Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 15
tania-z spune:
Dordia draga mea!
nu am disparut si, din fericire, nu e nimic in neregula, doar ca si eu, ca si Ripley, m-am apucat de lucru si deja nu mai stiu ce sa fac cu termenele limita . Iar cand prind putin timp liber o zbughesc pe afara cu micutzul, ca tare bine doarme pe urma!
Azi am stat cam 2 ore si am facut febra musculara de atata mers, dar el tare bine se simte. Si ieri a dormit ca bolovanu' dupa plimbare.
Incerc sa mai citesc si eu din urma.
Va pup pe toate.
Tania & BB Stefan
Gandacel spune:
Mai fetelor! Si eu ar trebui sa ma duc la serviciu, dar nu am cu cine sa las copilul. Si zau ca deocamdata nici nu-mi da prin cap ca altcineva ar PUTEA sa aiba grija de el cum am eu. Sau mai e ceva: e primul meu copil!!! N-am nici o idee cum se dezvolta. Ma bucur de fiecare "propozitie" pe care o scoate pe gurita lui de ingeras! DA! A inceput sa gangureasca faze intregi. Asa le zic eu... Adica scoate tot soiul de sunete diferite, fara oprire, ca si cum ar vorbi ceva cu mine sau cu jucariile! Cateodata striga! E o scumpete! Ca sa nu mai spun ca ma gandesc ca cineva trebuie sa fie foarte sensibil la progresele pe care le face, sa-l stimuleze cand trebuie sa faca lucruri noi, sa aiba grija sa-l ajute sa mai faca un "pas". Sa vorbeasca cu el, sa rada cu el, sa se joace, sa nu mi-l lase sa planga, sa-l culce cand e obosit si nu dupa program... Si multe altele! Doamne, stau si ma gandesc ca am un loc de munca tare bun si nu vreau sa-l pierd, dar nu ma indur deloc sa plec de acasa cateva ore in cursul zilei fara copil dupa mine!
madau spune:
Salutare la toata lumea!
Raportez si eu una bucata bebelina, posesoare de cercelusi incepand de azi. . Draga mamei, nu a scos nici un suntet cand i-a facut gaurile, doar cand i-am pus caciulita a inceput sa suspine putin, dar am pupacit-o putin si i-a trecut. Asa ca de azi suntem " maimutele cu cercei"
Referitor la sterilizare, eu am sterilizator din ala la rece de la Chicco si sunt super multumita de el. Intr-adevar costa ceva solutia de sterilizat dar e foarte simplu de folosit. Le bagi acolo, le lasi 30 min, le clatesti si gata.
In sfarsit am reusit sa-mi fac programare la gineco, sa vedem cum stam, si poate primim si "unda verde"
In rest, Miruna a invatat sa rada in hohote ( mai mult chitaie, e tare haioasa) si isi roade pumnii, mama mama. De dormit doarmim de la 11 pana pe la 5 in general, dar dupa aia nu e chip sa mai inchida un ochi pana pe la 12. Asa ca azi noapte tasu' se juca cu ea v-ati-ascunselea, in timp ce eu faceam bibe, dupa aia am preluat eu ostilitatile ca sa doarma el, ca mai si munceste saracul.
Si acuma evenimentul zilei.....am reusit sa ma indes intr-o pereche de pantaloni de dinainte de sarcina Slava Domnului ca sambata avem un botez si nu aveam chef sa-mi mai iau toale.
Va pup
Madau si Miruna (15 dec 2005)
mamica noiembrie-decembri spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68413" target="_blank">scutec no.15