Mamici de mai-iunie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Neata dragele mele.Am intrat si eu repede sa va salut inainte sa ma culc,pt ca am fost de noapte la serviciu si am avut o tura nasoalaaaaa rau!
Ildygo sper ca nu mai esti suparata pe noi,ca ma doare cocoasa de cand ma bat asteptand un semn de la tine ca ti-a trecut.
Papadie sa-ti traiasca bebelina,sa fiti sanatoase amandoua,sarcina usoara in continuare si o nastere super usoara.
multi al toate.

Dana23+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

AMONAR da detalii in legatura cu hainutele!!!!

S-au adunat ceva fetite cu codite.....oare ajungem la numar dublu decat baietii? Cand l-am nascut eu pe Rares tot asa era.....multe fetite, in parc intotdeauna erau dublu fetite fata de baieti

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev144pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Papadie, felicitari pentru fetita Acu' parca mi-as dori si eu fetita... Lasa, data viitoare, daca ma mai incumet
26 octombrie, si eu am fost la Herghelegiu pe 30 si am avut aceeasi problema: bebe cu fata acoperita, i-am "prins" doar un coltisor de mutrita. Dormea dus, cu figura afundata in uterul mamei, parca mai deschidea cate un ochisor din cand in cand, sa vada ce papucii lui vor unii de la el
Ama, esti prima dintre noi, felicitari pentru bebe grasun, am facut ochiicand am citit greutatea, noi mai avem pana acolo ceva drum de parcurs
Puiu Dana, pana la Elias si Lamaze, m-am apucat singura acasa de exercitii yoga si delivery preparation. Nici la piscina n-am ajuns.

Va si va doresc weekend de weekend,

Lily 22+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Irinel

Nu am avut niciodata arsuri si sper sa nu am nici de acum inainte. Doar in timpul mesei ma ustura gatul foarte tare..asta de la iuteala..si dreg cu foarte multa apa plata..iar dupa masa mananc repede o bomboana...sa se duca iuteala din gat....nu de alta dar am tendinta sa mananc continuu. apoi beau apa.foarte multa.
Singura mea problema este cola....care-mi provoaca gaze..si la care ar trebui sa renunt.
Oricum mancarea iute....din ce spun localnicii, ajuta la nastere si-ti da si o stare buna pe parcursul ei....eu sincer ma simt foarte bine. pana acum n-am avut probleme cu nimic..sa speram ca asa va fi si de acum in colo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Buna, fetelor! Eu sunt fata de care va spunea Mihaela . Pt a vedea filmuletul "In pantecul mamei", cel de pe National Geographic puteti intra in ODC sau pe DC++ pe adresa dc.orangelan.ro la [ RO][B][Evolva]bmg in directorul "Filme" si sa-l descarcati de acolo. Vizionare placuta! Eu l-am vazut de cateva ori si mi-a placut mult de tot!
Pt fetele care nu au ODC sau DC++, gasim noi o cale sa intre in posesia filmuletului.

"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

LYLY lasa ca ai sa vezi ce repede trece timpul..eu deja incep sa imi fac probleme ca se apropie nasterea Sper sa stea bebe pana la 40 de saptamani in burtica!Si de ce sa nu te mai incumeti si pentru o fetita?Trebuie sa-i faci o surioara lui bebe Alexandru!VoichiV FELICITARI PENTRU FETITA!!!Sa va traiasca!!! Acum trec si caruciorul roz!!!magg il stim noi pe bebe al tau ca e un luptator,nu te mai gandi la prostii ca totul e bine ai sa vezi!Amonar normal ca e in regula!!Fiecare bebelus are ritmul lui de crestere, tocmai de aia unii se nasc la 2kg si ceva si altii la 4kg.In plus fetitele sunt mai slabute la nastere decat baieteii.Nu ai nici un motiv de ingrijorare si las-o pe mama ta,mananca in continuare cat vrei!Irinel nu am cazut pe burtica,am cazut in maini si genunchi da a fost o cazatura zdravana!Mi-a venit piciorul intr-o parte..si am cazut ca un bolovan pe treptele din sala de examen.Dar a trecut si important e ca bebe e bine!Nici eu nu ma mai pot abtine de la dulciuri in ultimul timp desi toata sarcina nu am mancat..si tot 10kg am pus pana acum Mie arsurile imi trec de tot cu lapte cald.Fetele care ati luat ovule vaginal..eu mi-am pus unul aseara si in timpul noptii cand am fost la wc era pe chilot jumate.. Si l-am bagat cat de adanc am putut,m-am si culcat imdeiat deci am stat la orizontala!Voi cum va descurcati cu ele ca mie imi dau batai de cap?Nu am mai luat pana acum si poate ma invatati si pe mine care e secretul sa ramana acolo tot!
io 28fix cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

ariadna tot de la evolva am si eu net ceea ce inseamna ca pot lua filmuletul foarte repede de la tine!Dar am pus adresa aia pe odc si nu merge imi apare unknown adress.Te rog mai scrie-o o dataio 28fix cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ama_kaly

ariadna tot de la evolva am si eu net ceea ce inseamna ca pot lua filmuletul foarte repede de la tine!Dar am pus adresa aia pe odc si nu merge imi apare unknown adress.Te rog mai scrie-o o data

Adresa e buna, nu stiu de ce nu merge la tine... Incearca si la adresa enigma.evolva.ro

Mergi la inceput

Merci,adresa asta vad ca merge!io 28fix cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Ma bucur!

Mergi la inceput