Nazdravani de aug-sept 2003 (69)
Raspunsuri - Pagina 6
ankalaura spune:
Dragele mele, n-am reusit sa citesc decat doua paginute, si sper sa va raspund tuturor mai pe indelete diseara.
Va spun numai ca mi-am dezinstalam ym de la birou (nu stateam eu de vorbe, dar na! Sa nu mai existe un motiv in plus...) Si luni am depus hartia, mai raman aici pana la primele zile de martie, ca de, codul muncii vrea 30 de zile pe functiuni de conducere... Altfel, spre uimirea tuturor nu s-a facut nici o discutie, totul a fost ok (ma asteptam la reprosuri si scandal), abia azi am avut o mini discutie, din care mi-am dat seama ca nimic nu se merita, ori poate am eu un prea acut simt al dreptatii. Nu nene, realitatea mea nu coincide cu realitatea altora, ba chiar ce credeti, eu care nu m-am dus la inmormantarea bunicilor mei, care abia am fugit o ora cand sa externez copilul din spital si am avut tamta, si stiti ca spuneam cat sunt de legata cu lanturi aici, ce credeti mai ca mi s-a spus? Ca in tot acest timp mi-am facut programul cum am vrut, ca am plecat sa imi rezolv problemele, cand numa' barbatu-miu stie cat si-a luat din concedii ca sa stea cu fata acasa, si cate si mai cate. Deci nu a existat nici un dialog, mai astept cateva zile sa vad eu actele si voi posta si la psihologice, unde poate ati vazut ca o luasem dilaila cu capul de atata balamuc si spital de nebuni si nu altceva ce e aici... Macar poate va servi de exemplu si altor prosti ca mine care construiesc un marekk pentru altii, ca eu de cand exista firma sunt aici si ce exista este construit de mine 99%, da' nu conteaza, se neaga totul si asta este. Poate alti prosti ca mine se vor controla, ca prea mult zel strica.
Acuma fug si va pup
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare
iuliana spune:
Roxanica, bine ai venit pe lume!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de noroc!!! Dana, felicitari!!! Vrem pozeeee!!!!
Nu scriu mai mult decit ca sintem in cautare de avocat sa vorbim si sa vedem ce sanse avem sa cistigam procesul cu gradinita. Motivul: discriminare:( sau o sa vedem ce zice avocatul.
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6
ankalaura spune:
Ma fetele ma, v-am zis io ma ca anu' asta o sa fie mai bun ma???
Ce vesti mai bune putem sa asteptam mai, decat o venire pe lume, o nunta, si o demisie nene!

PUPAM SANSANA NAZDRAVANA SI LUNGANA, si sa fie sanatoasa si buna si cuminte si sa ii faca pe mami si pe tati si pe Onuca fericiti si impliniti! Bun venit pe lume!

Apoi, CASA DE PIATRA FREIA, sa fie intr-un ceas bun si o sa vezi ca incet incet Capsunel se va linisti. Ea trebuie sa vada echilibru si calm in jur, si va renunta sa mai refuze. Geloziile sunt normale, si Eliza face scandal, nu ne lasa deloc sa stam alaturi, dar alteori ne ia capetele si le pune impreuna, si vine si ea cu noi, si suntem un cuib cu 3 fericiti
Flori mama, din nou jos palaria, eu nu voi conteni sa ma mir in vecii vecilor, eu sunt capiata numai cu Eliza, nu mai zic ca de multe ori suntem capiati amandoi impreuna si simultan! Hai poate nu e prea urat afara si reusim sa ne vedem pe 17/18, cum spui tu. Tare m-as bucura sa va vad!
Cris, ce ai mama cu taica-tau? O fi fost obosit ma... Mai, eu cred ca si tu tre's a faci niste eforturi, eu ti-am mai zis, maica, pai eu ma certam, cu maica-mea ingrozitor, cu tata nu, dar oricum, imi venea sa imi iau valiza si sa ma tot duc. Nu spun ce munca de ocnvingere, ca ea nu-l vrea pe Ovidiu, bai nene, numa' contra, numa' contra, parca in ciuda imi facea ma... Asta pana cam acu' un an... Pana cand am pus si eu umaru la contributia si la construirea relatiei, si am inceput sa ne intelegem, de iti spun, pe cuvantu' meu, tu stii ca eu acuma vorbesc cu mama in fiecare zi la telefon ma? Daca imi zicea careva, ziceam ca e tzacanit la mansarda...
Vezi si tu, prelucreaza nene, ca sigur vei izbandi. Sau te trimit la (ex) sefa mea sa te prelucreze putin ha? Ca pe cuvantu' meu, dupa o experienta cu ea, iti vei da seama ca toti sunt ingerasi ma!
Reby - moama ce n-as da eu sa stau cu maica-mea.... Si la casa cu curte. Wow ce vis! Da' uitati-va voi la mine, daca nu mi-l indeplinesc si pe ala, si atunci o sa ii iau eu pe mama si pe tata la mine, macar iarna, si vara mergem toti la mare.... Wow ce vis....
DanaTeule, vazui pe la alte subiecte, ca lucri mai aproape de casa? Adica si tu te mutasi?
Liliacule - bai, ce de plans ma ca eu am ras de a rasunat blocul, cred ca m=-a auzit si nenea Burnei, adica baubaul nostru, administratorul blocului... Bai nene, asa va trebuie ma, n-aveti geam la baie? Noi fumam in baie dac apoti sa crezi, mai mult tati ca eu mai mult la misto. Eliza insa comunica unora ca mami fumeshte si tati fumeshte. Maica-mea vroia sa o traga de limba acu' cateva zile, da' am aparut eu si n-a mai intrebat nimic.
Tango - buna decizia, mergeti inainte, copilului sa ii fie bine!
Irinuci - mai, eu mereu te-am admirat cum l-ai crescut pe Raduc si cum ai vorbit cu el, atata cat am vazut eu. E un scump ma ca a cerut scuze fetei, n-a facut-o din rautate! Alti copiii sunt chiar multumiti cand zgarie si musca, el cred ca a regretat sincer moaca! Manca-l-ar mama pe el de scumpic! Sa stii ca si Eliza s-a smiorcait o vreme la gradi, si dupa ce n-a mai smiorcait dimineata, a avut alta faza: smiorcaia seara cand mergeam dupa ea... Dar numai dupa ce ne vedea, altfel o gaseam foarte happy. Juca teatru ce mai! Tragedie! Facea pe victima... ca de fapt ea se simtea bine acolo. Cred ca asa si la Raduc. Faza mai nasoala e cu mancarea. Auzi, da' el n-apuca sa pape dimineata acasa? Ca ar fi poate mai bine, vorba Cristinei, macar pentru aportul de calorii....
Aloleo mama uitam sa spun de Iuliana76 - valeu ce isprava asta cu izbiturile! Eu sunt super crizata, poa' sa cada Eliza si sa o buseasca oricum o vrea, da' numa' la cap sa nu se loveasca. Pup nazdravanele, ce noroc ca nu s-a intamplat nimic.
Acuma nu vreau sa va indispun, da' eu am avut un coleg, mama ce m-a impresionat, avea un nepotel (adica il mai are), care la 2 ani cazuse de la calorifer ma, da' nu de sus, ci de pe teava aia, da' cum cazuse ca s-a lovit la cap, si asta in numai o clipa de neatentie a cumnata-sii, si bietul copil a ramas cu retard ma, un frumusel de nu pot spune, ca mi-au dat lacrimile cand l-am vazut ce frumusel era si cat de frumos vorbea.... Nu stiu acum daca asta era tot adevarul, poate era mai mult si nu mi-a spus mie colegul meu, da' tare m-a mai impresionat
Pe final sa va spun (poate repet) ca va multumesc pentru norocul ce-mi purtarati, sa dea Domnul anul asta sa fie unul bun pentru toti, eu atata mi-am dorit, anul asta sa reusesc sa plec de la balamuc. Cum spuneam, la inceputul lui martie voi incepe dincolo, v-am zis ca e la 5 minute de gradinita Elizei? Un singur minus pana acum programul de 10 ore, da' nu-i bai, cu munca sunt obisnuita. Cu jignirile nu am reusit sa ma obisnuiesc... Altfel, o sa scutim zilnic 15 km, o sa trebui sa ne trezim putin mai devreme, salariul insa e putin mai mare, la fel si in cartea de munca, ceea ce e important. Profesional, sunt multi pasi inainte, mai ramane sa vad si cum ma descurc, dar cum va spuneam ma bate gandul sa ma apuc de un master in managementul afacerilor, sa vedem cat m-o tine buzunarul, ca cica e vreo 24 de milioane.
Va pup ca e tarziu si tre sa arunc fata in cada!
Tango spune:
Sansana bine ai venit sa fii sanatoasa si norocoasa!!!!
Dana ene refacere rapida si multa putere sa va cresteti pruncii frumosi!!!
Mandra mea are bronsita, marti si miercuri am stat cu ea...cat am fugit de antibiotice am ajuns la cefalosporine. Era musai pentru ca era plina de secretii si se sufoca cand tuseste. La tantita este bine ba azi dimineta cand am dus-o a cerut sucul de fructe pe care acasa nu l-a baut niciodata si mancare, ea care dimineata....sa vedem ce va mai fi...
Va pup pe toate si dupa ce mai recuperez cu munca mai vorbim. Sa ne fie pruncii sanatosi!!!
victoria si minunea mea Daria
reby spune:
Bine ai venit Sansana,sa cresti mare si sanatoasa, sa ai parte de mult noroc in viata!
Dana_ene: Felicitari si sanatate si refacere rapida; abia asteteptam reactia surioarei;
tango: sanatate Dariei;
Toate bune,
Reby si David
irinuca spune:
Acu ca scaparam si de Dana Ene ce faceti?Ma lasati singura pe metereze cu burta?
Floricica soarelui ne-a aburit anul trecut ca sa amanam galeria dar..pana cand?Si altele?Hai..ca acusi nasc si eu si ramane frumusete de listutza goala...
Anka - n-am apucat sa-ti spun Brava! ca te-ai decis sa pleci de la nebuni si Brava ca ai gasit in alta parte mai binut.Stiam eu ca esti fata deshteapta si poti!Acu...10 ore inseamna de la 8 la 6 nu?Si pe Eliza probabil ca o ia cineva pe la 5...Aidi ma ca e bine...Si daca-s si bani mai multi..Si fara stres....
Iuliana- tinem pumnii stransi si speram sa iasa un proces frumos, solid si mai ales castigator.Pai...mama lui de magnat, politician, bogatan sau ce mama masii e tasu cupilului...Eeeee.Da nu va trebe dovezi?Martori?
Danateu - ce face Raduc cel scump si bolnavior?
Flori, daca mai ai nevoie de..palarii..sa stii ca si eu mi-o scot pe-a mea in fata ta si ma declar in totala admiratie fata de tine.Ma gandeam de multe ori cum ar fi fost sa am 2 Raduci deodata si am trecut repede peste subiect ca nu mi-am putut inchipui.De 3 ori bravo !
Radulescu meu plange in continuare dimineata cand il las dar in rest e bine.Se pregatesc de serbare cica si se chinuie educatoarea sa ii invete poezii cu mama.Vroia si cantece dar nu se poate intelege cu ei.Radu canta in legea lui si il uita Dumnezeu pe ultimul acord cu care se duce pana in panzele albe (tenor il face mama!), altul nu canta deloc, altii nu stiu versurile....
Ieri a invatat poezia aia cu "De ziua ta mamico...."Mie imi suna teribil de comunist dar..poate is eu cu prea multe sechele.Mie nu-mi surade nici sarbatoarea de 8 martie.Eu n-am sarbatorit-o niciodata dar acum cand am devenit eu sarbatorita...poate incepe sa-mi placa
.
Cu mancatul...nu stiu ce sa zic.Alea pretind ca mananca f. bine.Eu il cantaresc in fiecare zi si daca il prind mai slab decat l-am dus le halesc.Seara mananca bine sub ochii mei.Dimineata e mai nasol dar...pana la urma tot e mai bine ca acasa nu vroia sa manance nimic in afara de lapte la micul dejun.Aici mananca si paine cu diverse.
L-am cantarit si masurat si observ ca a amas cam pici in comparatie cu altii.E drept ca nici noi nu suntem prea impozanti (ma ales eu!
)
Are 92 cm si 13 kl.Arata bine si tot pare gras(de la falcutze i se trage)desi dezbracat e ca un greiere....
De 3 zile n-a mai cazut din pat!!!
Va las ca iar m-am lungit.Pupici!!!
Irinuca 17+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
cristinamh spune:
irinuca, la aceeasi statura suntem si noi. asa ca zic ca-i ok.
mei noi vinerea viitoare ne facem programare la vaccin... am niste emotii de nu mai pot, pentru ca andrei sigur se va speria si va tine minte, nu-l va mai duce nici dracu la doctor fara spectacol. si asa urla ca apucatul cand ajungem la policlinica
...
plus ca ma indoiesc ca-i voi mai da vreodata sirop cu seringa...
ps: si nu mai imbolnaviti copiii sa scapati de vaccin ![]()

Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
danat spune:
Sa va iau pe rand:
Ankalaura NU m-am mutat de la servici, toooot acolo sunt
. Cred ca ma confuzi cu Anca (Sasha.p). La noi deocamdata sunt miscari de trupe, se infiinteaza inca o firma, pe media, sunt planuri destul de mari, dar nu pt salariati, ca se pare ca cel putin 1 an salariile nu se vor mai mari, ci doar pe business se doreste crestere...Vezi, ca ziceai ca te-ai dat peste cap sa nu lipsesti ca sa nu ti se reproseze...ce ai castigat? Ca tot ti-ai luat-o acum! Ideea e ca ori am gresit perioada, ori tara, da nu merita sa fii corect ca esti calificat drept fraier (ca sa o zic frumos) macar iti mai faci o piata in timpul serviciului, mai pleci cu o ora mai devreme...
Irinuca io una mai stau pe tusa in privintza bebedoiului, sorry da' nu te baza (oricum e un pas inainte, ca acu cateva luni ziceam un NU categoric!
) Mi-au placut pozele lui Radulescu in halat de baie, mai, mai ce o sa rupa el inimile fetelor...wow, wow! Raduc e mai bine, era ieri foarte foarte nervos, nu mai vroia sa ne raspunda la nici o intrebare, de pupat nici vorba, si am gasit si cauza: nescos afara de 3 zile! Azi i-am zis bonei sa-l scoata afara 30j de minute, sa se calmeze omul de nervii capului
ca nu ne mai intelegeam!
Tango uooof, si voi
?!?!? Sanatate multa Dariei si insanatosire rapida! Ma bucur ca e ok la tanti...mai povesteste-ne! Dreptate ai cand zici,cel mai important e sa fie bebeii sanatosi, ca nimic nu te darima moral mai mult ![]()
Pup la voi!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
ankalaura spune:
quote:
Originally posted by danat
Sa va iau pe rand:
Ankalaura NU m-am mutat de la servici, toooot acolo sunt. Cred ca ma confuzi cu Anca (Sasha.p). La noi deocamdata sunt miscari de trupe, se infiinteaza inca o firma, pe media, sunt planuri destul de mari, dar nu pt salariati, ca se pare ca cel putin 1 an salariile nu se vor mai mari, ci doar pe business se doreste crestere...Vezi, ca ziceai ca te-ai dat peste cap sa nu lipsesti ca sa nu ti se reproseze...ce ai castigat? Ca tot ti-ai luat-o acum! Ideea e ca ori am gresit perioada, ori tara, da nu merita sa fii corect ca esti calificat drept fraier (ca sa o zic frumos) macar iti mai faci o piata in timpul serviciului, mai pleci cu o ora mai devreme...
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Danamama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Nu soro, nu te confuzionez cu Anca, doar ca de ce imi ramasese mie impresiunea ca lucri pe la T Noi, ori pe la gradinite citeam ca esti pe la Iancului? Ori imi scapa ceva, da' cu Anca nu te confunz sigur sigur
Eu nu ziceam ca sa nu lispesc sa nu mi se reproseze, ci zicea, ca nu pot sa lipsesc, ca eram legata cu lanturi imaginare, sa nu crezi ca de mama zelului m-am dus bolnava coapta sau tot de aia sta barbatu-miu cu copilu' acas' cand nu poate mama veni... de exemplu pe 1 decembrie cand eu am lucrat...
E drept, mare lucru n-am castigat nimic, decat multumirea ca imi pot plati ratele la casa, ca asta e cel mai important si de aia nu puteam sa imi dau demisia fara a pleca in alta parte... si de luat, si-au luat-oi ei, nu eu, ca acuma se dau peste cap, se gandesc daca sa angajeze 2 persoane in locul meu, parte din treburi vor merge la alte 3, si pun pariu ca nu va fi suficient? Ei daca am pune pariu l-as castiga.
Sincer, nu banii m-au interesat, ci linistea mea, ca mai aveam putin si ma tzacaneam la cap.....Cred ca n-ai citit subektu' meu la psihologice, sa vezi ca la mine nu era problema de job, ci de cap...Cica oficial se cheama abuz, da' vezi tu, cati romani isi permit sa se judece cu firma la care lucreaza?
Piata in timpul seriviciului? Sa plec cu o ora mai devreme?? Eu daca ieseam pana jos sa imi iau un fruct ma suna sau spunea sa nu ma duc, sa trimit femeia de serviciu, si cand cu Eliza la spital.. v-am spus.. Cat despre jigniri, ton, lipsa de apreciere, bataie de joc... astea sunt prea multe ca sa mai vreau sa mi le amintesc. Si stii ce pozitie aveam eu? number two in firma... imagineaza-ti ce regim au ailalti. Stii ce ii face colegei mele care are 42 de ani, daca stiu eu, uite sa scrie ceva pe un document? Ii trage o palme peste ceafa, ca la clasa I! O face toanta, ba chiar a bagat-o in aia a ma-sii pe romaneste!!! Dumenzeule bine ca am scapat! Duca-se!
floarea_soarelui spune:
Irinuca..nu v-am aburit diloc, da diloc (cum frumos zice fiica-mea)...ba chiar cu ceva timp in urma va dadusem liber din "block start" ...da trecu' neobservata cererea mea:))). In fine...io cu ale voastre incurajari...sau fara...lucru de zor la bb 2...da nu-sh de ce nu se prea hotaraste sa vina. Si ca sa fie tacamul complet...asa ma bate gandu' sa pun de-o stimulare...ca vazui ca da mai mult de un bb...si ma gandeam ca la aproape patruj' de ani...n-ar strica mai multi copii sa ne tina nervii in frau si sa ne stimuleze:))). So...inca o data...liber la galerie...da sa fie cu folos:D.
Amu de noi ce sa va mai zic...crestem...ne bucuram...facem cam tot ce se face la 2,5 ani...ba chiar mai mult:)))...suntem tare gospodina (nu scap cu snitelele nebatute de ea...ea taie legumele la tsupa...ea matura prin casa..ea...ea...ea...asa ca tare de ajutor copil mai am:)...Cat despre iubirea pentru mine...trebuie sa spun ca am un mic Domn Goe...acu's trecuta de la "mami" la "mamitsa"...si din cand in cand is "dana banana":)))). E pupacioasa de numa cupila...merem pe strada ...si de-o data se pune sa ma pupe pe ce nimereste...pe mana...pe picior...is uda toata de emotie:)). Ieri cand am venit la pauza de masa m-a ia in brate si-mi zice gingas...dand usor ochii peste cap (actrita mamii:)..)..."mamitsa mia...iu iubec si cug lacremele de iubire...tuuu dana"...sa cad jos si nu alta:).
Apoi catui ziua de mica ea vrea bebe fetitsa pe care sa o cheme tsimina adiana (de unde o fi scos numele astea ...sau cel putin unul din ele..ca simina e numele care-mi place mie pt bb2...daca a fi tot fetitsa). Nah...pauza...ca se puse pe mirosit o sticla de aracet...asaaaa..i-am luat "aurolacului" medicamentul:)))). A facut "tabouri" din hartie creponata si are o slabiciune pentru mirosul lipiciului...ca si maica-sa:))). Buuun...pe aici toate is cum le stiti....e vant..ca aici e vant non-stop...ne-a crescut salariul si...ash mai face un credit:((((...In fine...viata merge inainte si daca merge drept pot accepta ca are suisuri si coborasuri:).
Va pupam din tot sufletul si va dorim sa aveti muulta sanatate, liniste si pace in voi si in jurul vostru:).
Dana si Ioana Amazoana (24.09.2003)
http://community.webshots
.com/user/floarea_soarelui