Mamici de mai-iunie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Acum trag si eu filmuletul si merge.
Ariadna33, multumesc frumos!!

Fetelor HELP!! Astazi nu l-am simtit deloc pe bebe. Nici macar putin. La voi a miscat zilnic la 20 de saptamani? Sunt disperata, dati-mi please un raspuns.....Aseara l-am simtit dar azi deloc si nu stiu ce sa fac.

Papadie, felicitari pentru fetita!

Pupici,

Flory 20+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Ama, referitor la ovule....eu imi pun zilnic si dimineata si seara de la 5 spatamani de sarcina dar nu am avut probleme si nu pot sa zic ca le-am pus adanc. Cred ca organismul si retine atat cat ii trebuie si restul elimina.

Am si eu scurgeri dar cam un sfert din ceea ce pun si asta acum caci pana la 16 saptamani nu eliminam nik.

Pupici,

Flory 20+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

FLORYPOP si eu am acceleasi probleme!nu il mai simt pe bebel!parca l-as simti si nu !de-abia astept sa merg la control sa vad ce zice doc!fetele care sunt la a doua sarcina sa ne spuna si noua ce si cum!si daca e normal!PAPADIE a spus ca merge cu un pahar de cola dar eu cola beau destul de des si nu merge!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Flory,tu il simti doar de putin timp si e normal !Si eu am avut zile in care nu l-am simtit deloc sau f putin dupa vreo 2 sapt de cand l-am simtit prima data.Acum misca de 1 luna si ceva si-l simt toata ziua miscand .

In legatura cu filmul,Ariadna,nu reusesc sa ma conectez la enigma.Nu intra nimeni pe undernet sa-l pot lua si eu?

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya 19+&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Florypop, ma bucur ca ai reusit sa iei filmuletul!

LYA, da-mi adresa hub-ului pe care te afli, ca sa incerc sa intru si eu si sa poti descarca filmul.

"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Lya,
vezi ca Adridna a dat scris din nou adresa(a dat un mesaj la cateva distanta fata de primul); si zicea cineva ca ii merge.

Flory nu te impacienta! poate bebe e mai lenes in miscari in weekend. Sau poate miscarile sunt mai lente si nu le simti tu. Rado al meu e mai lenes duminica(nu misca aproape deloc) si nu ma sperie asta

Mihaela
20+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Ariadna,adresa e hub.u-nite.ro.Eu am mai intrat pe enigma de multe ori dar de cateva zile nu mai reusesc.

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya 19+&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Lya, din pacate nici eu nu pot intra pe hub-ul tau... Ai incercat totusi pe dc.orangelan.ro daca pe enigma nu merge?

"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Ama, Felicitari pentru bb grasun! da-ne si noua vreo 200 de grame, ca bb al tau are de unde...
Da, sper si eu ca asta mic e OK si ca nu o sa se intample ceva rau tocmai acum.

26_octombrie, Noi sincer ne-am dorit la inceput fetita. Asa ca nume de baieti nu prea am avut pregatite , dar in cele din urma ne-am gandit sa ii punem un nume "romanesc' si unul mai 'international'. Nichita e un nume aparte, destul de rar e adevarat, dar frumos. Am citit ca inseamna "de necucerit" ...Deci asa a ajuns bb sa fie Nichita Christian...
Cred ca o sa-i spunem si dupa nastere "bebe Nichita", ne place cum suna.

Carmina bulina,
Inteleg diferenta de sensuri, s-ar putea sa ai dreptate. Sincer eu nu am stiut ca apar diferente ecografice atat de mari intre bb de aceeeasi varsta, plus ca imi este frica sa nu am bb prematur sau de greutate mica in Romania. La variante mai urate de atat nici nu ma gandesc!

Amonar, Eu cred ca daca imi spunea la eco ca am bb asa mare dadeam petrecere. Pe cuvant!

Irinel, Eu sunt destul de mica de statura , sotul nu...Bb are de ales din toata gama posibila de inaltimi, culori de ochi (incluziv varianta de ochi migdalati) si piele. Poate mai putin blonzi, din astia nu avem in familie..).
Si eu si sotul am fost mari la nastere (peste 4 kg)dar am fost amandoi al doilea bb. Fratele meu (primul nascut) a avut un pic peste 3 kg.
Da si ai dreptate, eu am avut emotii toata sarcina pana acum si vad ca nici de acum incolo nu sunt scutita.
Magg 23s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

flory merci pentru raspunsul referitor la ovule.Eu l-am bagat destul de adanc si m-am si culcat dupa aia,deci am stat la orizontala..tot cam un sfert am gasit si eu pe chilot cand am fost la baie!Nu te ingrijora de miscarile lu' bebe,nici eu nu-l simteam zilnic la 20saptamani!Poate el a miscat si nu l-ai simtit tu,ca acum miscarile nu sunt asa puternice iar cand tu te misti nu il simti daca se misca si el.ariadna si eu am reusit sa iau filmuletul,merci frumos!magg sunt sigura ca o sa fie bine,bebele tau e un invingator!Hai nu mai fi supy! Au aparut rezultatele de la alea doua examene care le-am dat pana acum si le-am luat pe amandoua cu 7! Mai am doar maine unul,la mate..acolo sa vedem ce fac ca nici eu nici bebe nu am inteles nimic din cursuri,sper sa-l trec macar..
io 28fix cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput