Mamici martie-aprilie 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Vaaai, sunt foarte suparata.Pe la 12:30 am scris un mesaj, l-am trimis, am vazut ca a aparut in pagina, si acum, cand am redeschis pagina, ia mesajul de unde nu e.A disparut!!!Da' de ceeee???Am rascolit ultimele 2 pag de vreo 3 ori, da' degeaba.Voi ati patit asa ceva? Sa vedem ce-mi mai amintesc din mesajul ala, sa mai scriu o data.
ANDREEA GEORGIANA bine ca ai zis de ceaiuri ca se iau dupa nastere, ca eu aveam de gand sa le iau inainte. M-ai salvat.
Anairda36 fiica medicului meu ginecolog(pensionarul) este tot ginecolog si o sa ma duc la ea pt ultimele controale.Dar nu prea cred ca o sa vina sa ma asiste, o fi avand si ea pacientele ei.Dar eu tot incerc, cine stie, poate, poate...
nshiro, pun niste link-uri, sa te dumiresti ce-i cu exercitiile Kegel.
http://www.farmaciata.ro/eKontentFarmaciaTaFiles/home/tu_si_copilul_tau/tu_si_copilul_tau/Tonifierea-musculaturii-pelvi-perineale.html
http://reclama/articol_print.html?id=226&nounascuti=774f4a90375f3e94d366c97d9745d9e5
Sper ca am facut bine ce am facut, nu ma prea pricep.
Azi am facut vaccinul antitetanos si sper sa fie in regula.Deocamdata ma cam doare.A zis doctora sa pun compresa cu apa rece daca se umfla sau se inroseste.
Va pup pe toate. Sper sa nu se piarda si asta!!!

Simona 30+ si Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Buna dimineata fetelor,
am mai pus niste poze cu Mia, i-a cazut in sfarsit buricul si am incercat ieri sa ii dau san si se pare ca e interesata, dar n-are putere sa suga ca lumea, dar o mai incercam noi si o sa reuseasca pana la urma. Are 1,940 acum si tot mai creste ceea ce ne bucura tare mult. A tinut-o si tati in brate ieri pentru prima oara si se pare ca e tare interesat in schimbat de scutece, dar inca nu are experienta. A facut un pisu' mare cand i-am schimbat scutecelul ieri si a udat pe peste tot ... dar o iertam ca e mica si dulce!
Tcelen, sa-ti traiasca, e o dulce!

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Pupe mama (ma rog...vorba vine ) burticutele active...
Asea...azi am fost harnicute si am gatit...acu am terminat...nu va spun ce am facut nu pentru ca as fi gatit mare branza, dar stiu io cum sunt femeile ...poftesc si la un colt de paine ...acu pana ni se raceste pranzul sa vedem ce mai facurati voi in lipsa noaaaastraaaaaaa.....
Catrinutza bancurile...chiar ca ii subminezi pozitia Laurei Ioana in materie de bancuri...dar presimt ca are "artilerie" grea cand o aparea online
Doublemom...in privinta faptului ca am sa nasc razand si io si beba_mica...ce sa spun...sa te auda Dumnezeu!!! Sa-ti traiasca bebelele barosanele ca io abia astept sa vad "dublu" ...hihihi...
Laura Ioana ma tot tineam sa fac o precizare referitoare la paturica Andreei Georgiana...daca a spus ca a pus 140 de ochiuri cred ca ar trebui sa faci 140 de randuri ca sa iasa patrata cel putin mie asa imi spune "logica" ( pt. ca la experienta in materie...sunt CLEI ) ..desi sincera sa fiu...in ultimul timp ma cam indoiesc de ea ...
Tinutzule...ce sa spun?!..super camera la super bebe..de tzoale...n-am cuvinte...o sa faca ravagii printre bebi cand o sa iesi cu el "muc si sfarc".....ah...si te asteptam cu vesti bune si proaspete de la eco...succes!!!!!!!
Deea0277 beba ta creste frumos vazand cu ochii...daca noi suntem mandre de fata ta...ne imaginam cum esti tu...in al ...bravo voua...meritati!!!!
Tcelen ...si voi sunteti doua "bucati" pe cinste...cre ca nu mai pleaca tati_Silviu de langa fetele lui...hihihi...nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie la primul party peste vreo 16 ani......va
Anairda ma bucur ca o sa vina mami_tau la tine si ca o sa ai parte de o mana de ajutor zdravana..
Mamaariadna...felicitari pt baietel...sigur o sa aiba succes la tipese ...daca de acum statea cracanat inseamna ca are ce sa arate...brava la el!!!...
kim bine ca ai afisat carutul de la Graco...ca eu tot de la ei vreau sa iau unul si nu stiam cat de buna este firma asta ...acu ca ai cumparat si tu ...cu siguranta Graco o sa cumpar si io...unu diesel ...cu tractiune 4x4...hihihi...sa-l stapaniti sanatosi si sa faceti n kilometrii...
aida_o mai lasasi soro ceva prin magazin???...naise hainutele...sa le purtati sanatoase ...
De Nicolle mai stiti ceva fetelor???
nshiro...mancatoare de cioco si devastatoare de rafturi cu cioco belgiana... ai grija la glicemie...m-a uimit beba Chan ce incapatanata este in privinta pozitiei...noa...pana la urma si asta spune multe despre personalitatea ei...
Ciuf...tu macar ai curaj sa te gandesti la masa aia din sala de nasteri...io in afara de sala de mese de halit ...nu merg cu gandul prea departe ca nu vreau sa mi se faca parul maciuca de pe acum...o sa am destul timp atunci
Delia21 rabdare fara tutun scumpa...de acum orice zi poate fi ziua cea mare...
ceela ...uite acu se face si 27 februarie...dar pana atunci asteptam sa ne dai vesti de la controlul din 22 feb...succes!
Noe, io de cand sunt acasa...dorm bine si ziua si de cele mai multe ori si noaptea...cand nu ma indoaie coasta...(aia in plus cre` ca ...desi daca ma gandesc bine...mai bine nu ne-o lasa...o scotea si mai facea cate o bucata de barbat ca si asa e unul la doo fomei...hihihihi)...dar na...bucurosi le-om duce toate...
Ema.72 ai si tu dreptate...cand eram la job sedeam 8 ore jumate in fata calcului...acasa mai ma invart cu trebi...is harnicutza...ca sa nu iti pove cand ma bag la somnik...sforai la norma ...ah..si in privinta sefei..stai linistita...nici dor nu am apucat sa imi fie de ea...ca ma suna de 5 ori pe zi cu cate o problema...
Pispirica scumpa...chiar ca e groasa la -ul tau...sper sa iti fie din ce in ce mai bine ti si la Piscotica ta...
Loriana27...noi facem galerie!!!!!...
Zuzuliciule te omoara oboseala aia...baga relax ca stii ce bine e...si crede-ma ca acum vorbesc din proprie experienta
dianad pe unde mai esti soro...da-ne si noua un semn de viata....
Laura Ioana...e valabil si pentru tine ...si daca ma gandesc bine...mai sunteti multe in situatia asta...va tai de la pontaj..dar va tai... pupandu-va !!!!
Pupoaie la evribadii...de acu is prin casa va vine tati cu parchetarii!!!!
Zmuaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!

Hai sa dau "Trimite un raspuns" pana nu imi face vreo figura nashpeta netu`...daca nu ajunge raspunsul...macar stiu ca am avut vointa ...sa-mi tin pumnii...hihihihi....

Io30+ cu beba_mica

beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

dea0277,vai da ce mica e si dulceeeeeeeeeeeeeeee!sa-ti creasca mare fata si frumoasa si sanatoasa si sa va bucurati de ea!
e minunat,nuuu sa-ti tii bebelul mic si scump in brate??????????!!??

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Vaaai, sunt foarte suparata.Pe la 12:30 am scris un mesaj, l-am trimis, am vazut ca a aparut in pagina, si acum, cand am redeschis pagina, ia mesajul de unde nu e.A disparut!!!Da' de ceeee???Am rascolit ultimele 2 pag de vreo 3 ori, da' degeaba.Voi ati patit asa ceva? Sa vedem ce-mi mai amintesc din mesajul ala, sa mai scriu o data.
ANDREEA GEORGIANA bine ca ai zis de ceaiuri ca se iau dupa nastere, ca eu aveam de gand sa le iau inainte. M-ai salvat.
Anairda36 fiica medicului meu ginecolog(pensionarul) este tot ginecolog si o sa ma duc la ea pt ultimele controale.Dar nu prea cred ca o sa vina sa ma asiste, o fi avand si ea pacientele ei.Dar eu tot incerc, cine stie, poate, poate...
nshiro, vroiam sa pun niste link-uri, sa te dumiresti ce-i cu exercitiile Kegel, dar am impresia ca din cauza lor nu-mi aparea mesajul.Iti dau adresa site-urilor, poate gasesti articolele: www.farmaciata.ro si reclama.Sa-mi spui daca le-ai gasit.Imi pare ff rau ca n-am reusit, nu ma prea pricep.
Azi am facut vaccinul antitetanos si sper sa fie in regula.Deocamdata ma cam doare.A zis doctora sa pun compresa cu apa rece daca se umfla sau se inroseste.
Va pup pe toate. Sper sa nu se piarda si asta!!!

Simona 30+ si Vladut

Simona 30+ si bebe Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Lady_Hawk, sunt pe aici, mai putin in week-end cand nu am loc din cauza lui Cristi.Am schimbat joi babaciunea de doc fam cu una tanara si normala la mansarda (asta dupa ce miercuri a trebuit sa merg la Comisia de expertiza si tot miercuri am descoperit ca nici macar o trimitere la analize nu poate sa-mi dea). Acum nu mai am probleme nici cu analizele, nici cu prenatalul. E cam departe, dar e langa socrii mei si serviciul meu.Astept pe vineri rezultatele analizelor si tot atunci o noua intalnire cu nenea doctorul pe care bebe o sa-l vada inainte sa ma vada pe mine :D.Nu am luat nimic pentru bebe, nu i-am renovat camera-acum este la stadiul de birou+loc de fumat, nici bagajul meu pentru maternitate nu e gata, dar noi mai avem timp pana la jumatatea lui aprilie.DianaD 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

FETELORRRRRRRRRRRR,N-AM AFLAT CE E,DAR E SUPER GRASUT(A)!LA 32 DE SAPTAMANI ARE 2535 GRAME!Va si va multumesc ca mi-ati fost alaturi.Mai tarziu am sa revisuiesc listuta si am sa trec toate datele pe care mi le-ati dat.Va pup!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

Bravo Tina! La mai mare! Sanato(a)s(a) sa fie

poze 36
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Tina,felicitari pentru bebe rotofei!Sa vezi ca pana la nastere trece de 4 kile,pun pariu!Pupe-l tanti de dovlecel!

Lady hawk,cum mei sa te sune sefa de 5 ori pe zi?Nu-i mai raspunde si-i zici ca ai vrut sa dormni,sa te odihnesti,fa si tu pe pretioasa,si ai scos telefonul din priza.
Ciuf,avem draga camera digitala,dar am nevoie de scaner ca sa impartasesc pozicile cu voi.Luca vorbeste in romana sau engleza sau le amesteca?

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Delia, pai si scanerul ala ce face atunci? Ca si eu am camera digitala dar nu am nici un scaner si pot pune pozele pe net usor. Ori nu stiu eu ce moasa-sa face scanerul ala.
Tina, bravo pentru asa bb rotofei. Sa fie el sanatos!
Va pup
Ma duc ca azi sunt o albinuta. Pana nu ma razgandesc.
Pusei si eu poze cu zana de mine si cu al meu odor. Le vedeti la http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Ciuf (29+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput