Membri dragi care-s de negasit
Raspunsuri - Pagina 4
iren spune:
Adela de la Helvetzia e bine, mai intra, da nu mai are timp sa posteze.
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Corina spune:
Nu am mai vazut-o de mult pe Theodora(Grecia), pe Floare de Colt(Olanda) si pe Danza!!Are cineva vesti?
ana maria spune:
Leta Ingerasu inca nu a inceput serviciu si nu are internet home.
Dar de Oana Cretu stiti ceva?
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by Corina
Nu am mai vazut-o de mult pe Theodora(Grecia), pe Floare de Colt(Olanda) si pe Danza!!Are cineva vesti?
Theodora s-a retras declarat acum cateva luni in timpul unuia dintre scandaluri, nu mai stiu care... ca tare-au fost multe.
Disparitia mea raportata initial , Qsar, s-a intors . Chiar daca momentan nu am vazut decat postari in calitate de moderator, dar macar sunt recente!
Veve spune:
quote:
Originally posted by Corina
Floricica e bine,dar prea multe amanunte nu stiu!O sa-i transmit ca va ganditi la ea...
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
cl spune:
Uffff, mi-am mai adus aminte de cineva! Un om discret si modest, care ajuta mult. Liviu's! Ce se intampla cu el, stie cineva ceva?
Si mai este cineva, cu care am avut cateva mici , dar care mi-a fost draga: EmiliaB. Ce s-a intamplat cu ea de n-a mai aparut DC?
Claudia