Mamici de ianuarie-februarie 2006 (133)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara fetele,

Nicole si Iuli, sa va traiasca comorile, sa fie sanatoase, papacioase, frumoase si norocoase Voua refacere rapida si mult laptic pt. bebelashi va asteptam aici cand aveti timp
Ioana La Multi Ani pt. Razvanel, sa va traiascā, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!Ce repede au trecut 2 luni!!! Sa ne anunti cand pui poze cu Razvanel la 2 luni
March pt. ca ai chef de treaba, inseamna ca se apropie momentul nasterii Si pe mine ma apucase harnicia seara inainte sa se rupa apa facusem doua feluri de mancare, de parca stiam ca trebuie sa las baietii asiguratzi
Giova si la mine a stat socrosenia pe pat Nu stiam faza cu furtul laptelui,oare asa o fi???
Astazi a iesit Giorgos cu Angelo afara, l-a tinut cam 40 min. si cand a urcat sus avea bebu nasucul rece( era soare dar frig afara )Intre timp mi-am facut curatenie prin casa
Mirela incearca sa mananci mai consistent, stai linistita ca se intampla la bebelushi sa faca si cojite in cap.Robert a avut si i-au trecut mai greu pt. ca nu stiam ca trebuie sa-i dau cu ulei in cap ca sa le inmoaie.Pupicei lui bebe Dani Sa mai faceti poze sa il vad si eu
Fetelor eu il ung cu Bepanthene pe Angelo de cate ori in schimb! Dimineata si seara il spal la fundulet in ghiuveta iar in cursul zilei il sterg cu servetele umede de la Penaten.Baita face o zi da, una nu.
Cuscra ai vazut ca incepe sa functioneze productia de lapte? Eu tot cu mulsul ma preocup,m-am saturat dar ce pot face.....pupicei Emmei

pupici la bebelashi,mamici si burtici

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE SI MAMICUTE!
Astazi l-am scos si noi pe Ayan afara. A dormit tot timpul cat l-am tinut afara.
Tot azi am mers si eu sa-mi scoata firele de pe interior. A fost foarte nasol, m-a durut tare. Dar acum am scapat de fire, de dr. in concluzie.
BEE, cum te gandesti tu ca mai bine nasteai natural? Cred ca nu stii ce inseamna in unele cazuri nasterea naturala. Eu sunt traumatizata pe viata. Si eram foarte impotriva cezarieneii, stii, si cand eram in travaliu urlam sa-mi faca cezariana. Ce conteaza cum ai nascut? Ai nascut, deci esti mama! Toate suntem mame in aceeasi masura si la fel de curajoase!
Felicitari fetelor care au mai nascut!
Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaC spune:

Alina, te rog mult, cand ai timp, spune-mi si mie de ce anume ai avut nevoie in spital (pt tine, pt bebe) si cam ce preturi sunt pe acolo. Mai am si eu putin, sunt in 38 w +2 si stii cum e. Tot la polizu o sa nasc si eu.
tuturor si felicitari proaspetelor mamici!
si bb Maria 38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna seara fetelor!

In sfarsit am net (e ca vai de mama lui dar este totusi ceva!) si ... v-am citit...
NU AM NASCUT INCA si nu pot sa va spun cat de nervoasa si de deprimata sunt, ma simt mare, urata, nefeminina etc. Deocamdata nu se intampla nimic, nu vad nici urma de dop (doar secretia a devenit mai abundenta, dar nu rau). Am dureri de toate celea, spate, burta, cutite jos... dar NIMIC!
Nu-mi vine sa cred ca marti e termenul.
Haideti ca acum sunt la comp sotului (inca nu l-am instalat pe al meu) si cand se intampla asta va scriu la fiecare in parte.
Pana atunci va

J 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Uau ce s_a animat forumul. Si cu mamici si cu burticute.
Alina bine ca ai scapat si sper ca a fost ultima oara cand ai mers la doctor . Pupici lui Ayan.
Maraki ma uitam acum la tabel si Angelo a luat aproape cel mai bine in greutate acusica ii ajunge pe ai nostri.
Monica ma bucur ca esti mai bine si ca papa fata din nou de la san. Ia vezi nu o mai pacalesti pe mami sa intri mai des? Sau Di( eu m_am obisnuit sa ii zic asa ca imi e gandul mereu la printesa Diana cand aud numele asta si imi placea mult de ea, sper ca nu te superinu te lasa?
Janine hai instaleaza calc si hai sa ne mai spui ce ai mai facut.
Irina

Mergi la inceput

Fetelor, am pus pe mail-ul nostru comun Povestea nasterii. Stiu ca am zis ca n-o scriu, dar mi-am facut curaj si mi-am amintit tot. Cred totusi ce mi-a zis toata lumea, ca vorbind cat mai mult despre asta o sa ma ajute sa uit cu timpul cat de greu am nascut si cum am fost tratata.
Sa nu va speriati, asa cum am scris si acolo, fiecare nastere e diferita.
Alina si Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ralu pentru fund folosesc de fiecare data crema cu galbenele...e f. buna...Ioana pe fata o dau cu ulei de masaj de la Nivea...e bun si nu a facut alergie la el..apropo...fetelor mama mi-a zis ca Johnson este atit de proasta ca gama, ca toti bebeii care erau dati cu el (sapun, de ex.) erau plini de bubite..dupa ce renuntau si treceau la alte produse dispareau toate!
Noi am fost 1 ora in Herastrau...a fost ok la soare, dar la umbra era tot frig..sper sa nu fi racit...continua cu programul haotic de papa si plinset..de fapt urlet...cind am venit a papat pligacioasa 130..dupa 1 ora 45 s-a facut ca mai vrea..i-am dat si a papat numai 50...plinge, scuipa tita...a si transpirat de atita plins...acum e pe umar la tati, dar deja mi-e groza de noaptea de azi...vai de capul meu!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

ANDREEA, eu zic ca nu ai nevoie de camasi de noapte in primul rand. O sa fii mereu murdara de sange si dupa ce nasti si nu are rost sa iti iei camasile tale de noapte. Eu le-am avut cu mine si nu le-am folosit. Iti dau ei camasi de noapte care sunt ok, adica curate, nu ti-e scarba de ele.
Sa-ti iei un capot, dar nu unul misto, din aceleasi motive. Sa-ti iei cinci perechi de chiloti mari, ca sa-ti incapa un tampon de vata mare in ei. Iti mai trebuie Tot vreo cinci pachete de vata, Rivanol, supozitoare Diclofenac si supozitoare cu glicerina in caz ca te constipi. Sa-ti iei sapun, sampon si tot ce mai folosesti tu la dus pentru ca au dusuri acolo si sunt chiar curate. Eu le-am descoperit inainte sa plec acasa, deci am stat imputita!
Sa-ti mai iei: papuci, sosete, Pampers, servetele umede pentru bebelin, hainute pentru bebelin, cateva costumase nu prea groase pentru ca este cald in spital, o paturica si un scutec sa-l invelesti, ca e cam cald pentru paturica.
Daca imi mai amintesc ca iti mai trebuie ceva mai scriu. Nastere usoara!
IRINA, pupici si voua! Mai pune poze cu Mario!
Fug sa fac de papa.
Alina si Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mai eu ori sunt tampitzica ori sunt batuta in cap. Eu inteleg ca sunt numai tampite de asistente si docotri si inteleg cand ai dureri ca taci ca nu ai incotro si iti este frica a nu faca naibii ceva rau la bebe. Dar apoi la vreo luna nu te duci inapoi si ii zici vreo doua sau ii dai vreuna? Chiar nu a fost nci un caz unde sa fii auzit de asistente batute sau doctori paruiti?
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Iuliiuli felicitari pentru nastere!! Sa-ti traiasca toti trei puiutii si sa fie sanatosi iar voi o familie fericita!!!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput