Mamici de ianuarie-februarie 2006 (133)
Raspunsuri - Pagina 4
ralirali spune:
Ioana, pupa Razvanelul dulcic, In unele poze mi se pare ca seamana cu Anastasia.
Irina, chiar ma gandeam la tine cu ligheanul cand ti-am vazut pozele
. Dar ai vazut ca-i bun si lighean?
Ralu, cea mai fericita mamica
si
minunea noastra, Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul
utocatalina spune:
Irina Bia are de ieri nr. 2 la pampers, ca e fata mare
...cit priveste valorile la 1 luna: 56 cm si 4300 gr
..
Giova treaba este ca popa m-a sunat ieri ca e in zona si daca poate sa vina sa-mi faca molifta ca cica nu e musai sa treaca 40 de zile....nu l-am refuzat, iti dai seama, si bine am facut ca a fost de nota 10 ce a facut!Acum scriu cu o mina si cu ea in pozitia de ragait adormita si tocmai a regurgitat pe mine...misto! Cit priveste dusul...nici pina acum nu am apucat sa-l fac pe ziua de azi! uffffffff!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
Giova spune:
Irina, Liliana super pustii!!!
Irina si Marco tot asa doarme, cu picioarele adunate si cu fundicul in sus. Cateodata si le mai intinde. de ce sa nu fie bine sa doarma asa/ mai ales ca isi tin capul si nu se sufoca, ca se intorc.
Am inteles Cata. aici preotul nu vrea sa faca numai la 6 sapt. Sper sa vina acasa sa-i citeasca si la bebe ceva. habar n-am ce. asa mult a durat? ce ti-a tot citit atat? cine mai era cu tine acasa?
la mine il va aduce nasa lui bebe, cred, si nu prea am chef de spectatori.
sau mai bine ies eu intr-o zi si-l chem.sa nu mai fie si altii prin casa.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
mirela10 spune:
DENISA,e o dulcica emma
IRINA,pai bine ca ai la cine te maimutari ,ca al meu sa stau si-n cap si nu ma baga in seama.cat despre dormitul pe burta,nici al meu nu vrea mereu asa,dar cand doarme,doarme...poate poti pune si tu cateva poze pt din astia sa ca mine care nu pot intra in contul comun
IOANA,
GIOVA,super poza cu "tocilarul",e un scump
RALI
SA-I TREACA COLICII,dar asta e ,trecem noi si peste asta
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
irinadum spune:
Raluca pai sa stii ca si eu imi aduc aminte mereu de "lighean".
Cata merci de date le aveam de ieri . Sincer nu mai stiu de pe unde le_am cules dar le aveam.
Giova deci nu numai al meu doarme asa ca incepusem sa imi fac griji
. Eu chiar dc il trag de picioare nu rezolv nimic ca si le duce inapoi.Asa ca il las asa pana o mai creste si o intelege ca nu e frumos sa stea cu poponeatza in sus.
Mirela pai 9 luni nu am reusit sa pun o poza ca nu am reusit. Nu stiu cum faceam dar nu reuseam. Nu inteleg de ce nu poti tu , care e problema? Nici la mine nu doarme mereu pe burta. De ex astazi a stat 15 minute cu capul sus numai ca sa nu il puna jos sa doarma si nu a vrut si pace.
Irina
Bee spune:
Buna fetele.
MA delectez de zor cu pozici! Sunt minunati bebeii vostri! MAma si ce parizerase se mai vad pe ici pe colo!
Eu nici de scris n-am mai avut chef azi, ca-s necajita cu fii-mea. Am constatat aseara ca e luuunga si slaaaba. Parca s-a lungit si mai rau de la o luna. S-a lungit si s-a subtiat! Si mi-e frica de rahitism. Acum luam 3 picaturi de Vigantol si Calciu 20 de zile. SI cu mancatul ei eu nu pot sa ma impac!
. De acum o infund cu mancare asha mi-am propus, dar ea tot cum vrea o sa faca! Ieri i-am dat 7 sau 8 mese, dar a mancat 60-80-100 adica putin! Asta noapte a dormit ca o vacuta de la 11.30 la 5.30 (cand am trezit-o eu) si a ras peste 120 ml. La 10.30 alti 20, la 3 vreo si la 6 140. DEci e clar ca ea vrea rar si mult. Dar mi-e frica sa nu fie insuficient! Daca pana Duminica nu ia 200 g pe sapt asta, ii dau si lapte praf ca oi fi avand eu lapte, dar n-o fi bun!
.Cred si ca am nascut o capricoarna incapatanata si capricioasa.
ca maraie
irinadum spune:
Bee eu zic sa nu te sperii ca normal la varsta ei ar trebui sa manance 120 asa scrie la carte dar unii copii papa mai putin sau mai mult. Si al meu are toane si imi ia uneori 90 sau 100 dar ce sa ii fac? Asta este . Si mie mi se pare ca tot il urc pe cantar si parca tot atata are dar mai astept.Unde nu mai pui ca a luat 7cm intr_o luna. Pai al meu nici in 2 luni nu ia asa. Deci mai ai "putintica" rabdare.
Irina
Bee spune:
Multam de incurajari Irina. Sa stii ca nici eu nu te uit cu ligheanul! Dar lasa ca noi constatam abia acum ca am luat lighean! Sta fata chircita in el!
. Iar cand e vb de alaptat, sunt si eu maniaca! N-am putut sa-mi nasc normal puiutza si parca ma simt ca in ceva "am esuat" ca nu am putut sa-i dau viata cum fac alte femei. SI acum imi doresc asha de mult s-o alaptez exclusiv, incat........
. SI imi vine sa ma urc pe pereti ca nu creste si ea mai mult! Offfffff. EU ma straduiesc sa mananc binisor, cu toata lipsa poftei de mancare, dar nu stiu daca reusesc (fetele care ati intrebat de analizele mele, pai abia maine ajung la intepat, ca numai nu am chef si timp). Azi am mancat un sandwich cu branza si cascaval si putina supa cu galuste si carnita.
Diana, bafta maine la nascut! Asteptam vesti!
CE-o fi cu Nicole, sper ca a nascut si ca sunt bine amandoua!
irinadum spune:
Pai bine mai cu un sandwich vrei sa ai tu lapte? Baga si tu la ghiozdan ca lumea si ai sa vezi apoi cascada Niagara. Si referitor la faptul ca ai facut cezariana nu poti sa spui ca ai esuat ca doar ai facut lucrul cel mai important ai adus_o pe lume . Gandeste-te mai tarziu cand o fi fata mare, frumoasa si desteapta crezi ca mai intreaba cineva cum ai nascut_o? Si pana la urma ai devenit MAMA nu conteaza cum, important e ca ai purtat o sarcina 9 luni si ca ai nascut.Lasa deci gandurile astea "ciudatzele" si gandeste_te la ceva frumos ca de atsa pierzi tu din productie ca te gandesti la prostii.
Irina
Denisam spune:
Bee- desi sunt intr-o situatzie identica cu a ta, sunt de acord cu Irina, si merg inainte si mannc si sunt pozitiva ca va fi bine oricum, natural, cu formula, important e sa fie bebe sanatos si sa creasca! Asa ca frntea sus si pupicei!
Denisa
Denisa si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!