Mamici de ianuarie-februarie 2006 (133)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Hai mai Bee ce e cu tine? Esti cumva in depresie? Si ce daca ai facut cezariana? Ai adus-o pe lume, asta e tot ce conteaza, asa ca nu te mai stresa, trebuie sa fi calma, odihnita, in limitele posibilului si mancata.
vorbesc eu, care mananc nu chiar ca tine, dar nici cum e recomandat.
Eu inca, la muls, scot pana in 250 ml. de la ambii sani.
Toate cred ca suntem stresate cu luatiul in greutate, de aceea ii mai dau si cu bibe, tot laptic de la mine. Stiu ca asa il invat puturos, dar....
Daca nu vei mai avea laptic, asta e. Uite ce grasan e a lui Irina si bea formula. si cati copii nu sunt asa. Si pt. aia sunt mari, grasi si sanatosi.
Hai incearca sa-ti revi si sa te calmezi.
si o .

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bee pe langa mancare consistenta mai trebuiesc si multe lichide,3l pe zi!!! Fa-ti ceaiuri chimen, anason si fenicul si bea la greuDin moment ce ai lapte nu te gandi ca poate nu este bun, nu are cum sa nu fie!!! sa fii sigura ca este mult mai bun decat formulaDe la formula cresc bebeii mai repede dar cel de la san este bun pt. anticorpii bebului.
Irina am vazut pozele, sant foarte misto, Mario semana extraordinar cu tine, e frumos foc creolinulImi place cum il imbraci, eu pana acum l-am imbracat pe Angelo doar cu o salopeta din raiat cand l-am dus la dr. si astazi a fost prima oara cand i-am pus un plovaras misto
Fetelor ce o face Janine??? O fi nascut? Teolinda am vazut pozele voastre,frumoase foc, pupicei multi pt. Nicolas papuselul
Mai avem si noi o ora si intram la baita, astazi dupa ce a venit de afara Angelo, a dormit pana la 17.45 de la ora 13.00 Fetelor aveti grija cu bebelinii prin bucatarie!!!

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mi-am adus aminte de urarea Ursulinei cand vorbeam de alaptat.In cazul in care nu am san a urat asa: sa fiu la punga groasa!!! Ce dreptate a avut!!! la 3-4 zile dam 10 euro pe o cutie de lapte

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

10 euro? La mine e 18 . Lua_ar naibii de Franta. de ce nu or fi avut si aia rugby in Germania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si eu m-am minunat de hainutele lui Mario.
aici numai de la 3 luni sunt asa misto, iar sora-mea nu mi-a luat.
al meu e tot ca un bebe ce ii, in salopete si pe urma cand iesim afara in salopeta din aia groasa de iarna.
dar i-am dat comanda, acum cand vine la sf. lui februarie.

Acum m-am muls si am scos 240 ml.
al meu trebuia sa se trezeasca la ora 19 si uite ca nu s-a trezit. Il bazaie tat-su' dar tare adanc doarme.

Maraki acum am vazut ultimele poze ale lui Angelo. Ce mare a crescut!!!la frumosul ingeras!!!
Monica mama ce biblioteca plina de carti aveti!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Giova si hainutzele lui Mario sunt tot de 3 luni de asta mai am si salopete si costume. Faza e ca trebuie sa il imbrac macar sa ii fac poze ca sunt deja fixe si nu am apucat sa il imbracu cu toate. Si sa stii ca nici aici pentru o luna nu prea sunt costumase sau salopete de strada prea multe.
Maraki cum termini o cutie la 3-4 zile ca pe mine ma tine o sapt sau chiar 10 zile? Plus ca tu mai dai si san. A mea are 900 grame.Am vazut pozele cu Angelo s_a marit bine. Eram sigura ca o sa ia bine in greutate.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Fetelor, nu va mai stresati cat sunt de mari sau ..de mici bebeii. Sa fie sanatosi, fiecare are ritmul lui de crestere. Si ce daca nu avem destul laptic??, de aia exista laptele praf, nu!! m-am necajit si eu la Daria ca nu aveam lapte mai ales ca s-a nascut asa mica, si uite ca a crescut si cu lapte praf!!
Irina,, nu se poate 18 EU, si eu ii laum la Daria din Austria sau Germania cu 7, 8 Eu mi se pare. Cand am fost in Franta stiu ca m-am aprovizionat cu cereale ca erau mult mai ieftine ca aici.
Bee, nu te mai necajii ca nu ai putut naste normal, uita-te la mine, peste niste zile il fac pe al treilea si nu am reusit. Stiu, si eu voi avea intotdeauna un regret ca nu am putut sa nasc normal, dar gandeste-te ca ati trecut amandoua cu bine si Ana e sanatoasa.
Gata, scurt ca ma doare spatele

Mira 37+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Mira jur ca dau 18 euro si ceva pe o cuite de nidal novaia se numeste de la Nestle. Acum e adevarat ca si restul se invart tot pe acolo dar chiar m_ai facut curioasa sa ma uit si pe niste site-uri sa vad preturi . Insa nu cred ca il iau totusi din market.Hai ca ma uit acum.
Irina

Mergi la inceput

A, si ma vroiam sa va zic de o vecina de a mea, are un baiat de aprope 3 ani. In primele 6 luni a pus mai mult de 1 kg pe luna, ajunsese pe la 10 la 6 luni. Cand s-a dus cu el sa-l masoare si sa-l cantareasca s-a speriat asistenta de copii. La 1 an avea 11kg deci in urmatoarele 6 luni n-a mai pus aproape nimic. Acum e un copil perfect normal nici prea gras nici prea slab asa ca.... nu va stresati, sa fie sanatosi ca de crescut cresc, si inca poate mult prea repede decat v-ati dori!
si pe maine!

Mergi la inceput

Irina, te cred poate e ceva mai special, eu i-am dat Milupa si Beba si erau cam acelasi pret. aici culmea produsele Nesle,(de fapt nu numai astea), fabricate de elvetieni sunt dublu ca pret decat in Germania sau austria. Eu stiu ca din Franta am cumparat cereale pentru David, dar cam toate se invart pe acolo. Fa si tu un studiu al pietei!!!. Daca vrei o intreb pe sora-mea ea e experta in asa ceva, stie fiecare unde e mai bun si mai ieftin!

Mergi la inceput