Mamici de mai-iunie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ama draga, ziceai ca faci cezariana, faptul ca se apropie evenimentul nu trebuie sa te sperie prea mult, asa-i? Eu vreau sa incerc o epidurala, fac si exercitii, deocamdata cam putine, am deja o varsta si sunt la prima nastere, asa ca, tremur de spaima de pe acum.

Florypop, abia in trimestrul 3 trebuie sa-ti faci probleme daca fatul nu misca in fiecare zi. In trimestrul doi nu trebuie sa-i simti miscarile zilnic. Nu te ingrijora.

Bine ca mai sunteti pe aici, ca incep sa-mi pierd rabdarea cu sarcina asta. Imi mai fac curaj vazand ca si voi treceti prin aceeasi experienta ca mine.

la toate,

Lily 22+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Bine ca mai sunteti pe aici, ca incep sa-mi pierd rabdarea cu sarcina asta. Imi mai fac curaj vazand ca si voi treceti prin aceeasi experienta ca mine.

la toate,

Lily 22+[/purple]

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Suntem toate in aceeasi oala. Sa vezi ce nerabdare o sa te apuce de prin luna a 8-a incolo cand o sa fim toate niste balene esuate in fatza calcluatorului si o sa ne plangem de mila una alteia!

Ioana 25 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Fetelor,cred ca hub-ul meu are ceva.Nu reusesc sa ma conectez nici la enigma,nici la orangelan.Interesant ca pe Brasov merge asa ca descarc cu spor de la Ildy,am tras putin mai mult decat un sfert.Pana nasc poate se descarca tot.

Eu abea astept sa nasc,imi e groaza mai mult de primele saptamani ca sunt tare obositoare ........si acum cu Rut va fi putin mai greu,dar sanatosi sa fim ca toate se rezolva.Imi imaginez ce fericire e sa ai doi copilasi
Marti merg si eu la eco si poate aflu ce e bebe-ul miscaret........poate mai echilibram balanta.

Duminica placuta

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya 19+&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Inaioana,esti mortala,balene esuateeu pe Rut am nascut-o la 41,3 zile.....Doamne ce grele-au fost zilele alea de la sapt 40 in sus......si eu speram sa nasc la 38.Sper ca piciul din burtica sa fie mai harnicut ca sora lui.Si pe mine poate ma mai prind si caldurile cu

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya 19+&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

CARMINA, mersi de consolare , deja e mai bine cu hemoroizii .
Pe mine ma scoala bebe dimineata din somn , asa tare ma ciocaneste .Asta de vreo cateva zile .Deja a inceput sa reactioneze la muzica si miscarile sunt puternice .La prima sarcina bebe abia misca .Deci nu e la fel .
AMA, baftaaaaa!!!!!!

ALIA 25w

http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisia spune:

Buna tuturor,
Va citim de la inceput...dar n-am indraznit sa scriem.
Sper ca ne primiti in grupul fetelor cucuiete de mai -iunie.
Alisia(D.N.11.12.1973,U.M.11.08.2005)(un ingeras de fetita)
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

carmina se pare ca n-am nimerit-o cu numele cremei! Merci ca m-ai corectat!virgi mie mi-a dat dr pentru ca la analiza de secretie,mi-a iesit secretie abundenta polimorfa..am intrebat daca am vreo infectie si mi-a zis ca nu,dar sa iau ca sa reechilibreze aceasta secretie care se pare ca e ceva mai abundenta decat normal.LYLY da,fac cezariana dar tot ma sperie si asta! Lasa c ao sa fie bine,in curand o sa vorbim de biberoane si colici!alisia bine ai venit la noi!Da-mi DPN-ul sa te trec pe listuta!Vezi ca ai pe prima pagina un link:varsta sarcinii cu care il poti calcula.Si nu am inteles,mai ai o fetita sau astepti o fetita acum?Fetelor,eu la 14:30 am examen.. si nu stiu nimic. Presimt ca o sa-mi strice ziua,daca o sa fiu nervoasa deseara nu ma bagati in seama! Am fugit sa ma pregatesc!
io 28+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Inca ceva: voua vi s-a spus de vreun vaccin care trebuie facut inainte sa nasteti?(de fapt intre 7 si 9luni)?Ca mie dr mi-a zis ca trebuie sa fac un vaccin numit diftero-tetanic care sa ma apare pe mine si bebe de eventualele infectii din spital atunci cand o sa nasc.Stiti ceva de asta?io 28+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

tuturor.

Aseara dupa ce am inchis netul si m-am asezat in pat l-am simtit pe bebe si chiar desul de bine. Asa ca din nou paranoia mea si-a spus cuvantul.

Va pupic si multumesc de incurajari,

Flory 20+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Alisia
Bine ai venit in grupul nostru! Sa-ti traisca fetita!!!

Fetele cu hemoroizi. Si mie mi-au aparut dintr-o data fara o cauza bine definita. Nu prea eram constipata in ultimul timp. Si eu m-am trezit dintr-o data ca ma doare ceva acolo.....Eu eram chiar in Bucuresti la vremea ceea si m-am dus la farmacie si mi-au dat cream: "Procto-glyvenol". Pe mine m-a ajutat. Sincera sa fiu acea "umflatura" nu a trecut dar s-a restras si nu mai doare. A ajutat crema aceasta.

Va doresc succes!
27+

(poze mami,tati si bb)

(evolutia bb)

Mergi la inceput