunt curate, fara nici o pata alba.
a costat ~ 2 mil si incap in el 5 biberoane, iar sterilizarea dureaza 15 min.
Mimi & bebe Daria Ioana - 4 nov 2005
pisi-si-boscu spune:
quote:
Originally posted by lordra
Pisi, nasoala treaba cu creshele. E clar c-o s-o socializez musai, insa ash prefera s-o fac de la 3 ani incolo. Nush' cum naiba o sa fac cu intervalul asta de 1 an.
Lordra & Dara (30 Nov. 2005)
Poate mai faci unul ........
pisi-si-boscu spune:
Bai, care e treaba cu disparutii? Ca pe Lavi am vazut-o ieri, si-a operat femeia fetita, o avea si ea niscaiva treaba...Eu pe Ripley as da-o disparuta, dar stiu ca e la munci' asa ca ...