Mamici de ianuarie-februarie 2006 (133)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MARAKI,ar fi fost bun un marsupiu,iar faza cu cearseaful nu e tocmai rea...dar nu as sti sa-l leg bine.e nasol ca acum se impinge mult in picioare si era sa-l scap cu capul in tigaie,sau mai beau suc si se misca si ii cade si lui cateva picaturi in cap...iar mai nou mananca la o ora

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Cuscra-pupicei si multumim de complimente si ginerele e tare frumusel!
Mirela- si eu mai fsc treaba usoara sau ea intr-o mina, dar cand suge, ca acuma, dc vrei marsupiu iti trimit eu ca se gasesc aici si sunt ieftine, am si eu unul primit darastept safaca luna sa o pun!
Cata- mersi desfa, asa fac am pus-ola san si furtunasul alaturi, stiu ca suge si din san si sper treptat sa isi ia mai tot din san pe masura ce creste!
Daniela- nu te scuza si bafta cu nasterea!
Pupam pe toata lumea!

Denisa
Denisa si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

DENISA,pune daca poti cateva poze in albumul tau,ca eu nu pot intra in contul comun,nush de ce.emma
CATA,asa am patit si eu ieri cand a venit proprietarul dupa banii de chirie,a tras dany niste bashinele....

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata lasa ca intelege si preotul ala, o fi avand si el copii. Ai deja 6 sapt. de ai facut molitfa?
Maraki mersi!!
Mirela, sunt bebelusi, asta e, dal incolo de proprietar.
Denisa lasa ca va suge Emma de la san. Bine ai facut ca ai pus-o. Mie imi curge asa de tare laptele din san, incat Marco trage o data pe urma sta cu sfarcul in gurita sa-i curga laptele, cand se opreste mai trage o data si tot asa. Bine asta pe la sfarsit, ca la inceput trage tare si cu mult aer ca e hapor.

A papat dupa 2 ore, cred ca nu s-a saturat la masa trecuta. a papat doar de la un san, cand sa-l pun dincolo, dormea dus.
I-am dat la ora 16 cu bibe si a baut 100 ml. Cred ca tot asa voi face: 2 mese de la san, una cu bibe; sa fiu eu convinsa ca papa.

Si eu am stat tot cu el in brate, il pun jos, tace 10 min. pe urma urla. ii place sa ma vada, sa vb. sau sa-i cant.
Am marsupiu, am fost cu el in oras, dar e greu pt. mine. Am facut o febra musculara.... Ala e de Clau, ca e mai fortos putin.

Am impresia ca nici Sab Simplex, nici Water Gripe, nici ceaiurile nu-si fac efect. Aproape dupa fiecare masa are cate o criza de colici. Mi-a zis ieri dentista sa-i fac si lui ceai din chimen, anason si fenicul. Eu beau din ala, dar a zis sa-i dau si labebe si fara zahar, ca se vor strica dintii. Am inceput sa-i dau, sa vedem ce efect are.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mirela-pupicei si voua, am pus poze pt voi sub Emma Andreea!
Sper sa-ti placa!

Denisa
Denisa si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Gata am reusit si eu sa intru ca tot timpul am avut altceva d efacut si al meu baiat e cam marait azi.
Giova ce e ala hapor ca e a doua oara cand vad si ma uit ca prostu in calendar. Sunt expresii de prin zona de la voi?
Fetele eu m_am apucat de lista insa probabil va mai dura putin pentru ca nu sunt multe date asa ca v-as ruga pe cele (putine e drept) care au bebelushi de o luna sa ne dea datele.
Ioana dc citesti la tine am datele de 8 saptamani nu si de o luna.
Bombon sigur citesti ne zici datele la printesa care apropo e superba.
Teolinda vad ca nu ai mai intrat azi . Fratelo e si el nervos azi?
Monica imi pare rau ca ai facut mastita dar fa_te bine si da la fata sa pape. Pupici pentru Di.
Mirela cum naiba era sa il scapi cu capul in tigaie? Eu cel putin am luat caruciorulcu landou in bucatarie si scotand niste carne din congelator m_am apucat sa ma stramb pana i_am scapat carnea pe picioare. Nu iti mai explic ce fata a facut si cum a urlat apoi. Era rece ce e drept dar nu era multa.
Catalina buna faza cu popa. Bine ca nu avea pampers nr. 2 si nu l_a manjit un pic.
Maraki eu am impresia ca Angelo la cat a fost de mic sa vezi catamai barosanul se face. M_am stricat de ras la faza cu Dixi si balconul. Da eu ce sa mai zic? Ca dc il las pe balcon e gunoi? Ca acolo mai pun sacul de gunoi pana il coboara Marian.
Fetele care aveti timp am pus poze cu Mario si as vrea ca cele ale caror bebei mai dorm pe burta sa imi zica vreuna dc ai lor copii dorm la fel ca la mine urla toti ca nu doarme bine da eu ce sa ii fac dc lui asa ii place?
Denisa ma bucur ca Emma a mai luat in greuatate.
Revin.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna seara dragelor!
Incep prin a-i raspunde Irinei, la o luna, adica in 3 ianuarie, Razvan avea 3.730gr, dar habar n-am cati cm ca pe vremea aia nu mi-a dat prin cap sa-l masor.
Astery felicitari, sa cresteti mari si sanatosi!@ Ei, asta inteleg eu prin bebelus mare!
Noi suntem singuri de marti pt ca al meu sot ee la Cluj in delegatie pana duminica, si numai prostii facem. Eu mananc de cel mult 2 ori pe zi ca nu pot nici un dus sa fac de grija lui asta micu si voinicu. Miercuri era sa ne dam foc, am uitat laptele pe foc si a "fiert" 2 ore jumate, noroc cu Razvan ca a simtit fumul si a inceput sa scrartaie ca eu la cat sunt de "lovita" nu am simtit nimic, cu toate ca a trecut fumul prin 3 usi pana sa ajunga in dormitor la noi.
Acum fug sa mananc si ma pregatesc sufleteste pt baita, ca mi-a super tarsa, e greu sa aduc apa cu galeata in cadita in dormitor, asta e treaba lui tati, dar se pare ca trebuie sa ma obisnuiesc pt ca o sa iabe multe delegatii.
Baiatului meu ii place baita mai fierbinte, ca la masa, adica e ok daca il pun la 39-40 de grade, aseara a avut apa 47 si nu i-a prea convenit.
Va pup si fug sa pap ceva ca doarme ingerul lui mami!
Sper ca nu am fost total dezlanata!

Ioana lui Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ioana merci ca ai raspuns asa prompt. Deci ai ramas singurica. Lasa ca te descurci ci baia ca mai stiu eu una:....eu. Si Mariane la antrenamente si oricum cu mana aia badajata tot nu era bun de nimic si sa ma vezi ce car cu oala din baie in dormitor si cu strambete , maimutareli ca sa vada ca sunt in zona. Adevarul ca ma cocosheaza treaba asta de abia astept sa aiba liber Marians au sa vina ai mei. Dar pana in aprilie il bag in cada. Dc aveam cada normala il bagam acum ca si asa se chinuie mititelul in " ligheanul" asta.Pupici lui Razvan
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Hello, gagici.
Irina, sunt mortale pozele si Mario e criminal cu mutritele lui. Si Anastasia doarme asa si ii place la nebunie, in plus pozitia o ajuta sa se partzuleasca, dar doctorl mi-a zis sa nu o las nesupravegheata asa ca daca vomita poate sa inghita si sa se inece.
Anastasia a avut la 1 luna 4450 si 56 cm.
Noi inca ne chinuim sa papam pentru ca s-a dovedit ca mandra nu suporta humana. Am schimbat pe Milupa, dar inca mai are doua perioade pe zi in care manaca 100 ml in decurs de 2 ore. Acum e un pic mai bine pentru ca pana sa schimbam papa in medie 60 ml la o masa cu 7,8 mese pe zi, dar acum vad ca am crescut la 90, 100. Laptic de la titi mai am cate 50 ml de doua ori pe zi si ma oftic rau, dar asta e. Ne luptam si noi la greu cu colicii, dar cel mai mult si mai mult ne strica mancatul asta aiurea.

Ralu, cea mai fericita mamica si minunea noastra, Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irina hapor ii zic eu, ca papa repede si e lacom pe tzitzi. Probabil e un cuv. folosit la noi in Ardeal.
m-ai distrat cu faza cu carnea. saracul Mario....
Caruciorul era bun si pt. mine, dar l-am dus in garaj, ca mi-e mai usor cand ies cu el afara. asa ca... il voi lua in bouncer dupa mine prin casa.
Imediat ma uit la poze.
Ioana pupicei la razvanel.

Sper sa nu dati cu rosii in mine: fetele care pun poze in contul comun, nu va e mai usor sa le puneti direct in photo in albumul bebeului?
Asa se pot viziona mai usor si nu trebuie sa descarcam de fiecare date fiecare poza, sau sa le mute altcineva in album. e pacat sa lucram de 2 ori.Sper din nou, ca nu v-ati suparat.

Al meu a adormit la mine in brate, acum e pe canapea in sufra, eu mi-am pus un piept de pui la cuptor, ca zau de mai stiu ce sa mananc.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput