Mamici de ianuarie-februarie 2006 (133)
Raspunsuri - Pagina 8
mirela10 spune:
neatza fetele
GIOVA,felicitari pt prichindel,ce mai s-a facut mare
CANDA,MARCH,ANDIAROO,MIRA

SI HAI FETELOR SCOATETI BEBEII AIA ODATA CU NASUL LA AER
DIANA
,NASTERE USOARA SI BEBIC SANATOS
BEE,ce-ai patit?pai eu te vedeam tare,te-a inmuiat bebelina?
sa-ti treaca,si bea 3litri de lichide pe zi pt lapte
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirela10 spune:
PISOI
SI AL MEU copil s-a invatat taaaaare prost.face faze de genul,,cat ma tine in brate dorm,dar daca ma pune fraiera jos imi incep showl,,,iar de ieri mananca la o ora
f rar la 2/3ore,pai de unde sa am atata lapte,cate lichide as bea.si apoi cred ca am facut ragade,ca asa ma dor sfarcurile...cred ca-mi calc si eu pe inima si ii iau o cutie de lapte praf,cu toate ca as fi vrut sa-l alaptez exclusiv.
aseara ma durea capul si-mi venea sa vomit de oboseala,iar azi noapte am dormit vreo 4/5ore per total,cu el pe burta mea,ca altfel ne stia tot blocul.asa ca nici la noi patutul nu mai are nici un rol...acum iar e atarnat de tzitzi,zici ca-i in secolul foametei,dupa juma de ora de cand i-am dat
.kaki n-a facut nici el de ieri,si mai are si ceva colici,dar peste toate e rasfatul.ce sa mai zic de treaba?daca nu-i cu el de gat,nu mai e...
MONICA,sper ca esti mai bine
ANAM
IRINA,MARAKI
MAMICILE CELE MAI HAIOASE
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
utocatalina spune:
Feetelor,..,intrebare de o mie de puncte...la cite luni poate sa stea bb in marsupiu ca sa fie ok cu coloana si tot? Imm? Giova felicitari pentru 4+...pe 6 dai de baut? A mea tot moale face...exploziv..a si acum 2 zile cind o duceam la baita invelita in prospop s-a cacatit in mina la Dan..o pleasca care curgea...era saracu verde..i-am zis sa-l tina bine sa nu-l scape..ce credeti, ar fi cazul sa joace la loto?
Bia nu stiu ce are...maraie si plinge intr-una si vrea sa adoarma numai in pozitia de ragait..acum chiar ma mir ca a tacut dar din cind in cind strapunge linistea cu cite un tipat...am reusit sa ma spal si eu pe cap..URA! Dar nu stiu daca reusesc si sa ma usuc cu feonul! Ma duc saa incerc...Canda..mama 41+...pai cind ai de gind sa livrezi? Gravidutelor hai ca nu mai aveti mult...doar suntem in februarie, nu?
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
marchplayer spune:
FETELOR A NASCUT NICOLE!!!! CEZARIANA, FETITA, 48CM, 2650GR, APGAR 9!!!
FELICITARI NICOLE PENTRU PLACINTICA TA! INSANATOSIRE GRABNICA! SA AI O PRINTESA PAPACIOASA!!
DANIELA 39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
irinadum spune:
Uau ce active sunt fetele noastre azi. Noi doar ce ne_am trezit am papat si acum dormim iar. Asteptam pe cineva care ne_a facut poze la spital sa vedem dc alegem ceva cu toate ca m_as mira sa fi iesit poze frumoase ca bebe era mic tare si chircit pe pernele alea pe care l_au pus da om vedea.
Ana tare faza cu pompierul. Saracul te_a vazut si a crezut ca iti e rau si vrut sa fie sigur ca esti ok.
Canda hai ca mai e putin nu mai ai cum sa scapi. Azi nasti.![]()
Fetele mai e putin si luni avem deja primul bebe care face 2 luni.
Dana sper ca nu ai nascut azi noapte.Dar azi poti iti dam voie
. Dc nu lasa pe duminica.
Giova in ceea ce priveste hainutele cand am fost in vara acasa am primit dela fratele meu doua costumase unu de 6 si unu de un an si vreau sa zic ca ii vin acum , deci se potrivesc masurile din parti. Si spui ca mai ai lucruri de o luna care nu ii vin perfect lui Marco pai e din cauza marimii ca sunt prost puse pentru ca Marco are cam aceeasi greuatate si lungime ca Mario deci ... sunt convinsa ca hainutele pe care le am ii erau la fel de mici sau de mari si lui Marco .Ca doar Mario nu e nici gras si nici prea lung. Ba chiar azi l_am cantarit si are 5300
deci nu cred ca are vreo sansa sa ajunga la 6 pana pe 18
. Poate dc s_ar zbengui mai putin ziua doar.
Diana iti tin pumnii si te asteptam cu vesti.
Catalina nu te plange ca se poate si mai rau eu am avut la inceput vreo 3 zile cand nua dormit de la 22 la 06 si a urlat in continuu dar urlat si in ciuda plimbarii , leganarii nimic. Nu mai stiam ce sa ii fac. Asta e chiaunescu sa iti cada capul prin carut si sa nu inchizi un ochi. Bia cel putin a mai avut reprize de somn , mister nimic.
Mirela vad ca esti mai bine. Hai ca mai e putin si scapati si de colici.
Fetele voi stiait ca fontanela mai adancita e semn de deshidratre?
Irina
irinadum spune:
Nicole felicitari. Sa iti traiasca fata si tie refacere rapida si mult laptic.
Catalina depinde de marsupiu sunt unele pe care le poti folosi si de la 2 saptamani . Acum depinde de care ai .
Daniela deci nu ai nascut
Irina
canda_h spune:
Uite ca fetitza Nicole a trecut de 2.500 ... bravo Nicole! A avut o sarcina grea dar uite ca acum tine minunea mica in brate si cred ca e tare bucuroasa.
Eu, fetelor, cred ca o sa bat recordul la depasire. Irina poate nasc azi asa cum ai zis ... ce bine ar fi! Fetele multumesc de incurajari!
Mamici cu bebici va doresc o zi linistita cu bebici cuminti!
ma duc ca trebuie sa ne pregatim pentru intalinrea cu doctoritza.
v-am pupat!
Angi
41+
Anca Oltean spune:
Dragi BURTICI SI MAMICI,
In primul rand felicitari si numai bine atat burticilor cat si mamicilor pentru comorile voastre.Sa va ocroteasca Doamne-Doamne puisorii cat si pe voi.
Eu sunt o burtica care azi incepe sapt.38 - DPN - 23 februarie 2006.
Va urmaresc inca din primele saptamani de sarcina si sufleteste am fost alaturi de fiecare din voi dar dintr-o oarecare superstitie nu am scris pana acum.Am tot amanat si asta pentru ca am o varsta destul de inaintata si in trecut am pierdut doua sarcini.Sunt nascuta pe 12 martie 1968 - probabil cea mai batranica dintre voi.
Acum se pare ca suntem bine.
Aseara am fost la doctor si e OK.
Sarcina am dus-o relativ usor, nu am avut probleme ceea ce ma face sa sper ca se va termina totul cu bine.
Bebele nostru e fetita si o va chema Oana-Maria.
Acum va las ,
tuturor si promit ca voi reveni.
Bee spune:
BUna dimineata fetelor! SPer ca azi o sa fie mai buna si pentru mine, sa scap de gandurile negre.
Nicole, sa-ti traiasca bebitza! MA bucur ca sunteti bine si ca ai livrat o placintica peste 2.500 cum doreai tu!
Irina si eu stiam ca fontanela adancita e semn de deshidratare. DAr mai tb sa fie si buzele uscate si ochii incercanati.
Fetelor care va plangeti de bebei care nu stau in patutz, eu sunt o fericita! Puiutza mea doarme doar in patut la ea si eu doar cu sotul. Toti trei in aceeasi camera. E drept ca o adormim doar in pozitie "de ragait" cum spunea CAta, dar macar doarme la ea in pat. ZIua patesc si eu ca voi: o pun in pat si in 10 minute plange, iar sus, iar adoarme si tot asha.
AM "infundat" ieri fata cu lapte pana n-am mai putut nici eu nici ea! O sa ma dau cu capul de toti peretii. Mama ma acuza ca flamanzesc copilu, iar sotul meu ma boscorodeste sa-i dau numai lapte de la san sa nu-mi pierd lapticul care e atat de bun pt ea. Ca atare, cand ieri am vazut ca "baga" lejer 140-150, daca facem maaaari eforturi de rabdare, i-am stabilit portia la minim 120. SI bagam si lapte de la tzatzi si apoi laptele meu din biberon si in ultima instanta lapte praf. IN 4 zile mi-a luat doar 80 de grame, deci ceva nu era in regula. Ieri mi-a facut un puiutz de diaree: la suptul de la ora 3 a trantit vreo 3 scaune normale, dar cam maaari cantitativ. SI de atunci nimic! SI aveam mucilagiul pregatit, dar n-a fost cazul. Noaptea in schimb e minunat! Dupa baia care la noi e invariabil dupa 10.30, doarme imediat, pana la 5 fix, cand se scoala. Acum astept sa se trezeasca s-o scoata tatal meu afara sa pot si eu fugi la Targul de Nunti poate-mi iau rochita.
Ana, tare faza cu pompierul! Sa nu cumva sa nu ne anunti cand nasti!
Canda si MArch, asteptam si de la voi bebeii sa putem vorbi aceeasi limba!
Diana, bafta azi! Sper sa ai parte de refacere usoara si bebel sanatos!
ralirali spune:
Saluti, fetele.
Bravoooooooooo Nico, ai reusit! Sa iti fie placintica sanatoasa si tu sa ai mult laptic si sa te refaci cel putin la fel de repede ca mine dupa cezariana!
Bee, spune-mi te rog si mie reteta cuindopatul. Fiica-mea nu vrea si basta. Ia din bibe 20,30 ml si pauza pana isi aminteste ea sa mai pape. Si uite asa ajungem sa papam 80 ml, maxim 90 intr-o ora. Sta pur si simplu cu biberonul in gura si il mai linge, se bulbuca la mine, imi rade in nas, scoate sunete, doar nu papa. De dormit doarme dusa 3 ore cel putin dupa ce si-a papat miniportia si daca nu are colici. Asta de la biberon, ca de la titi ar papa intr-una, doar ca la acest capitol stau un pic mai prost. Am reusit de dimineata performanta sa ii pape 80 ml de la titi, probabil isi fac efectul medicamentele homeopate pentru lactatie pe care le iau de aseara incepand. Doamne ajuta!
Fetelor, dati-mi o reteta de indopat copilul
!
Pupici
Ralu, cea mai fericita mamica
si
minunea noastra, Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul