Mamici de mai-iunie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Buna fetelor,
M-am decis si eu scriu,sunt multe lucruri interesante aici,tot ce are nevoie o viitoare mama,imi pare rau ca nu vam descoperit mai devreme(abea acum o luna)am avut si eu tot felul de nelamuriri despre sarcina,cu toate ca citesc tot ce prind despre bebe si merg regulat la medic fiind o sarcina cu putine probleme.Ma bucur ca existati.Va pup
27 javascript:insertsmilie('')

ifrim m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisia spune:

Ama Kaly, DPN 15-05-2006, dar tinand seama ca e fetita si ca eu vreau sa nasc cu cezariana , data nasterii este la inceputul lunii mai.
Am doar o singura fetita,cea din burtica , care s-a lasat foarte mult asteptata...dupa multe....si obositoare tratamente.
Alisia si(ingerasul meu scump)
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Alisia si Marrycalu, bine ati venit!
Sarcina usoara si copii SANATOSI!

LILY 22+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

alisia imediat iti trec datele pe listuta!Felicitari pentru fetita!!!Sa va traiasca si sa creasca mare si mumoasa!!! Sa imi spui si dr+spitalul unde o sa nasti!Nasti prin cezariana pentru ca asa vrei tu sau asa ti-a zis dr?marrycalu bun venit si tie!!!!Da-mi datele tale sa te trec pe listuta!!Am venit de la examen..n-am facut nimic,nu il mai trec pe asta.. Asta e,o sa-l dau in vara,poate atunci il iau!
Unde sunteti fetelor de nu mai scrieti niciuna pe forum??
io 28+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

Ama, nu trebuie sa te stresezi, cu cat esti mai linistita cu atat iti poti aduna ideile si va fi mai bine la examen . Si nu uita ca ai un bb de care trebuie sa ai grija... -(si zic eu ca e mai important), si care simte toate starile tale...si la o adica un examen il mai poti da cel putin odata. Succes!
Alisia si Marrycalu bine ati venit !

Mergi la inceput

adriella m-am stresat pana acum,de acum incolo nu ma mai stresez!Normal ca e mai important de o mie de ori bebele,dar oricat am vrut eu sa nu ma stresez deloc nu am reusit!
si merci pt incurajari!
io 28+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Fetelor, tocmai am avut parte de o repriza buna de fotbal cu samburelul din burtica. M-am linistit, e bine...la cate picioare a bagat....

In schimb am bocit ca prostanaca pana acum ca l-am dus pe Andrei la mama si deja imi e dor de el.

Va pupic,

Flory 20+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

Alisia si Marrycalu, bine ati venit!!!AMA imi pare rau de examenul tau.....

http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

raalucutza asta e,bine ca le-am trecut pe restul..o sa il dau in vara pe asta si sper sa il iau atunci,nu ma mai stresez ca il afecteaza pe bebe si nu are rost! Nu stiu daca ti-am spus ca te-am vazut in poze si esti o mamica foarte draguta,o sa ai un baietel frumos foc ca are cu cine semana! Pe 16februarie mergi la ecograf?Sa-ti spuna ca e baiat? Oricum,dupa burtica e clar ca e cu putza!
io 28+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Si mie mi-a zis medicul de fam de vaccin ca trebuie facut in luna 7.Cand mi-a zis va intrebasem si pe voi daca stiti ceva da pe atunci nimeni nu stia nimik.

Bun venit fetelor noi!

Maine ma duc si eu la doc la control,sa vedem ce-mi zice .Sper sa fim bine ca vineri zburam in grecia sa botezam un bebe fetitza.

viviana25w1d

Mergi la inceput