Mamici de ianuarie-februarie 2006 (133)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Am uitat sa va spun: pt. 3 zile din luna decembrie, statul german mi-a platit alocatia intreaga pt. bebe pe luna respectiva Giova aici nu se da lapte praf gratuit pt. nou nascuti, este alocatia 154 € si iti mai da statul pana face copilul 3 ani inca 300 € .

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

buna fetelor!

am si eu o intrebare, ca deja ati implinit 40 de zile mai multe:
molifta se face la biserica sau acasa? si se face exact la 40 de zile, sau se poate si dupa?
ma rog, au fost 2 intrebari... :oops:
nu mai pot sa stau, sorry. pe toate!

albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Bee, pai cum adica te simti mai putin mamica daca ai nascut prin cezariana? Pai crezi ca esti singura care naste asa? Uite si eu, m-am pregatit toata sarcina pentru nastere normala si in ultimul moment nu s-a mai putut! Si am ajuns la cezariana. Si ce daca? Crezi ca ma stresez gandindu-ma ca nu am nascut normal? Asta a fost situatia, daca nu s-a putut altfel, asta e! Conteaza ca bebe e sanatos si gata! Iar eu il iubesc la fel de mult ca si cum l-as fi iubit daca s-ar fi nascut normal si ma simt tot atat de mama ca si cum m-as fi simtit daca as fi avut o nastere naturala.
Fetitei tale, tot tu i-ai dat viata, in corpul tau a crescut bebe, iti iubesti mai putin papusica? Eu cred ca nu conteaza cum nastem, normal sau prin cezariana, toate ne iubim copiii la fel. Fazele astea cum ca nu esti mama daca nu nasti normal sunt tampenii, si la cezariana si la nastere normala suferim, ce mai conteaza cum? Ia ai grija tu de tine, du-te sa-ti faci analize si vezi sa nu ai o lipsa de magneziu de te-au luat asa ganduri negre. Vorba lui Gio, ia vezi sa nu te ia depresia! Uite un pupic si o floricica sa nu te mai gandesti la tampenii!
March, imi pare rau ca ai arsuri, imi amintesc ca si eu am avut, mai ales in ultima luna, orice mancam imi dadea arsuri. Daca e sa te iei dupa babe, ar trebui ca bebe al tau sa fie plin de par. Al meu are par in cap si pe corp, dar pe corp e puful ala de o sa cada. Hai ca mai e putin si o sa iti tii bebele in brate!
Mireluta, sper ca nu mai are Dani colici si te mai odihnesti si tu.
Fetelor, credeti ca ii invatam pe bebei prost daca ii lasam sa adoarma la san? Ca al meu asa face, adoarme doar la san sau pe burtica lui tati, dupa aia il punem in patut la el si acolo doarme. Daca sa trezeste, miraie si iar trebuie sa il iau la san pana adoarme iar. Nu stiu ce sa fac, sa il las sa planga?
Ma duc si eu la somnic ca e 1 noaptea. Pup fetele si bebicii.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Bine v-am gasit, mamicutze si burticutze.
In sfarsit apuc si eu sa scriu cateva randuri. De cand a venit mama n-am mai reusit sa intru pe forum. V-am citit in seara asta, e drept ca pe fuga si printre randuri, dar macar m-am pus la curent cu noutatile.
Ingrid, Astery sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si norocosi. Iar voi sa va refaceti repede si sa aveti mult laptic.
Multumesc mult fetelor care m-au incurajat pentru maine si mi-au facut galerie. Mi-au picat bine mesajele voastre mai ales ca astazi am fost toata ziua nervoasa si cu "morcov" in fund.
Maine la 11:00 trebuie sa fiu la spital, iar la 13:00 cica ma opereaza. Doamne ajuta ca totul sa fie bine. Sper sa intre sotul si sa va anunte. Daca nu o face el, am sa va scriu cand ajung acasa.
Nasteri usoare la fetele care urmeaza sa nasca zilele astea. Bebelusi sanatosi si mancaciosi.
Pupici multi la gravidutze, mamicutze si bebelusi.

37fix si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...raportez....aici CHIAUNESCU!...De bine ce am laudat-o ca doarme bine de 3 nopti aseara si-a iesit iar din tipar...adica a inceput sa plinga de la 21:30 (dupa masa) pina la 22:30 cred...deci nu mult, dar o facea cu o intensitate de ziceai ca o pica cineva cu ceara...imi venea sa ma spinzur de lustra...dupa ce in fine a tacut, m-am culcat si eu si am dormit pina pe la 1 cind a inceput foiala (am dormit in camera cu ea ca Dan este racit)..i-am dat sa pape, s-a culcat si la 4 iar s-a foiat, papa, am vrut sa o pun in pat si iar a inceput sa plinga..asa ca am pus-o in pat cu mine, am dormit de la 5 pina la 6 cind a inceput cu tipe sa se zvicoleasca...si am dedus ca este de la scremutul sa iasa afara, ca la ultimile 2 mese nu o facuse....acum doarme, cred ca a reusit sa faca kk, dar ce folos ca peste 1 ora o scol sa pape...cred ca sunt cam dezlinata, dar sunt si cam chiauna...
Anca...molifta se face si acasa si la biserica...nu este musai sa treaca 40 de zile ca sa o faci...se poate face oricind!
Giova a durat mult ca mi-a facut mai multe in afara de molifta propriu zisa...adica rugaciune pentru curatarea Biei, sfestanie, si inca ceva...cel mai greu a fost cind a trebuit sa stau in genunchi ca asa ca dureau picioarele de imi venea sa pling de durere...nu stiu daca trebuie sa fie cineva prezent...la mine a fost femeia care vine 1 data/sapt. sa faca curat...a ingenunchiat si ea si i-a citit ceva..tot de curatire! A...apa pe care a sfintit-o am folosit-o la baie Biei de aseara, iar faina in care a infipt luminarea ca sa stea in pahar i-o voi da mamei sa o foloseasca cind face o prajitura, ca am auzit ca asa e bine!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza fetili!!!!!!!!!!
Scriu cu o mana ca e Marco in cealalta.Prost obicei: numai in brate.
Azi noapte numai la masa de la 4 mi-a facut o criza de colici, si nu asa de tare.Poate isi face efectul ceaiul de chimen, anason si fenicul.

Mersi Cata. Si eu vreau pt. mine si pt. bebe o rugaciune. Eu am luat apa sfintita de la Botezul casei si i-a adus si nasa o sticla, pe care am pus-o in apa baitei, dar acum s-a terminat.
Diana ma bucur ca esti bine si ca ai mai dat un sermn de viatza.
Denisa nu mai zic nimic de lapte, ca azi noapte a foist putin.Bebe mi-a golit un san si din celalat am muls doar 50 ml.Asa s-a intamplat la ambele mese.

Bebe nu vrea sa doarma. Se uita la monitor.
Nu mi-a facut kk de ieri de la ora 14.Acum merg sa-i schimb pampersul sa vedem daca gasim ceva in el.Revin.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Vad ca v-ati intrat in mana cu bebeii..........suuuper.......asta da sperantze si codaselor ca se vor descurca.
BEE fiecare suntem "mamica perfecta" pentru copilul nostru........
Eu a trebuit sa incep sa tai de pe lista activitatzilor "circulatoare" ca de alataieri seara cand mai ntorceam acasa(pela 9) nu prea mai puteam sa merg......adica puteam, dar parca era ceva acolo jos ce ma retzinea asezonat cu o durere surda,asa ca in afara de drumul la anestezist am incercat sa stau mai mult in pat .........nu stiu insa ce fatza aveam in metrou,dar cred ca nu f colorata, ca tot nu ma scapa din ochi unul in uniforma-chiar ma enerva........a coborat cu mine-poate avea treaba in zona, dar asta nu insemna ca tr sa se miste ca melcul in ritmul meu ......in sf, in fatza spitalului mi-a tras un zambet si s-a carat mergand in ritm normal de data asta si asa am citit inscriptzia de pe haina lui-era pompier.......v-am mai povestit eu ca pe aici pompierii se ocupa si de "nasteri" in caz de extrema urgenta.....asa burta ce impune respect oi avea -ca mie nu mi se pare! acu daca stau si cuget a fost dragut din partea lui.......tot aberam eu ca o sa nasc cu pompierii in metrou.......asta era unmos dragutel foc........sa nu ma credetzi ca vreau asta-vreau la spitalul meu ca toata lumea!astazi o vad si eu pe moasa dupa o luna si stabilim care-i situatzia, cand ne mai vedem.........si mai am si ordin de la sot sa-mi fac valiza -s-a speriat cu mine alataieri seara si ieri, dar cum acum ma simt parca mai bine am preferat sa ma pun pe scris.......ca nu cred eu ca ma opreste taman acum-oricum nu o car cu mine..........
Daniela stai linistita-nu esti singura gravidutza de pe aici, chiar daca nu am scris am citit si daca vrei sa "compatimesti" cu cinev ain ac stare sunt pe baricade.

Diana -curaj!

ana 37+

Mergi la inceput

Gata am venit. A facut putin kk si acum am auzit ca face din nou. Doamne ajuta!!!
Azi avem 4 sapt. !!!
Dar sarbatorim luni, in 6 feb, cand facem o luna.

Ana nu mai fi naca, exact asa e si Marco. Cum il punem in patut, doarme 5/10 min. dupa care incep urletele. Cand il luam in brate a tacut mac, la fel cand il punem la noi in pat. Se uita la Clau, la mine, ce sa zic, l-am invatat prost. patutul il folosim destul de rar. Vorba lui Clau, dam anunt ca vindem patut.
Sper sa nu se invete asa, ca din iulie, in noul ap. va avea camera lui si acolo trebuie sa doarma.
Mi-e dor sa dorm imbratisata cu Clau!!! Off, offf!!! Dormim la distanta ca intre noi e un prichindel.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Buna dimineata fetele,
Vad ca tot mamicile sunt cele mai harnicutze pe forum.
Giova felicitari pentru cele 4 saptamani Uite ca incetul cu incetul creste mare si voinic.
Diana tinem pumnii pentru azi si sper sa iti revi repede si bebele sa fie papacios si cuminte.
Daniela cred ca de azi ai si tu unda verde ... parca ziceai ca azi vine doctorul tau inapoi din plimbareala. Uita ma pun pe facut galerie, poate ca la tine functioneaza ... mi-e mi-am tot facut galerie si nu tine.
Ana vad ca si tu te apropii de nastere ... curaj! Am citit ce ai scris despre respiratie, sper sa imi aduc aminte cand o fi cazul. Dragutza faza cu pompierul
Eu sunt tot cu bebe la purtator ... si le-am incercat pe toate, dar nici un efect. Culmea e ca ma simt foarte bine de o saptaman. Daca nu mi-as aduce aminte de burta la anumite manevre n-as zice ca sunt gravida. Suntem deja in saptamana 41 si ma tot intreb pana cand ...
Azi merg din nou la control si doctoritza m-a amenintat cu o injectie ... habar n-am daca provoaca nasterea sau nu. Fetele care ati nascut mai tineti minte daca va facut injectie cu Ca gluconic?
va pupacesc,
Angi 41+

Mergi la inceput

Mersi Canda!!!
Mie nu mi-a facut dr. nici o injectie, nici cu Ca nici cu altceva.Poate e sa-ti declanseze contractiile, cine stie. tin pumnii!!!
Diana bafta, nastere usoara!!!!

Mergi la inceput