Mamici martie-aprilie 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema.72 spune:

Va salut si eu dragelor, ca de sambata tot vreau sa va mai scriu si nu reusesc. Ce sa facem week-end-ul este foarte aglomerat din cauza ca in timpul saptamanii nu am curaj sa ma inghesui prin autobuze si sa colind prin magazine, raman sambata si duminica dedicate pentru asta pentru ca il pot alerga pe sot. Am eu carnet de 12 ani dar cine sa conduca?
Am fost ieri sa-l vedem pe bb, dormea si nu s-a mai deranjat de eco, are 2700 gr la 36 fix, pozitia de start ( cu capul in jos).

Tina ti-am admirat camera lui bb si lucrusoarele. Ai avut tu de munca in ultimele saptamani dar a meritat efortul. Bafta la eco maine si sa vii cu vesti bune.

Simona Toma si BQB bun venit in .

Dea bafta sa bea bebelina numai din biberon si san ca sa vina acasa cat mai curand, sa va puteti bucura de ea tot timpul.

Lady Hawk vad ca nu te plictisesti nici tu in prenatal, cand mergeai la servici ne scriai mai des acum cred ca ai o groaza de facut si timpul se scurge repede si parca nu ne mai ajunge. Oricum cred ca iti lipseste sefa ta...

Aida patutul e superdragut, cam asa ceva vroiam si eu dar deocamdata am primit unul de panza de la nasi, e din cel care poate fi folosit si ca tarc si pana una alta o sa-l folosesc pe asta ca nu e frumos sa fac mofturi. Tot ei or sa-mi dea si caruciorul ca baietelul lor ( are 2 ani) nu l-a folosit. Nu stiu cum arata si mi-e jena sa le spun sa mi-l aduca mai repede ca nu mai am rabdare. Om vedea acum, mult nu mai este....
Mi-au placut foarte tare desenele de pe site-ul care ni l-ai dat. Le-am salvat pe cele mai maricele si acum o sa vad unde le pot printa, ca acasa n-am cu ce.
Kim caruciorul l-am admirat si eu prin magazine, mi se pare ca are tot ce-i trebuie - sa-l stapaneasca sanatos bb.
Ciuf bine ai revenit, nu ne mai da emotii, acum ca Luca s-a cumintit ( desi cred ca invata el ceva din filmele pe care le urmareste si va aplica mai tarziu cele studiate), o sa ai mai mult timp sa stai cu noi.
Doublemum cred ca la numarul de saptamani diferenta este din faptul ca unele dintre noi o calculam de la UM iar altele de la data conceptiei si atunci ne incurcam. Eu calculez de la Um pentru ca am vazut ca in programul ecografelor asa arata dimensiunile.
Felicitari pentru bebeline sunt maricele si ambitioase ca vor sa se nasca la termen.

Scuze ca nu am raspuns decat partial, oricum va citesc zilnic si va doresc numai bine.
Ema 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Fetelor,eu astazi ma duc la eco.V-am deschis un nou subiect pentru ca voi fi plecata toata ziua.Terminat intai aici si dupa aceea postati www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68463" target="_blank">AICI

Va si sa imi tineti pumnii!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Pupam mamicile si bebicele si burticile
Tcelen, ai o mandrete de fetita, o grasunica, mor de dragul ei.Si l-as impusca pe nenorocitul de doctor care i-a facut vanataile alea de la ochisori!Doamne, cata incompetenta!!E revoltator!
Eu am facut azi vaccinul antitetanos, sper sa nu fie ceva in neregula, ca ma cam doare.Doctora a zis ca daca se umfla sa pun compresa cu apa rece.
ANDREEA GEORGIANA, bine ca ai zis cu ceaiurile, ca eu, obsedata sa fac totul cum trebuie, le luam inainte.Sunt cam nebuna de felul meu, sa stiti.
Anairda36, fiica medicului meu ginecolog(pensionarul) e tot medic ginecolog si o sa merg la ea in ultima luna, dar sunt sigura ca nu o sa vina cand o sa nasc eu; o fi avand si ea o multime de paciente.Dar tot incerc.Cine stie, poate, poate...
nshiro, pun niste link-uri care or sa te lamureasca
http://reclama/articol_print.html?id=226&nounascuti=774f4a90375f3e94d366c97d9745d9e5
http://www.farmaciata.ro/eKontentFarmaciaTaFiles/home/tu_si_copilul_tau/tu_si_copilul_tau/Tonifierea-musculaturii-pelvi-perineale.html
Sper sa fie bine ce facui eu aici.Nu ma prea pricep, ma scuzati

Simona 30+ si Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Pupaturi multe la fetite si burticute!

iar am absentat, dar sa stiti ca motivat. Si ca sa va povestesc, iata ce am patit. Acum 2 joi am fost sa-mi fac analiza aceea de care va povesteam cu dozarea anticorpilor. Vineri mi-am luat rezultatul care cica este in ordine si ca nu mai trebuie sa repet analiza. Cam de vineri am simtit eu nasul putin infundat. Am luat un paracetamol seara la culcare si m-am gandit ca o sa fie bine.

As! Da de unde! Feteleor sambata m-am trezit cu cea mai nashpa raceala cu dureri de cap extraordinare si cu un nas infundat de nu intra macar un firicel de aer pe nasolul asta al meu.

Am trecut prin clipe groaznice, rau de n-am mai stiut de mine nu puteam sa respir deloc pe nas, motiv pentru care incepuse sa ma doara gatul ca respiram numai pe gura. Am facut o multime de inhalatii cu ceaiuri si nimik. Numai ca duminca spre seara in agonia mea mi-am dat seama ca bebelina mea nu prea mai misca. Abia de o mai simteam .

Luni mi-am facut programare la medic si surpriza, dl. doctor imi zice ca "normal ca nu mai misca copilul ca nu mai are in ce, aproape ca nu mai ai lichid din cauza nenorocitei de raceli". Fetelor m-am albit... M-am speriat rau de tot. M-a trimis acasa. Mi-a dat o folie de ampicilina, calciu vitamina C si mi-a zis sa beau 3 litri de lichid pe zi pana imi revin. Si a doua zi m-a invitat din nou la cabinet sa-mi faca perfuzii ca sa fie sigur ca intra lichide cat cuprinde in mine si sa-l monitorizeze pe bebe. Sa vedem cum incepe sa miste.

Asa incat saptamana trecuta am stat cu perfuzii in care mi-a bagat si toate B-urile si calciu parca... Bebelina este foarte vioaie acum, misca in ritmul cu care m-am obisnuit, mi-o trage la ovar cum ii place ei si zau daca ma mai supar pe ea, ca tare dor mi-a fost s-o simt. Sincer m-am speriat foarte tare si e groaznic numai sa traiesc cu gandul ca i s-ar fi putut intampla ceva.

Si cam asa am patit eu saptamana trecuta. Dar stati asa ca nu s- a terminat. Ce credeati ca e gata? Noooo... nici pomeneala. Sambatata acu ce-a treacut ia ghici mi-au iesit hemoroiziiiiiiii. N-am avut in viata mea asa ceva. Stiti cum il simt pe dansul? Pfualeleleeeeee. Imi vine sa mor cu fundu de gat daca se poate... Abia merg, abia stau in fund pe scaun, abia ma intorc in pat.

Ete domle ce bine imi e...

Si am inceput si serviciul si ma doare-n cand stau pe scaun. N-a c-am zis-o. Sa-mi fie rusine da stiti cum imi palpaie? Ah si evident ca raceala aia de kk nu mi-a trecut nici acum.

Asta e... Noi sa fim sanatoase ca belelele curg. Una dupa alta, ale draqu.

Si miercuri ma duc la control sa vedem ce mai zice bebelina. S-o vad. Abia astept.

Hai ca v-am facut capu' prastie cu problemele mele dar sa stiti ca va pup pe toate . si revin dupa ce mananc ca mi-e cam foame. si inca muuuuuultiiii de la mine

_
Anamaria 32+ &
Bamboocica Piscotica

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

suntem pe listutza! multumim tinutza !
andreea_georgiana am facut eco morfologica 4D la dr.Dinu in Clucerului. Ca a zis Cezara ca daca ma apuca nascutul in 2-3 sapt sa avem cat mai multe date despre fete. Mi-a mai dat de facut si 2 km de analize su abia astept sa vad maine rezultatele..
ema sa spun sincer eu nici nu am avut curiozitatea sa calculez dupa ce criteriu sunt numarate. Eu ma iau dupa calculul pe care il face dr. si in functie de ciclul meu de elefantica(45 zile)
Felicitari pt bb cumintzel!!
pispi faci tu cate ceva sa ne dai emotii!!
tcelen Ana-Maria e o frumoasa chiar si cand plange!!

Miha 33+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Doublemom,cum este dr. Dinu?Am vb. cu Cezara(la care ma duc maine) si mi-a spus ca ma trimite tot la ea la eco(asta pt. ca am stresat-o ca vreau eco.Si cat costa?Pupici!

ANDREEA GEORGIANA +32 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loriana27 spune:

Salutam mamicile si burticile!

Fetelor, saptamana viitoare stabilim cand va avea loc intalnirea cu fetita mica! Sunt foarte fericita si parca nu-mi vine a crede ca mai avem doar 2 saptamani. Abia astept! In rest totul e ca si pana acum, stam in pat, dormim bine, mancam la fel si asteptam.
Tcelen frumoasa foc papusica voastra! Ii faci deja baita? De fapt ma intereseaza daca i-ai facut inainte de caderea buricutului.
Dea incet incet va faceti voi maricele. Daca incepi sa-i dai si san, e super.
catrinutza m-ai lovit unde ma doare caci tocmai asta e problema, cumnata, nu soacra. Femeia nu e asa bagacioasa, dar fata ei scumpa ma streseaza acum pe mine, imi pune mainile tot timpul pe burtik, o pupa... si ma enerveaza ca e sacaitoare. Si cred ca o sa mi-l sufoce pe bb mai ales ca nu are ocupatie si una doua, hop la noi.

Va pupam!
+ 38w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Pup mamicile, sufeletelele lor si burticutele.
Fetelor eu is cam obosit ain ultima vreme ...si cand zic asta inseamna ca ma simt ca o leguma. Ieri am fost la dr. Deja am inceput vizitele la 2 saptamani, fetele din probabil ca stiu mai bine ce vreau sa zic. Se pare ca nu m-am ingrasat deloc de la ultimul control. Chiar m-a intrebat dr. daca mananc bine si dorm bine, asta dupa ce i-am zis ca nu prea ma simt bine. Euzic ca-i oboseala, dar mai bine zis e senzatia aceea de lipsa de vlaga pe care o ai de obicei cand iti scade tensiune brusc. Dar o sa treaca. In rest bebelina e in pozitie optima de-a iesi ... adica cu capul in jos. Cand i-am zis sotului prima lui replica a fost: Si nu ameteste? Cert este ca-i mai ametita maica-sa chiar daca nu sta cu capul in jos toata ziua. Dr. mi-a recomandat sa ma odihnesc mai mult si chiar daca i-am zis ca acasa cam asta fac toata ziua, mi-a zis ca si la munca ar trebui s-o iau mai usor deoarce chiar daca imi vine sa cred sau nu, de-acum nu mai sunt in forma pe care o aveam inainte de sarcina. Nu degeaba dau astia concediu cu 17 saptamani inainte de a naste, cand e cazul binenteles. Asa ca aseara cand am venit acasa am luat o pauza de la PC. Nici macar nu l-am deschis ca sa nu ma simt ispitita. Am sa-mi revin eu pana la urma.
Va pe toate acum ca mi-e o foame de nu va vad. M-am trezit de la ora 4:20 si acum dupa vreo 2 ore deja am gaura-n stomac. O zi buna tuturor si ne mai vorbim.
Tina bafta la echo ... astept cu nerabdare sa ne spui ce-i bb.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

andreea_g e a doua eco pe care o fac la dr Dinu si e f draguta si la cat ma pticep eu e si competenta. Eu am mai facut una la dr.Iosup si sincer mi-a placut mai mult la dr. Dinu.
Eu le am incluse in asigurare, dar din cate stiu costa 2.800.000 .

Miha 33+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Revin un pic...N-am apucat sa citesc tot, dar asa pe apucate parca as mai ziceuna alta.

In primul rand Catrinel muuuuuultiiiii . N-am vrut sa te sperii, dar n-am fost in stare nici sa ma misc.

In al doilea rand am vazut ca ai aparut in sfarsit Cat. Milioane de pupici. Chiar mi-a fost dor de tine si la un moment dat incepusem sa-mi fac ganduri negre despre tine. Sorry da chiar m-ai speriat cu disparitia ta brusca si atat de lunga. Da te pup acuma si ma bucur ca frumoasa ta Daria este o scumpa si sincer nu m-as fi asteptat sa fie altfel decat foarte intelegatoare. si pentru Daria.

Tcelen si Dea aveti niste fetite extraordinare si frumoase foc foc. Sa va traiasca sa fie sanatoase ca e cel mai important. Tcelen imi pare tare rau ca a trebuit sa suferi atat si tu si Ana Maria, dar ma bucur ca pana la urma s-a terminat totul cu bine. Imi pare rau ca nu l-ai strans pe ala de gat ca eu cred ca nu m-as fi putut abtine.
Dea ma bucur ca Mia i-a in greutate ca mananca bine si oricum e o frumoasa. Pupici de la mine.

Bun venit noilor fete. Vad ca s-au ingrosat randurile simtitor.

Tina succes la echo, crezi ca o sa vezi putica? Hi hi hi abia astept sa ne zici ce ai facut.

Aida tare dragalase hainutele.

Kim felicitari pentru achizitionarea carutului.

Catrinutza si Nshiro poate mai aveti o sansa sa se intoarca bebelinele. Eu va tin in continuare pumnii.

Lady Hawk rasfatata mica si zi asa stai acasa, ai? de la mine pentru maiastra in pupaturi zmotocite.

Laura Ioana si tie asa ca vreau io.

Delia si Anairda cred ca abia va asteptati mamicile. si pentru voi.

Andreea G recunosc ca esti talentata. Mie nu mi-ar iesi in veci asa ceva (ma refer la paturica). N-am talent

Trebuie neaparat sa pup si mamica dubla.

Ciuf pot sa vin si eu sa ma uit cu voi la desene? Ca mie imi plac. Si stau eu cu Luca sa ma uit, ma lasi?

Si nu mai stiu ca tare mai vroiam sa zic ceva da nu mai stiu, nu mai tine minte. Asta din cauza la raceala asta care nu vrea sa mai treaca si mai ales din cauza de durere in . Na ca iar am zis-o.

Io va cam pup si neaparat pe toate toate. Ca iar m-am intins...

_
Anamaria 32+ &
Bamboocica Piscotica

Pispirica's album

Mergi la inceput