Mamici martie-aprilie 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Delia, uitai sa-ti raspund la intrebarea cu Luca.
Pai e cam dezastru. Ca vorbim numai romaneste si cand ne ducem la locurile de joaca nu intelege nimic de la ceilalti. Dar el le tot povesteste despre aspirator, ca masinile au motoare, ca transporta benzina, chestii baietesti ... si doar ce ii aud pe ceilalti "I don't know what you're saying". Neah, nu-i bai, el continua cu "povestile lui".
Oricum de cateva zile am inceput sa-l invat cateva cuvintele si in engleza. Oricum multe prinde de la TV. Dar simt ca e nevoie sa il ajut un pic ca imi pare tare rau de el cand vad ca nu intelege.
Dar la voi situatia va fi alta. Sotul poate sa-i vorbeasca in engleza, iar tu cu mamuku tau in rom. si in felul asta va prinde doua limbi in paralel.
Pe cand la noi e aiurea. Ar trebui ca sotul sa-i vorbeasca in engl, iar eu in rom. Si parca mi se pare ceva fortat. Sotul simte ca nu isi exprima sentimentele cu aceeasi afectiune ca in rom. Ma intelegi tu.
Pup

Ciuf (29+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Tina,burtica si mamica.
Am citit in ,,Cartea viitoarei mame,, ca exista un test in farmacii(destul de scump,dar eficient),pentru aflarea sexului bebelului.Testul se numeste Gender si sunt convinsa ca se gaseste la voi.De fapt,oriunde inafara Romaniei.

Ciuf,pe langa faptul ca iti seamana leit,Vladut este adorabil!!! pt. el si pt. tine(cu tot cu burtik).Iar in momentele in care este pe olita...imi vine sa-l pap tot!

ANDREEA GEORGIANA +32 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

am fost azi la dr. de familie si ne-a facut vaccinul antitetanos. Doare un pic bratul, dar suportabil. Am mai pus 1 kg (acum am 61kg, deci 15 kg puse) in ultimele 2 saptamani.
In rest, totul e ok, noaptea dorm tun, cateodata neintoarsa. Nici de spate nu pot sa ma plang prea tare. Per ansamblu, toate-s bune si frumoase deocamdata. Sa speram ca asa va fi si de-acum in colo

ALINA si BB 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Va pup burtici,

Am citit ce-ati scris dar din pacate n-am putut sa va raspund ca ba am avut sigurantele sarite, scurt circuit pe la prize, ba n-a mers internetul. Acum, colac peste pupaza, avem probleme cu calculatorul, asa ca in seara asta o sa vina baiatul de la firma care ni l-a facut sa-l ia la reparat.

Noi suntem bine, sanatosi, baiatul creste, este activ, iar eu, evident, sunt din ce in ce mai greoaie. Evident ma dor ligamentele si oasele in zona inghinala si ma misc de parca as avea 100 de ani, abia ma intorc in pat, dar nu ma plang. Este pentru un scop nobil si voi stiti exact la ce ma refer.

Pup dulce fetitele Deei si Cristinei (Tcelen), sunt doua bombonici, stelute, bijuterii, nici nu mai stiu cum sa le spun. Ce mai stiti de Nicolle?

Noi mai mergem la control peste doua saptamani, pe 18 februarie, la 36 de saptamani implinite si pana atunci sper sa am numai vesti bune.

Patutul pentru bebe il luam de indata ce rezolvam problema cu calculatorul, pentru ca mai trebuie sa facem cateva mutari prin camera. Am spalat toate lucrusoarele, inclusiv lenjeria de pat si pilota si pernuta le-am calcat si le-am asezat frumos.

Va mai scriu cand vine calculatorul inapoi sau, daca dureaza mai mult, merg alaturi la nasi si va scriu de la ei.

Va pup dulcel si sa fiti sanatoase impreuna cu puii vostri.

34+

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ileana, foarte faine pozele voastre. Si cele de la cununie si cele de la nunta. Iar cu micutul sunt adorabile.
Asteptam poze cu camera lui.
Pup

Ciuf (29+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

'Neatzaaaa!

Andreea Georgiana, inseamna ca am facut bine ca am cumparat Relaxa.

Mia Ecaterina si Ana-MariaCe de fetite frumoase pentru baietelul meu!

Doublemom LA MULTI ANI!!!

Adar, am si eu intepaturi si e normal!Tina a explicat corect.

Tecla, BAFTA! sa luati nota maxima la urmatorul "examen"!

Fetelor, am castrat pisica sapt trecuta si am facut o noapte alba langa ea pt ca s-a simtit foarte rau dupa anestezie. Daca stiam ca sufera asa de mult nu o mai castram. Abia mi-am revenit si ma simt greoaie, ca si voi! Mi se umfla mainile si picioarele (dar nu foarte rau) si ce ma deranjeaza cel mei tare e faptul ca ma dor toate articulatiile degetelor si am mainile intepenite dimineata. Joi ma duc la dr si o sa intreb daca e ok. Tot saptamana asta am aflat ca am tensiunea cam mare, eu, care toata sarcina n-am avut probleme. Incepe sa scartaie organismul meu, semn ca suntem aproape de marele eveniment.
De ceva vreme sotul meu ma alinta: Bilutza, are si motive. Am pus si eu 12kg si ma sperie gandul ca de 3 saptamani ma mentin, adica o fi bine?

Regret ca nu va pot raspunde la fiecare in parte, dar trebuie sa ma apuc de invatat. Pe 24 am examen si sunt numai 1500 pagini de citit si invatat!

Oricum vineri va dau de veste daca am hotarat data nasterii.
Va pup!

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput