Membri dragi care-s de negasit
Raspunsuri - Pagina 3
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by Tzuniquote:
Originally posted by catalynaa
Da Tzuni pe unde o fi?Ca imi faceau mare placere postarile ei......
he he he, io acu' m-am intors de la Paris ! Ca-s o duamna si-am fost sa-mi fac cumparaturile... Adevarul e ca am fost mai mult prin Disneyland, unde m-am dat pe toate nebuniile si am strigat pana am simtit ca-mi pleznesc plamanii . Nebuna cum sunt, io strigam si cand nu era cazul, numa-asa sa-i fac pe toti sa inceapa sa tipe. Si sa vezi cum ma urmau cucoanele la chiuituri ... Am fost cu Pumpkin, poate sa depuna marturie!
Mi-as dori ENORM sa locuiesc intr-un Disneyland... Chiar asa, daca depun o cerere, nu ma infiaza aia? Mananc tot din farfurie, stiu sa fac curat...
Mercic catalynaa ca ai intrebat de mine! ..nu stiam ca tu esti cea din umbra care ma urmareste!
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump si grasunel
Da,Tzuni eu sunt umbra ta care te urmareste pe tot forumul.Sincer, imi fac mare placere postarile tale.Imi pare bine ca te-ai distrat,ufff si mie mi-ar place la Disneyland.Poate ajung si eu pe acolo.Iti urmaresc pasii...buhuhu
Androix spune:
Cine ce mai stie de Mickyyy?
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
Pegasis spune:
Rayuela?
Si dedeeeeeeee ... si luizax (ce-mi placeau postarile ei...)
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Pegasis
Rayuela?
Si dedeeeeeeee ... si luizax (ce-mi placeau postarile ei...)
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
He he he, n-o sa-ti vina sa crezi, dar total intamplator l-am cunoscut pe dd in carne si oase. E bine (e tanar si frumos ) si are o familie SUPER! Doi puiutzi extraordinari!
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump si grasunel
Leta spune:
Ce o fi cu Ingerasu'?
Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back
adusca spune:
si n-am mai vazut-o pe Adela (nu aia 99, aia simpla, ieseanca din Elvetia).
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Lauraa spune:
Ia sa raportez si eu o disparitie in conditii taaare ciudate. Deci,se da membra foarte activa. Membra isi gaseste un prieten,se casatoresc,fac un copil,toate bune dar ciudatenia abia acum apare.Adica membra dispare si in locul ei mai posteaza doar sotul.Actiiiiiv rau! Ea din membra activa si indragita a ajuns o membra disparuta total de pe forum......hm...recunoaste cineva familia?
Mama de Lara Celine
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
Ia sa raportez si eu o disparitie in conditii taaare ciudate. Deci,se da membra foarte activa. Membra isi gaseste un prieten,se casatoresc,fac un copil,toate bune dar ciudatenia abia acum apare.Adica membra dispare si in locul ei mai posteaza doar sotul.Actiiiiiv rau! Ea din membra activa si indragita a ajuns o membra disparuta total de pe forum......hm...recunoaste cineva familia?
Mama de Lara Celine
eu o recunosc si m-am gandit de cateva ori la ce ai scris tu aici. Tora, unde esti?
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
ciuf spune:
Dar de Allya mai stiti ceva? Mi-era tare draga.
Ciuf (29+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
cl spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
Mama de Lara Celine
Despre Tora vorbesti?
Mie mi-e dor si de Danza...Ce-o mai fi cu ea?
Claudia