Mamici martie-aprilie 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 12
kim spune:
Colegutze, am intrat si eu sa ma laud ce carutz simpatic ne-a luat tati (puteti vedea cateva poze aici )(aveam unul primit dar nu eram impacata cu ideea, cam vechi si ii lipseau cam multe, asa ca tati s-a gandit ca meritam unul nou nout cu totul inclus). E sistem 4 in 1 de la Graco, carucior pozitie sezut si culcat, scoica cu suport pt masina, super practic, toata ziulica impingem la el prin casa
.
Pup toate burticicile si bebelinele
. Felicitari Miei ca a scapat de aparatura si mai are putin pana vine acasa!!!
31+
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
aida_o spune:
kim, super caruciorul! cam asa arata si al nostru, numai ca-i alta firma. sa-l folositi sanatosi!
tocmai am pus si eu poze cu hainutele pe care le-am cumparat in weekend, aici. sunt topita mai ales dupa rochite, dac-as avea o papusa pe-aici cred ca as imbraca-o cu ele, nu mai am rabdare sa apara bebelina si sa o vad in hainutele astea. sunt vreo 3 care merg pentru Craciun, deja i-am facut garderoba pt sarbatorile de iarna. unele sunt chiar pt virsta de 1 an, dar tati nu s-a putut abtine si a luat tot ce i-a placut din cele care erau la reduceri. mai avem si alte lucruri cumparate, dar n-am avut timp sa pozez tot.
mai vreau sa cumpar niste benzi din acelea de pus pe cap, cu fundita. am tot zis ca iau, si am tot uitat ![]()
Tinutza, super camera!
noi avem de asteptat pina ne e casa gata, deci ciuciu pregatit camera copilului inainte de nastere... se pare ca ne vom putea muta abia in mai, asa ca n-am cum sa ma apuc de camera bebelinei inca, mor de ciuda! am luat o gramada de chestii pt decorat camera, da' n-am ce face cu ele pina nu e casa gata...
Ariadna si Delia, rabdare! mai aveti putin :)
Andreea_Georgiana, fruntea sus! te cred si eu ca ti-e greu, dar o sa fie bine, pina la urma.
Double_mom, 25 de kilograme, dar tu ai doua bebeline in burtica, e de inteles!
Dea si Tcelen, pupici si voua si papuselor voastre! La fel si pentru Nicole, de la care asteptam pozeeee!
29+1
Cat, nu spune de doua ori de sarafanul ala
Eu imi doresc si bebe 2 (si, daca s-o putea, si bebe 3, chiar).
Ciuf, mai povesteste-ne despre Luca. nu pot sa cred ca s-a oprit din facut nazdravanii si se multumeste sa se uite la filme. e ceva temporar, nu?
29+1
nshiro spune:
Catrinutza imi pare rau ca si bebele tau s-a incapatanat sa nu se intoarca... Cat despre bataile inimii sper sa fie o.k. In rest, nu-ti ramane decat sa enjoy the prenatal!!!
si sa speri, ca si mine ca vei scapa de cutit. Eu acum nici nu mai stiu ce vreau... Ba stiu! Sa fie bebe bine, ca in rest nu mai conteaza... Cat despre ciocolata, eu m-am straduit saptamana trecuta sa o termin pe toata care o aveam in casa, sa nu-mi mai faca cu ochiul cica... promitandu-mi solemn ca doar o data pe saptamana ma voi rasfata cu un dulce. Ieri ma dusei la cumparaturi... si ce cumparasi??? Ciocolata.... de sapte ori m-am tot intors la raftul cu pricina (praline belgiene...
) si mi-am facut iar plinul pe motivul ca asa bunatati erau la reducere... de ce... pentru ca expira luna viitoare, si pentru ca expira trebuie mancate cat mai repede, nu?
Faine bancurile...
, Laura pierzi teren!
Tinuta neaparat sa ne zici ce te-au invatat la curs si cum a fost la doctor! Hai ca acu nu mai ai nici o scuza sa tragi chiulul!
Onsami saru` mana pentru info, sunt foarte utile! 

, cu babismele chiar nu stiam!
Andra Simona bafta in sesiune si nu te stresa prea tare. Poti invata si la orizontala... trece timpul mai repede! Si mai cu folos. Tinei poti sa-i trimiti un mesaj privat cu numarul tau. Pai ce legatura are cantitatea lichidului cu controlul pe masa? Chiar nu stiu... poate sa vada daca e moale sau tare colul?! Cat despre dormit, eu cel mai confortabil dorm pe stanga... asa ca zic sa dormi cum ti-e tie cel mai bine, inseamna ca asa ii place si lui bebe... Daca pentru el e rau sigur nu te va lasa sa dormi!
Simona Toma eu nu fac nici un exercitiu Kegel nimic... pe aici nu au zis doctorii nimic de asa ceva...
Camelianda si eu am arsuri groaznice, dar am gasit antidotul! Apa minerala carbogazoasa (sau sifon)! Beau cam un litru jumatate pe zi si ma simt super! Bebelina mea teoretic ar mai avea sanse sa se intoarca (suntem in saptamana 34) dar eu ma gandesc ca ar fi trebuit sa o faca pana acum, la cata gimnastica am facut, plus medicamente pentru relaxarea uterului...
Aida SUPER SUPER hainutele (m-am indragostit de rochita din voal alb cu rosu
), iar preturile... si mai super!
Andreea Georgiana mersic pentru sfatul cu ceaiurile... Nu stiam si chiar voiam sa ma apuc de baut! Spor la amenajari si asteptam pozici!
Ciuf bine ai revenit!
Si pe mine ma obsedeaza gandul sa nu ma fac de ras cu .... acolo pe masa...
Doublemom wow wow
sa-ti traiasca grasunelele! Esti sigura ca ai numai 33 de saptamani? Ca a mea la 33 avea 2.000! Si e una singura....
Kim foarte frumos si smecheros caruciorul! Sa-l stapaneasca bebe Alicia sanatoasa! Pe aici nu se gasesc cu tot cu scoica... Scaunul de masina e separat (se foloseste de la 0 la 4 ani) iar carucioarele de la 1 luna la 2 ani.
rocsana si bebe chan
anairda36 spune:
Ce draguta esti doublemom
pacat ca nu se poate asta (inca).
Da, ai dreptate Delia e mai bine asa, dar eu tot ma necajesc ca asa sunt eu mai proasta cand e vorba de chestii din astea de prietenie si de bun simt.
bqb bine ai venit printre noi.
Kim draga mie mi s-a spus sa iau Ca din primele luni, asa ca tot iau zilnic ar trebui sa-i ajunga la bebelina mea si sa nu se dea si la muschii mei. Azi am intrebat si de streptococ si cica o sa-mi faca analiza in sapt 37. Iar tu ce ai cu fata daca ea are ora de dans noaptea? Canta-i si tu ceva 
Ce fel de ovule ama_kaly? De obicei clortrimazolul este ca o caramida si trebuie un pic umezit inainte de a-l introduce ca sa se topeasca. Pe aici nu se pune problema de infectii in spital dar ma gandesc ca zice bine medicul tau.
Diana draga toate ne umflam la maini si la picioare, asa macar putin :) e normal nu-ti face probleme. Zilele trecute radea mama de mine ca i-am pus aceeasi intrebare ca si tine. O sa ai lapte si nu e nimic nasol cu sanii tai, dimpotriva.
Doublemom nu stiu cum e cu garmastanul dar nursing cream care se foloseste aici este de o consistenta destul de tare si inmoaie sfarcurile.
Simona bine ai venit printre noi. Te cred cu frica de spitalele romanesti dar din pacate trebuie sa treci si prin asta. In ceea ce priveste medicul sa stii ca nici eu nu stiu cu cine o sa nasc, asa e politica asigurarii pe care o am eu. Pe mine ma vad toti medicii din centrul medical de care apartin iar de nascut o sa nasc cu medicul de garda reprezentant al firmei respective. Ca sa fii mai linistita de ce nu ceri medicului care s-a pensionat sa te recomande la cineva? Oricum pana nasti trebuie sa fii controlata inca si mai des decat pana acuma.
Dea pupam bebelina sa vina acasa cat mai repede.
Catrinel sac sac si eu am si patutu montat si carucior cu scaunel de masina si avem si vanita :P Mai avem sa decoram peretii.
Delia iubita si eu cand scap in vreun magazin ma tot trezesc cumparand. Zici ca s-a deplasat si domnul tata la cumparaturi? Ptui sa nu-l deochi! Cand vine mamita ta? A mea si-a luat bilet de avion pentru 25 si abia astept s-o vad.
Nshiro bine facea bunica ta. Sa stii ca si mama la fel dezinfecta pe toata lumea care vroia sa se apropie de mine. Ce face bebe tau? S-a intors sau tot vrea sa arate lumii prima data
? Tu esti ok cu serviciul? Nu te oboseste?
Adar draga la intrebarea ta pot sa raspund doar atat : e ora 1 noaptea si sunt la calculator.
Doamne Catrinuta esti de coma cu bancurile tale. Imi salta burtica de numa de atata ras.
Andra Simona si mie mi-a coborat burtik cu o palma in sapt 33 dar folosesc centura cand stiu ca stau in picioare sau cand simt burtica grea chiar si in casa.
Aida_o si eu am nimerit reducere pentru bebe la Walmart si am luat carucior cu scaunel de masina.
In sfarsit a aparut si Ciuf. Sa faci bine sa nu mai ne dai emotii din cauza de lipsa la apel. M-ai linistit un pic ca Luca nu a fost afectat deloc de vacuum.
Kim asa e si caruciorul nostru, numai ca e vernil.
Ia sa mai papam noi neste nutella ca vad ca si voua numa la cioco va sta gandu si dupa aia va plangeti de kile. Eu am implinit azi 14 kg in plus!
35
ceela spune:
Buna,
Am intrat sa pupam si noi burtici si bebici, si sa va spunem cum a fost la dr.
BB e bine, are 2 900 gr, si am primit vestea ca sigur pana pe 27 feb nasc.( Ema.72-stie de ce....)Mai ramane sa vedem daca declansam nasterea sau ceazariana.(eu prefer cezariana)
Pe 22 feb mergem la control, si imediat dupa, gata... vine baiatu.
ceela
poze 36
BB
doublemom spune:
'neatza burtici si mamici!!
nshiro de fapt azi ar fi ultima zi din saptamana 34! E destul de surprinzator, fiind doua, ca sunt nitel inainte dar nu cu mult, max 2-3 zile. Eu am avut asa niste emotii ca nu cumva sa nasc inainte de termen si ele sa fie prea mici ca probabil le-am impulsionat sa creasca
!!!
tinutza vrem sa ne mandrim si noi pe listutza cu kg noastre, ca suntem dolofane bine : la 34w - Stefana 2500g & Maia 2600g!!
Sper sa nu uit si in seara asta sa-l rog pe tati al nostru sa faca sapaturi dupa soft-ul de la camera foto ca nu stiu ce am facut ca nu mai pot siti cardul de memorie. Daca reusesc o sa pun poze noi cu mandretzea de burtika in care stau gogoasele dolofane.
pup
Miha 33+
pozici
Qamar spune:
good morning, liebe Burticutzen
sa-mi fie scuzata lenea din ultimele zile, dar am avut si musafiri, si expeditii de shopping, iar restul de energie l-am consumat in mod pasiv
la TV...
am vazut ca e in crestere clubul bufnitzelor, la mine, in mod ciudat, vad ca se imbunatateste situatia:
de cateva zile am renuntat la somnul de peste zi, si pot sa ma laud cu nopti dormite aproape la fel de bine ca inainte de burty
, bine'nteles cu toate cele 5 perne, ca fara, nu se mai poate
si eu stiam ca pe stanga e cel mai bine, acum depinde si de pozitia lu bebe
si hai sa incepem ziua cu un banc: am gasit unul cu blonde, nu dati cu rosii si ardei, promit sa caut si cu roscate ![]()
O blonda, care s-a saturat sa mai fie blonda, se vopseste bruneta. Plecand intr-o zi cu masina din oras, vede in drum un cioban cu o turma de oi. Ce se gandeste ea:
- Ce ar fi sa-mi incerc istetimea, poate iese ceva.
Coboara din masina si se duce la cioban.
- Bade, daca-ti spun asa, dintr-o privire, cate oi ai in turma, imi dai o oaie?
- Da, fata tatii.
Blonda se uita de jur-imprejur si spune:
- 253!
- Da, fata tatii, intelegerea-i intelegere. Alegeti o oaie si a ta sa fie.
Blonda vesela ia oaia se urca in masina, dar cand da sa plece ii bate ciobanul in geam:
- Fata tatii, daca-ti spun ce culoare naturala are parul tau, imi dai cainele inapoi?
pupaturi la fete
Noemi
33+
Poze cu burtica
tcelen spune:
FETELOR AM PUS MAI MULTE POZEEEEEEEEEE CU ANA MARIA,SI DOUA DIN SPITAL IN PRIMA ZI A EI!!!
si ca sa raspund fetelor la intrebari,ciuf,ariadna si eu am facut rani,si ma doare de inebunesc cand alaptez si de aceea cred ca am sa-i mai dau si lapte praf ca sa imi mai treaca si o sa fie o masa asa o masa asa,sau ceva de genul asta!lapte am,ptr ca se satura si ia si in greutate,imi curge pieptul de inebunesc intre mese,cu somnul e detul de bine,mai avem si nopti mai agitate dar in general e bine!cu arsurile am stat asa si asa ,dar eu nu cred ca e o leg intre asta si parul copilului!!!!
va pupicesc pe toate aveti grija de voi si de bebeii din burtici!!
multumesc ptr complimentele la dresa fiicei mele
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
ama_kaly spune:
doublemom FELICITARI PENTRU BEBELINELE GRASUTE!!!

Te plangeai ca te-ai ingrasat mult,pai vezi..numai 5kg au printesele mici!

ANDREEA GEORGIANA imi pun tampoane din alea zilnice de fiacare data cand bag ovulul.Vad ca ramane din ce in ce mai putin pe tampon.kim super caruciorul!!Sa se bucure si sa stapaneasca sanatoasa bebe Alicia prima ei "masina"
anairda36 Polygynax ovule.Astea intra repede si se topesc la fel de repede.Mie nu mi le-a dat pentru candida,ci pentru ca am flora abundenta polimorfa.Dar nu stiu acum cate ovule trebuiesc luate pentru un tratament?Ca o cutie are 6 si am uitat s-o intreb pe dr daca le iau numai pe astea 6 sau continui cu tratamentul pana la vizita urmatoare..
Cred ca o sa o sun sa intreb.
io
28+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
ANDREEA GEORGIANA spune:
Tcelen inca o data iti spun ca aveti o fetita superba!Si nici tu nu arati mai rau...
Ciuf,Garmastanul este un unguent nemtesc(adica in Germania sigur este mult mai ieftin...)si contine:PEG-8,PEG-75(habar n-am ce-s astea?),apa,sorbitol,metabisulfit de sodiu,guaiazulena(asta este importanta) si clorura de cetilpiridina.
Aida,frumoase si mai ales multe hainute ati luat.Tineti-o tot asa!
Kim,cat a costat caruciorul?Noi inca nu l-am luat...
Doublemom,unde ai facut eco si mai ales,de care?Grasunele bebite,sa nu fie de deochi!!!!!Ptiu!
Nu mai sufar din cauza arsurilor!!!!Uraaaaaaaaaaaaa!Am intrat in posesia Tums-ului si chiar functioneaza.
ANDREEA GEORGIANA +32 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana