Mamici de mai-iunie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Multumesc tuturor pentru intampinare,
UM 31.07.2005,avand in vedere ca voi face cezariana DP va la inceputu lui Mai.Bebeul nostru sa lasat putin asteptat,eram atat de speriata ca nu vroia sa vina,acum cand ii simt in pantec ma simt cu-adevarat fericita.Abea astept sal vad.Am simtit de la inceput ca va fi baiat,nustiu de ce,mie era indiferent,copil sa fie,dar suntem foarte fericiti sil asteptam cu mult drag.Va pup
27+bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

vivi in luna a 7 a adica la 28saptamani?Eu am mai intrebat si am inteles ca se fac doua doze la interval de o luna.Mie mi-a zis sa fac in luna a 8 a si apoi intr-a noua.Am inteles ca se face intre 7 si 9 luni,stiu ca a mai adus cineva in discutie asta pe aici,dar pe vremea aia habar nu aveam de asa ceva.
io 28+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Noi suntem bine, Onitza e calare pe mine, bb2 da din picioare.
M-am saturat de treburile casei, abia astept sa merg la serviciu !
O sa incerc sa postez mai des, dar nu stiu de ce mi se aduna atatea de facut si nu mai am timp pentru sufletul meu.

VA PUP PE TOATE!

Doina18+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

marrycalu iti pun aceeasi intrebare ca si alisiei: ti-a recomandat dr cezariana sau asa vrei tu?Da-mi si dr si spitalul unde o sa nasti ca sa trec si faptul ca vei naste prin cezariana!nastad si noi te pupam si te asteptam sa scrii mai des pe aici!
io 28+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

fetelor, bine ati venit
AMA, lasa ca iei tu si examenul asta.
RALUCUTZA, superba poza cu burtica

ALIA 26 w

http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Ama,eu sunt operata de chist ovarian si la mai multe controale(dinainte de a ramane insarcinata)mi sa recomandat cezariana,nu mam gandit niciodata sa nasc normal pentru motiv ca stiam ca nu pot,dar acum nici nu as vrea,nu ma simt pregatita pentruca nu mam gandit la asta mai demult,doctorul meu e Elena Mihalcianu,care e un medic extraordinar(am schimbat multi pana la ea inainte)la sp.Cuza Voda voi naste,din Iasi
27+bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

vreau sa ma adaugi si pe mine la lista:
simona
dn 1dec1979, um 5aug2005, dpn 12mai2006
la maternitatea stanca in cluj-napoca

sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Fetelor eu am trecut mai rar pe aici pt. ca de 2 zile m-am postat pe topicul "sarcina si alimentatia". Treceti si voi pe acolo...nici nu stiti ce pierdeti.
Raalucutza - multumesc pentru compliment, nici burtikul tau nu-i mai prejos .
Ama - se mai intampla si cate o restanta dar asa e cand esti student . Ar fi fost culmea sa iei toate examenele si sa fii si gravida (e o gluma, sa nu mi te superi). in avans, in caz ca...

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

AMA doamne da sa fie asa cum spui tu!si eu sper sa fie baiat din toata inima!dar stii ceva?daca la inceputul sarcinii nu ma gandeam decat la un baiat acum parca m-armultumi si o fetita!dar asta e baiat:))))ca urmatoarea va fii fetita!pupici

http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

ALIA si CARMINABULINA multumesc inaca o data pt aprecieri!sunteti niste dragutze ca intotdeauna!ma bucur ca am mamici asa ca voi la mamici de mai-iunie!sa fiti sanatoase va doresc din tot sufletul!

http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput