Mamici de ianuarie-februarie 2006 (133)
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
Nico felicitari!!! Refacere rapida si o bebitza sanatoasa, frumoasa si cuminte!!!!
Bine ai venit Anca Olteanu!!!Te asteptam in continuare si sa ne dai mai multe info pt. lista de pe prima pag.
Irina nici chiar asa, Marco meu mai are pana il ajunge pe Mario. oricum e si mai mic ca varsta.![]()
Bee te simti mai bine? Sper sa-ti gasesti rochita potrivita!! Ce as fi vrut sa putem veni si noi la traguri sa ne luam hainele pt. nunta. dar bebe e prea mic, sui nu-l las acasa cu nimeni, mai ales ca papa si de la san.
Ce aveti fetelor de vreti sa indopati bietii
? Lasati ca mananca ei cat vor si cat le trebuie.
pusi. fug la sterilizat sticlute, suzete, mameloane, etc.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
ralirali spune:
Pai cum sa nu vreau sa o indot daca papa asa putin? Si acum doua sapta, cand ii dadeam numai san, lua si 150 la o masa.
Giova, tu ziceai la un moment dat cat ar trebui sa pape raportat la nr de kilogame. Imi mai poti zice odata te rog?
Ralu, cea mai fericita mamica
si
minunea noastra, Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul
utocatalina spune:
Program total haotic de somn, papa si plins...i-am dat la 2 ore ca nu stiam cum sa-i mai inchid gura si cauta cu gurita...la fiecare masa a tas 70-80...de dormit ar vrea numai in brate...mie mi-e foame si daca o las jos urla...Felicitari Nico...ai vazut ca totul a fost bine? Abia astept sa aud povestea nasterii...refacere rapida si mult laptic pentr Daria....Irina stiam ca fontanela adincita e semn de deshidratare...mama o verifica tot timpul cind vine, dar eu nu ma bag la asta...stiu ca daca e foame baga ea, inainte de vreo deshidratare..a, marsupiu l-am primit...habar nu am pentru ce virsta e...nu stiam ca si sub 1 luna pot fi plimati in ele...AncaO sarcina usoara in continuare si fi sigura ca totul va fi bine!
A exista si un avantaj al papatului putin si des...nu mai regurgitam!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
Giova spune:
Ralu sorry, nu eu am zis. habar n-am cat trebuie sa pape bebeii. Eu aproximez asa, dupa ce citesc cat papa Mario, Bia.
Marsupiu si noi am primit de la nasica, e de la Chicco si scrie ca se foloseste de la 2 luni, dar cum are si pozitie pt. nou- nascuti, din aiai culcat, eu l-am dus cu el in oras. dar mi-a rupt spatele, e greu.
Asta e job-ul lui tat-su'.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
marchplayer spune:
Hello dragele mele!
DIANA ITI UREZ O NASTERE USOARA SI REFACERE RAPIDA!
Fetelor inca nici un semn ca as naste la mine
, ma tine in supans, mai si cand m-o apuca...o sa uit si drumul spre baie de dureri, deocamdata sunt fresh, n-am mai avut nici arsuri azinoapte si culmea este ca am mancat varza cu coaste ieri si placinta cu branza! Dar am avut grija sa vomit dupa micul dejun asa ca sunt in grafic
.
Hai sa bat eu campii (voi avand subiecte serioase la care eu nu ma bag deocamdata) si sa va spun ca am vazut aseara un film care mi-a placut mult "Cinderella man" cu Russel Crow, aviz cinefililor.
daniela 39w2d
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
mirela10 spune:
NICOLE,
SA-TI TRAIASCA BEBELINA,SA TE REFACI REPEDE,SI SA AI LAPTIC
ANCAO,SA DEA DOMNUL CA TOTUL SA SE TERMINE CU BINE SI SA AI UN BEBE SANATOS SI PAPACIOS
bebicul meu e tot la tzitzi,a dormit vreo 2ore,timp in care eu nu am putut dormi
,nush ce am avut.gandul la treaba cred ca nu mi-a dat pace...dar am papat,am intns rufe si am probat nist haine.acum sa iesim un pic cu toate ca prevad ca se lasa cu
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
T_Ioana spune:
Buna fetili!
V-am citit si mai devreme dar ca o mama denaturata ce sunt am uitat sa las usa deschisa la dormitor si nu am auzit ce face cupilul, noroc ca m-am dus sa-l verific si plangea sufletelul de mama focului. Cred ca plangea de ceva timp pt ca avea ochii si nasucul inrosite si era iritat pe langa ochisori si la sprancene....
Acuma revin ca sa va anunt ca azi am implinit 2 luni
Sper sa reusesc sa fac niste poze dupa amiaza cand e treaz ingerasul!
O intrebare:voi ce produse cosmetice folositi pt bb? Eu am incercat diverse dar numai gama Bubchen mi se pare ok, Dalin e mizerabil iar de la Johnson a facut Razvan niste bubite tare urate. Marea mea problema e ca nu stiu cu ce sa-l adu pe fatuca, sa il dau toto cu ulei de corp sau sa ii cumpar o crema, ceva, ca daca nu-l dau cu nimic i se duce pielcaluta
Mai pove! Pupici
Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
ralirali spune:
Ioana, la multi ani pentru Razvanel
. E flacau mare, ce mai!
Eu folosesc gama Penaten, dar doar la spalat si uleiul de masaj. Am si o crema de intretinere si ma gandesc sa o dau pe fata cand iesim afara.
Fetele, daca tot veni vorba. Voi ii dati mereu la fundulet cu ceva? Eu am si crema cu zinc de la Penaten si am incercat-o cand a avut iritatia si nu a trecut, dar ma gandesc sa o dau totusi seara preventiv. Pana sa aiba iritatia o ungeam lamfiecare schimbat cu ulei de masline, dar acum ii las liber, doar seara o dau cu Bepanthene. Voi cum procedati?
Anca, bun venit pe DC, chiar ma gandeam ca nu avem nici o Sibianca
, e orasul meu de suflet, am locuit 11 ani acolo si acolo imi sunt fratii.
Mirela, sa stii ca bebeii ne simt si pe noi agitate si acesta poate fi un motiv pentru care sunt si ei agitati. Eu am inceput sa iau MagneB6, multivitamine si catina la recomandarea pediatrului si sunt mult mai linistita, ceea ce se vede si la Anastasia.
Ralu, cea mai fericita mamica
si
minunea noastra, Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul
T_Ioana spune:
Ralu multumim
! Tocmai am vazut ca exista crema de fata la Penaten, o sa caut in farmacie sa-i iau printului! Pentru fundic, iritatii si orice alte probleme eu folosesc "PASTA PETRINI", e sfanta. Ideal ar fi sa ti-o prepare in farmacie, dar si daca o gasesti fabricata de vreo companie farmaceutica e ok. Eu sunt extrem de incantata de ea, iar prietena mea (asistent farmaceutic)de cate ori vine la noi imi aduce o cutiuta. Ideea e ca nu prea le convine sa o prepare ca e un procedeu destul de migalos si dureaza iat costul este extrem de redus, e vreo 20.000-25.000 ROL. Va dati seama cat e de buna si folosita daca si bunica-mea stia de Pasta Petrini, zice ca asta folosea si ea cand erau mama si matusa-mea mici, adica acum 53 resprectiv 52 de ani!!!
Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"