Mamici de ianuarie-februarie 2006 (133)
Raspunsuri - Pagina 11
Giova spune:
Cica e o vorba in popor: sa nu lasam nici o femeie sa se aseze pe patul nostru ca ne ia laptele. la mine s-a asezat soacra alataieri si mi-a fost rusine sa-i zic sa se ridice.
sper sa nu fie adevarat, ca si-o va auzi ea.
Bag la compot de piersici, ceai si apa, de nu mai pot.
Denisa
. ce face Emma?
Felicitari Iuli!! Sa va traiasca Maria irina!!!
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
irinadum spune:
Iuli sa iti traisca fetiat si tie refacere rapida si usoara.
Denisa pai am creme cu zinc pentru fund sa imi pun si in cap dar nu le folosesc ca nu are nimic.
Irina
Denisam spune:
Gio- lasa mama superstitziile, ca nu are sens sa et iei dupa ele.
va pupam si noi, Emma a papat ca culme aam scos si eu 150 ml de lapte duap 6 h de nemuls, si a bagat si cev asan si per sa doarma ca s apelc si eu la un somn de 1h.
Felicitari Iuli pt bebelus si refacere rapida!
Dana Ene-pupicei tie si Oanei!
Denisa
Denisa si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
NICOLE FELICITARI PENTRU PLACINTICA DARIA!!!!! Vezi ca a fost ok totul pana la urma!
IULI felicitari pentu MARIA
IOANA felicitari pentru aniversarea lui Razvan,primul nostru flacau!!!
DIANA ,DANA si CANDA va tin pumnii,in curand urmeaza felicitarile si pentru voi! Ca DANIELA vad ca nu se grabeste ... ![]()
ANCA OLTEAN, bine ai venit si cum zicea IRINA trebuie sa recuperezi...asteptam!
Eu sunt mai bine,adica n-am mai facut febra decat aseara 37,6 dar a scazut repede cu un paracetamol. Si sanul drept nu ma mai doare decat in partea de jos putin, cand e plin. M-a si ajutat Diana ca a vrut papa aproape din ora in ora si asa i-am si dat! Si azinoapte ,doar doua ture a dormit cate doua ore,in rest la o ora - ora jumate trezirea! Si cand sta treza, daca sta doua ore mananca de trei ori altfel se lasa cu tipete...ce sa zic leit maica-sa
atat ca eu nu tip ![]()
Si acum nu prea mai apuc sa mananc toata ziua.Azidimineata am mancat doua felii de paine cu margarina si gem si o cana de lapte (mi le-a pregatit sotul),pe la amiaza o farfurie cu supa de salata,acum doua ore 4 sarmalutze (si a stat mami cu Diana pana am mancat ca altfel...
)si acum o felie de prajitura... Si azi totusi am mancat mult,ca ieri am baut doar cana de lapte dimineata,niste ciorba la amiaza,o felie de paine cu margarina si carnati de casa uscati (ce pofta imi era!) si cateva felii de paine cu ou si ceai seara! Sper sa-mi revina pofta de mancare,ca de cateva zile nu prea mi-e foame,probabil pentru ca am intrerupt ELEVIT-ul,sau de la febra ...? Oricum de azi mi-am cumparat iar ELEVIT.
Am vazut ca discutati de cosmetice. Pana acum am spalat-o doar cu sapun PROTEX cum mi-au zis alea de la spital (inclusiv pe cap). Servetelele si scutecele sunt de la Pampers,doar primele au fost HAPPY. Am mai dat-o cu ulei de la JHONSON ,pe fundulet si pe la alte pliuri - la gat,subsuoara si chiar pe fatza de vreo doua ori si vad ca n-a patit nimic.Unde era rosie putin - la fundulet si la gat intr-o parte i-am dat cu crema cu zinc,una romaneasca,in cutie albastra si si-a facut imediat efectul. Cred ca mai astept putin pana trec la gelul de la BUBCHEN,sau la sapunul si samponul de la JHONSON.
Gata va las ca iar m-am intins si se trezeste imediat printesa,iar eu n-am apucat sa ma odihnesc!Se intoarce mamai si ma prinde la PC ...si am incurcat-o ![]()
Va pup pe toate si aveti grija de baieteii constipati si fetitele kk-cioase ...sau invers eventual ![]()
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Giova spune:
Monica ma bucur ca te simti bine, ca a trecut febra. Pompitza si-a facut datoria si a ajutat sanul, ce ma bucur!!!
si o 
Dana ce mai faci? Cum te mai simti? Esti pregatita?
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
marchplayer spune:
IULI SA-TI TRAIASCA MICUTA COMOARA, II UREZ MULTA SANATATE SI TIE REFACERE RAPIDA! TE ASTEPTAM CU POVESTEA NASTERII CAT POTI DE CURAND
Avea acelasi DPN cu mine!
Eu nu am cumparat inca nici un fel de crema, nu m-am hotarat asupra marcii! Ma mai gandesc daca tot imi da timp fata![]()
Ioana, felicitari pentru cele doua luni ale lui Razvan! Sa creasca mare si sa fie sanatos!
Monica bine ca ti-a trecut febra si ca-i poti da Dianei sa pape tzitzi! mai cat mancai tu inainte sa nasti si acum cand trebuie sa-i dai laptic printesei uiti sa papi? tztz! Apropo Monica ai timp sa-mi zici si mie ce-mi zice bioritmul ca sa stiu cand nasc![]()
Denisa, bravo, ai reusit sa scoti mult laptic, cred ca i-a placut Emmei. Spor la muls in continuare si daca nu te stresezi prea tare o sa fie din ce in ce mai mult laptic si mai bun!
Giova eu cred ca sunt numai prostii toate superstitiile astea! Mai sunt si zile proaste, nu trebuie sa te gandesti la alte prostii!
Dana, despre tine nu ne spui nimic? Cum te mai simti, ce mai face Oana? Pupici!
daniela 39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
mirela10 spune:
IULI,FELICITARI,SA FIE SANATOASA BEBELINA SI PAPACIOASA
DANA-E,INCEPEM GALERIA,TU DOAR DA UN SEMNAL
IOANA,FELICITARI,SA CREASCA MARE RAZVANEL SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII
MONICA,dar ce putin mananci,pai eu rontai toata ziulica:alune,seminte,fulgi de porumb,iaurt,piersici din compot,biscuiti,chec....ma bucur ca esti mai bine
se pare ca numai dani al meu are pielea sensibila,ca acum are cojite in cap.la baie il spal doar cu apa si-l dau cu ulei pe pielea uda,asa mi-a recomandat
.pe fata,cu crema mustela...
am iesit o ora afara,bebicul cuminte,iar la intoarcere a mai dormit juma de ora,asa ca am dat din bashcheti la curatenie.cand am terminat,am vrut sa desfac o punga de samburi de seminte si am imprastiat-o toata pe jos
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
marchplayer spune:
Mirela ce bine ca este Dani cumintel si doarme! Poate ii place la plimbare asa ca afara cu el in fiecare zi!
M-a apucat si pe mine harnicia, dupa ce am dormit vreo 2 ore dupa amiaza acum vreau sa fac o placinta cu urda si stafide, sper sa-mi iasa desi nu-i mare lucru!
daniela 39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Giova spune:
daniela cred ca pe apropi de momentul mult asteptat...
Cam pe toate
le apuca harnicia inainte de nastere.
Sper sa-ti iasa placinta!!
Mirela ce fain, la voi e cald si poti iesi cu Daniel. La noi e un frig de 2 zile, brrrr, si umezeala. Asa ca marco de 2 zile, n-a mai iesit din casa.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Denisam spune:
Moni- pupicei lui Dia si ma bucur ca nu mai faci febra si ai laptic, bravo

Mirelutza- ce harnica esti si eu sper acuma dupa ce ii dau sa pape sa pot sa pun aspiratorul macar la parter, ca aici se face mizerie una-doua!Pupicei lui Dani
Daniela- bafta la placinta si pofta buna!
Denisa
Denisa si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!