Mamici de ianuarie-februarie 2006 (133)
Raspunsuri - Pagina 13
alina80 spune:
IRINA, azi cand am mers sa imi scoata firele i-am dat o scrisoare dr. mele in care i-am povestit cum am nascut eu cu medicul recomandat de ea. I-am scris ca nu mai pot fi pacienta ei si ca nu mai pot sa intru in spitalul Polizu. Mai mult de atat sincer as face, dar nu cred ca m-ar lua cineva in seama. Poate ar trebui dati in judecata, dar sigur n-as rezolva mare lucru. Chiar ca ar merita batuti, cum zici tu!
ANDREEA, cu preturile nu stiu ce sa iti zic. Eu am dat din plin asistentelor si uite cum s-au purtat cu mine. La dr. la o nastere naturala se da cam 150-200 $.
Acum chiar ca fug sa fac papa.
Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
marchplayer spune:
Alina am citit povestea ta si te inteleg de ce ai ramas traumatizata dar ar fi bine sa treci peste nesimtirile alora! Eu cred ca ai avut nesansa sa dai peste niste invidioase care cand te-au vazut gravida si frumoasa, cu bani si pe deasupra mai stateai si acasa au innebunit de ciuda, ele niste ratate si cu o educatie indoielnica!!! Cat despre doctorul respectiv...n-am cuvinte, nici nu stiu cum si-a permis sa faca remarca aia tampita, probabil a vrut sa fie amuzant! Bine ca a trecut si ca tu si Ayan sunteti sanatosi! Pupici!
Janina, suntem in aceeasi barca, hai ca nastem si noi curand! Cum este in noul apartament?
Maraki poate mi se rupe si mie apa la noapte!
Am facut placinta, doua tavi sa le ajunga! Acum sa vedem daca sunt bune, daca se mananca repede au fost bune daca stau pe aici vreo 3 zile stiti voi de ce!
daniela 39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
andiaroro spune:
Gata ........mi-am facut si eu controlul oficial de luna a-9-a.Nu a fost mult mai dureros decat celelate, dar cu toate astea am sangerat f mult dupa-noroc ca am fost inspirata si in mom in care moasa m-a intrebat daca vreau un tampon am zis:da.Dupa am fost la curs si ne-au prezentat si spitalul si tot simteam cum sangerez. Cica faptul ca am sangerat inseamna ca e deja colul sensibilizat si ca :lucreaza. Iar ce am simtzit eu alataieri si ieri am interpretat bine: bebe coboara. Ea crede ca o sa nasc pe la mijlocul lui februarie.Dar mi-a zis ca la fel de bine pot sa nasc saptamana viitoare sau la termen, chiar daca ei i se pare improbabil asta. In sf, imi convine in principiu mijlocul lui februarie, acum sa vedem si cum va fi
.Oricum, cu ocazia asta s-a terminat colaborarea mea cu moasa, doar sa am cine stie ce supersansa ca sa dau fix peste ea cand nasc.Acum m-a predat la o unitate specializata pe monitorizarea ultimei luni. Halal monitorizare.......teoretic trebuia sa am urmatorul control peste 2 saptamani si il am.........pe 22.ca sunt sarcina fara risc.Asta e-atata timp cat pot sa ma duc la urgentze oricand simt ceva bizar conteaza mai putzin chestia asta.
Astazi a fost f interesant la curs despre bebei si alaptare- o sa incerc sa va scriu despre asta cum gasesc un moment liber.Oricum, sftaul a fost sa continuam cu fierul dupa nastere. Asta ar tr sa faca si BEE-cica lipsa de fier poate provoca chiar mici depresii.
Felicitari Nicole si Iuli!Usurel-usurel apar bebeii.
As mai scrie, dar tr sa ma intind ca sunt cam ametita.
ana 37+
miraklucker spune:
NICOLETA felicitari pentru Daria, sa creasca mare si sanatoasa sa va aduca numai bucurii!! si tu sa ai mult laptic sa o faci o grasana!!!
IULI felicitari pentru Maria, sa-ti traiasca comoara !!!
si eu tot aici, Dana, noi o sa nastem in aceeasi zi, si eu tot pe 7 sunt programata!
Monica, cand vorbesti de Diana parca ai vorbi de David al meu, si el era la fel, numai in brate ii placea si mai ales la tizti adormea. Nici nu indrazneam sa misc mana sub el ca era treaz, si... bineteles la noi in pat era cel mai bine. Singurul lucru care ii placea era in carucior la plimbare. Era pur si simplu alt copil dormea cu orele de uita de el. Vara, iarna eram toata ziua la plimbare ca sa doarma!!!
Maraki, si aici se da alocatia pe luna intreaga dar pe de alta parte se plateste asigurarea medicala tot pe luna intreaga!!!!!!
.
Irina, am intrebat-o pe sora-mea, ea a cumparat o singura cutie, nu mai stie ce pentru fata cea mare 8sunt 3 ani de atunci) dar zice ca tot 7, 8 Eu a platit. S-a uitat repede si pe internet si a zis ca a gasit ce-i dai tu la 12 EU. A mai zis ca se va uita si prin magazine pe unde isi face ea cumparaturile.
Acum ma duc sa ma intind putin la televizor, ca ma darama spatele asta. Plus ca mi-s copii iar bolnavi
. Daria are bronsita, a primit iar antibiotic azi, pe David il mai dor din cand in cand urechile. Parca vad iar ce noapte ma asteapta
.
Maine vine mama
, abia astept!!!!
Mira
37+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Ana_m spune:
Salutare dragelor,
Diana tinem pumnii pe maine !!!!!!!
Canda, JG, March incepem sa va facem curand si voua galerie, ca e cazul !!!!
!!
Nico si Iuli felicitari pt bebeii sa fie sanatosi si mancaciosi !!!!
Maraki inca nu am pus poze , dar am promisiune de la sot ca maine le voi avea ![]()
Giova felicitari pt cele 4 sapt !!!!!
Monica si eu folosesc produse Johnson, si sampon si dus gel si ulei de baie , si sunt multumita !!!!
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Giova spune:
Alina am citit si eu povestea horror!!
Doamne ce oameni, cum ii lasa inima sa spuna asa ceva?
Am ramas cu un gust amar de maternitatile din Ro, si de personalul lor. Doamne fereste sa nu fim bolnavi si sa ajungem sa fim pe mana lor.
Stiu ce zic, ca si eu le-am, dat cu carul la toate, dar nu s-au ocupat deloc de bebe. Ele se uitau la telenovele si cand i-am facut o poza la marco, acolo la nou- nascuti, au sarit cu gura pe mine, ca nu am voie. Le era frica sa nu le pozez si pe ele, banuiesc.
De la ora 19 a tot plans pe reprize, colici. Cata vad ca sufera si el alaturi de iubita lui Bia. S-a potolit pe la ora 21 si doarme asa de bine ca mi-e mila sa-l trezesc pt. baita. ii facem maine, acum ca sarim o seara nu-i bai.Dar n-a mai papat de la ora 19.
Daniela ma bucur ca ti-a iesit placinta.
mersi Ana
. Ce face Francesca? Mie imi place tare numele asta. voi cum ii ziceti?
Mira, Andiaro, Irina
.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
maraki spune:
Hai ca m-ati facut curioasa cu povestea Alinei!!! Neaparat trebuie sa reusesc sa o citesc in seara asta !!!
Giova felicitari pt. implinirea celor 4 saptamani de viata a puiului Marcolino

March vreau si eu placinta!!! Sper ca ti-a iesit asa cum ai vrut![]()
Andiadoro hai ca mai ai putin
Simptome usoare pana la marea intalnire cu bebe
Fetelor a inceput Lacrimi de iubire!!! Fug!!!!!
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
marchplayer spune:
Mira mai avem putin, cred ca din ce in ce imi doresc si eu cezariana, eu n-o sa stau sa ma chinui, daca vad ca ma doare rau si nu ma dilat in timp util adica in vreo 2 ore, cer cezariana! de fapt asa am vorbit si cu doctorul!
Iti urez sa ai o noapte linistita si tu si copilasii bonlaviori! le urez sa se faca bine cat mai curand! Ce bine ca vine mami tau maine, o sa te rasfeti si tu cateva zile inainte de nastere!
Ana abia astept sa nasc cu toate ca mi-e o frica...dar sincer am mai capatat curaj cand am vazut cate ati nascut si acum sunteti bine merci!
Andiaroro, stai la coada...asteapta sa nasc si eu ca pana la tine mai este! Nu vezi ca eu am stat asa de cumintica de frica unei premature ca in curand o sa si depasesc termenul daca mai stau!
Giova merci, dar zau daca a fost mare lucru! Foile le-am cumparat nu erau facute de mine, deci a fost o placinta semipreparata!![]()
daniela 39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Denisam spune:
Alina- imi pare rau prin ce ai trecut, alege alt spital data viitoare!
Mira- tinem pumnii sa fie bine si sanatate la copilasii tai!
Giova- la multi ani pt 4 saptamini!
Andiaro si Daniela- tinem pumnii sa fie ok totul la nastere!
Bombo,Florinini, Bee, Anda- unde suntetzi?
Irina si Cuscra- pupicei
- eu fugsa iau ceva dupa ce am facut curat parterul cat a fost mama cu Emma afara!-45 de min- record nu?
Ana- pupicei lui Francesca
Denisa
Denisa si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Mira m_am uitat sieu si am vazut pe net la 12 dar sunt vandute de catre diversi particulari si doar doua cutii am gasit. Chiar sunt curioasa acum dc sora ta gaseste ceva .Sanatate multa la copii .
Irina