Mamici de ianuarie-februarie 2006 (133)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Ioana, si il dai dupa fiecare schimbat?

Ralu, cea mai fericita mamica si minunea noastra, Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana si eu folosesc cosmeticele Bubchen. am si crema de fata de la ei. nu l-am dat decat pe manute, dar ma gandeam sa-l dau si pe fata mai ales cand iesim afara.
Ralu eu dupa baita il dau cu Bepanthene, dar nu la fiecare schimbat. Mai las si pielea sa respire. Si il mai dau si cu crema de galbenele. Oricum al meu nu a facut iritatii.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ioana scuze ca am incurcat borcanele . nu stiu de ce am trait cu impresia ca pe 6 enascut Razvan cred ca imi ramamsese mintea la "fratelo" Nicolas. De asta am zis ca luni e primul bebe care face 2 luni. Sa iti traiasca Razvanel si sa fie sanatos, papacios si cuminte. In ceea priveste cosmeticele eu am luat Mustela ca de credeam eu ca e mare lucru si i se usca pielea de la ele iar in cap zici ca avea matreata asa ca am trecut la gama Nivea pentru copii si acolo am luat crema hidratanta pentru corp lamasaj, si sapunul pentru spalat , iar pe cap il spal cu ce apuc. La fund am o mie de creme si cumparate demine si pe reteta dar cum nu a fost irirta pana acum nu l_am dat cu nimic si tinecont ca eu il sterg doar cu servetle umede , foarte rar il mai bag la chuiveta doar cand e murdar pana in gat.
Pt fata si eu as vreao crema dar nu am apucat sa trag o fuga sa vad ce au . Stiu sigur ca e una pentru fata cand iesim afara contra frigului dar cum eu il scot destul de dezbracat nu cred ca am sa iau .
Anca bun venit si acum ca tot te_ai incumetat sa scrii ar trebui sa recuperzi decii sa scrii 3 mesaje pe minut.
Giova deci urmaresrti cat papa Mario, Bia.... deci asa. Azi i_am dat cartofi prajiti cu friptura la gratar.
Teolinda ce faci de ce nu mai esti pe aici? Nu te lasa "fratelo" sau esti ocupata cu botezul?
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

A, si inca ceva. exista si molifta de 8 zile. Mie pe aia mi-a facut-o si i-a citit preotul si lui bebe ceva ca a pus-o sub chestia aia a lui si dupa aceea a ridicat-o spre rasarit si ii citea nu stiu ce de prin carti.

Ralu, cea mai fericita mamica si minunea noastra, Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ralu dupa fiecare schimbat il dau cu cremuta Bubchen pt fundulet, mi se pare super, e foarte grasa, iar cu Pasta petrini il dau doar daca ii apar ceva bubite......ca ii mai apar, e drept ca mai rar, unde e elasticul scutecului.

Ioana lui Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Diana- NASTERE USOARA SI BEEB SANATOS! REFACERE RAPIDA!
NICOLE- SA AV TRAIASCA PRINTZESA Si MULT LAPTIC SI REFACERE RAPIDA!

Denisa
Denisa si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor eu am facut molivta la 3 saptamani, inainte de Craciun, si am facut-o la cerere , adica i-am zis preotului ca vreau sa ies din casa cu bb si ne-a chemat pe amandoi la biserica sa ne citesaca rugaciunea aia. Apropo de iesit, a trebuit sa ies la -25 de grade ca aveam de umblat cu dosarul pt indemnizatie pe la primarie si se lua lumea de mine pe strada ca scot cupilul pe asa frigalau, da ce era sa fac. Si oricum, era super imbracat si era intr-un sac cu blanita si il duceam in brate, nu in carut ca in carucior ii e si mititelului frigut.
Ma gandeam ca ar fi super utila o listuta cu diverse informatii utile, ca de ex: care e temperatura optima a bb-ului, si la ce temperatura ar trbui sa ne facem griji, cat trebuie sa pape la o masa, cat trebuie sa cresaca pe luna, etc.
Eu cu proba suptului am renuntat ca il nimeream tot la mesele la care manca cate 70-80 de grame si imi venea sa-l dau de toti peretii, dar daca ia bine in greutatea nu cred ca e cazul sa ma ingrijorez, ca a luat si 120 grame in 2 zile...
Totusi, eu nu am mai vazut bebe asa somnoros, cum il pun la 5 minute de supt adoarme....
Noi inca mancam 7-chiar 8 mese pe zi, unori mancam la 2 ore alteori la 3 si ceva, cea mai lunga pauza e cea de noapte (4-5 ore), si papam,cel putin pentru moment, exclusiv san.

Ioana lui Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Diana- NASTERE USOARA SI BEEB SANATOS! REFACERE RAPIDA!
NICOLE- SA AV TRAIASCA PRINTZESA Si MULT LAPTIC SI REFACERE RAPIDA!

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Ioana- sa va traiasca grasunelul si sa fie sanatos si mincacios!
Eu folosesc gama hughies pt pampers, sampon si servetzele- pe corp ii dau cu o crema naturala speciala de copii, de la magazinul naturist si la fund cu o crema speciala de zinc f. buna, o aveau si in spital.
Irina- mergi si ia-i ceva pt funduletz de la un magazin naturist sau asta cyu zin, si eu o sterg si spal la fel, doar dc a facut mult kk o bag la ciuveta.
Cuscra ce faci?giova- lasa ca vine laptele inapoi!
Daniela- lasa ca vine bebelina!
Ralu, Mirela,Moni si Anda i restul mamicilor- va pupam, fug sa mai mulg si sa dau papa Emmei si sa fur 1h de somn!

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Nicole, sa-ti traisca DARIA !!!!!!!!!!!!!

Diana, eu sunt cu gandul la tine !!!

Anca Olteanu, bun venit ! (Papusica ta va purta aceleasi nume ca si fetitza mea cea mare )

Ieri seara am primit un mesaj de la Iuli, care a nascut ! Asadar:

2 februarie 2006 - MARIA IRINA - 3,400 kg - 52 cm - Apgar 10 - natural, fara epidurala !!!!!!!!!!!!!

Daniela (38+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput