Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 13
dordia2000 spune:
Buna dimineata mamici!!!
Noi ieri am fost nu prea cumintei dar noapteaaaaa ma dormit de la 12 pana la 9.30 cand mami a inceput sa faca galagie sa se trezeasca baiatul ca daca nu...nici gand de trezire!!! Se pare ca e rau de somn ca mine!!
Lavi02 chiar te-ai suparat pe noi de nu mai scrii?? Nu mai raspunzi la nimeni, nu ne mai dai sfaturi si iti ducem lipsa rau!!! Te rog sa te intorci la datorie si sa fii cu noi ca si pana acum! Ce s-a intamplat? Sper ca cele mici sunt bine si nu asta e motivul pt care nu mai intrii! Astept vesti de la tine!!!
Mirela Anca, Anamaria, Silvia_d, Tania_Z, Leea si Alexandrina voi ati ramas codase cu datele pentru tabelul nostru. Ma refer la mamicile de baietei care nu si-au dat datele de crestere ale puiutilor. E secret?????
Va pup si mai revin in cursul zilei de azi!!! Ma duc la pui mic ca plange!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
dienutagraviduta spune:
sal'tare !
si eu sunt fericita nevoie mare azi ... imi ia dan telefon ... pai pana acu vreo 2 zile am crezut ca sunt condamnata la verzitura de nokia 3410 o viata intreaga, sau mai bine zis cat tine telefonul asta, fir-ar el, ca bine l-a facut cine l-a facut.
intr-un cuvant - acu vreo 2 ani mi se fur-gasea din geanta in tramvai un model bengos de mobil, asta cand ma intorceam cu tramvaiul ca tocmai busisem masina familiei in drum spre un examen.
asa ca dupa dubla paguba indurata, sotul ma informeaza ca pot sa pun fixul la loc (il desfiintasem), ca, citez, "mobil nu mai pup".
asa ca ma conformez, si m-a apuc sa pup... ce altceva decat seful de la servici - si imi da omul telefon - venerabilul 3410.
eh, si ma obisnuiesc fetelor, asa de bine, ca il am si acum, tot p-ala. acu vreo 2 saptamani m-am certat cu sotul, si am aruncat cu telefonul dupa el, tintind de fapt mobila de pe hol, doar, doar s-o trozni de gresie si-l dau pierdut... ei, as !!! ti-ai gasit - praf s-a facut, in vreo 5 bucatele, pe care le-a reconstituit frumusel dan dupa ce ne-am impacat. binenteles, ghinion total - in afara de o mica zgarietura, n-avea nici pe draq.
si deja imi luasem adio de la alt telefon. ma si vedeam la primavara cu masina noua si acelasi ... telefon.
pana vineri, cand am vazut ca nu-i mai tine bateria decat 3 zile.
iu-hu !!!!!!!! de maine navighez pe net cu telefonu', fac poze d-alea de doi lei tot cu telefonu', si o sa ascult si radio tot la telefon !!!
azi ma simt importanta. ma duc sa schimb copilul acum.
xandra28 spune:
Hello fetele!
n-am mai intrat de mult, dar de citit eu citesc absolut tot, si e ca si cand as sta mereu de vorba cu voi.
Mie din nefericire ( ca n-aveam deloc chef) mi-a venit CM vineri… ma asteptam sa n-am cateva luni bune, cel putin acum, cand alaptez… in fine.
Mara, am vazut ca intrebi de sala… eu am facut ceza, si la 2 luni dupa nastere eram la sala, mie dr asa mi-a zis, desi eu stiam de minim 3.
Gandacel, am citit atunci cand cu mama ta, dar abia acum am ocazia sa-mi exprim condoleantele, cuvintele sunt de prisos oricum… imi pare rau pt tine, se vede ca esti o fata tare sufletista.
Apropos de kk verde, mie dra mea mi-a zis ca verde e kk de foame…
Silvia, eu beau cafea decofeinizata.
Anda, voiam sa te intreb, cum e cu sterilizatorul de bibe, ca ma bate gandul sa-mi iau unul? Cat costa? Si pt cate bibe e? Eu ma plang, la un bibe pe zi, dar sunt uratele dupa ce le fierb, asa, pline de pete albe…
Dordia draga, nu mai fii fata asa de panicoasa cu greutatea, cu proba suptului, cu culoarea de la kk! Mai bine bucura-te de un bb frumos, sanatos si miscacios!
Lavi, cred ca as fi rupt usa daca plangea bb… saraca de tine!
Inuta, pe unde esti? mi-e dor de tine!
Noi raportam o crestere in greutate in ultima saptamana de 400 g!!! Si nu e cantarul stricat, am verificat si-a doua zi!
A, si mai raportam: sambata ne-am botezat! A fost asa de frumos, si bb asa de cuminte si de dragalas… toata lumea l-a admirat, a fost linistit, zambitor, ce mai, imi venea sa-l mananc!
Revin cand descarc poze, sa va arat bebelus scump si iubit!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
varsta lui vladut
dordia2000 spune:
Fetelor unde sunteti???
Lavi02, Anda, Ina, Tania ce faceti? Nu mai stiu nimic de voi de multisor? Sper ca sunteti bine si nu ati patit nimic!!!
Noi am papat si acum ma voi duce sa platesc telefoanele!!! Imi e asa de urat sa ma duc pe frigul asta dar....o sa trec si pe la cofetarie.....!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
xandra28 spune:
teo, magnificul regim sa poate oare tine si acum, cat alaptam? ma gandesc la medicamentele care trebuie luate.
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
varsta lui vladut
pisi-si-boscu spune:
Xandra, hai sa-ti spun eu cum e cu bibe.
Eu nu am avut sterilizator de biberoane, am considerat ca la momentul acela si la posibilitatile mele este un moft; am folosit metoda clasica si cea mai sigura, a fierberii lor; am cumparat vreo 10 biberoane de acelasi fel ( luat din acelea ieftine de plastic, nu tin mult dar nici nu costa cine stie ce ) si am avut si 2 bibe de sticla de la Chicco - foarte multumita am afost de ele, din pacate copilul nu le putea tine singur, erau prea grele, si pe la 6 luni deja pune manuta pe el si doua trei luni mai tarziu il tine singur. Le spalam energic cu aa si dero de vase, le clateam fff bine si le puneam la fiert in oala mare de ciorba, firbeau pana se depunea pe ele chestia aia care nu iti place tine, arata ca si cum ar fi patate ( stai sa le vezi cum se fac de la ceai !!!! ), dar stiam ca sunt f curate si igienice. Nu fiebeam decat o data pe zi sau la 2 zile, le spalam insa cat mai curand dupa alaptat, pt ca laptele praf se impute, miroase groaznic si plasticul pastreaza, din pacate, acest miros.
Am o prietena care a folosit sterilizator, nu stiu daca il mai are ( are gemeni ), dar tot cu fiertul a dus-o la capat, la fiert mai ies si micile impuritati care se depun pe fundul biberonului si nu ies la spalat, gen lapte intarit, zahar sau mai stiu si eu ce.
Petele ale albe sunt urate, dar dispar cand umpli bibe !!
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
lordra spune:
Lavi, vino, mai, inapoi, ca moare Dordia aciia. Frei s-o ai pe constiintza?
De doru' meu nu moare nimeni cand lipsesc...oare de ce?
Dienutza, marfa telefon ai...daca dupa atatea busheli ie bun si-i mai si tzine bateria, sa-ti traiasca. Si io tot un nokia am insa nu-i tzine bateria mai mult de 2 zile. Si se termina ca tembela, fara sa m-anuntze, asha ca raman cu el in pana chiar cand mi-e convorbirea mai draga. Da' io tot nu-mi iau altu'. Pana nu moare asta si-l ingrop cu fanfara, nu fac nici o miscare in buzunar.
Raportez o bucatzica de masea cazuta. Ma pish! In ritmul asta raman naibii fara dintzoshi. Io m-apuc sa iau acea juma de fiola de calciu recomandata de pediatra, ca nu mai merge.
dienutagraviduta spune:
xandra - biberoanele se albesc de la calcarul din apa; alina scria cu ceva timp in urma ca si la sterilizator se albesc la fel, itrucat foloseste acelasi principiu ca si fiertul, numai ca sterilizeaza la abur; poti sa iti iei sterilizator, insa nu se vor mai albi numai daca vei folosi in loc de apa normala de la chiuveta o apa plata gen vittel, sau ceva cu foarte putin calcar; desi e posibil ca apele astea imbuteliate sa contina chiar mai multe minerale care se depun ...
dordia - fetele probabil nu mai intra fiindca nu mai sunt subiecte interesante de discutat momentan pe tapet; ce ati zice sa vorbim despre ... cand aveti de gand sa incepeti lucrul si ce aranjati pentru bebelus, avand in vedere ca chiar daca stati 2 ani acasa, tot la 3 poate merge la gradinita ...
pisi-si-boscu spune:
Buna ideea Dienutzei cu apa Vittel, eventual daca ii adaugi si ceva Calgon... pentru ca si acea apa, fiind o apa minerala necarbogazoasa, microbiologic pura, contine calciu intr-o oarecare masura. Iar apa decalcifiata...
Cat despre ce o sa faceti intre 2 si 3 ani, pentru unele norocoase care stau in anumite cartiere din Bucuresti si nu fososesc apa Vittel sa spele bb la fund, va reamintesc ca exista niste chestii in care stau copii, fac bube, iau raceli dar nu isi sparg capul si unde invata sa nu faca pe ei si sa manance singurei, care se numesc CRESE.
Unii mai cu posibilitati, vor sta acasa cu bonele - atentie, cica exista acum testare antitelenovela !
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
lordra spune:
Dienutza, sensibilos subiect ai deschis. Habar n-am ce-o sa fac cu Dara-mi (n-avem nici un parinte p-aciia, pe langa noi). IO am amintiri foarte urate de la cresa si nu prea ash duce-o p-acolo. La cresha am facut prima data greva foamei, de la cresa am luat streptococul betahemolitic (ne hraneau pe toti cu aceeashi linguritza) de-am facut moldamine pana in cls. a 5-a. Ani de zile de injectii saptamanale, ani de zile de boli si de antibiotice bagate-n kuru' meu de-am ajuns sa am o imunitate sa dai cu ea de gard, nu altceva. N-ash vrea acelashi viitor si pt. Dara, deci ma gandesc serios daca s-o dau sau nu la cresha.
Pe de alta parte, nici in bone n-am incredere. N-am incredere decat in maica-mea, insa ea e tocmai hat la Tulcea, asha ca va fi chiar dificil. Sper sa in 2 ani sa gasesc o solutie convenabila pt. toata lumea.