Mamici de ianuarie-februarie 2006 (133)
Raspunsuri - Pagina 2
mirela10 spune:
DANIELA,ai fost tare cu esarfa![]()
.hai ca esti pe ultima suta de metri si in curand o sa scrii cu bebe atarnat de tzitzi,ca mine
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
monica70 spune:
Buna fetele si mersi de felicitari pentru Diana!
Am intrat sa va dau vesti una rea si una buna.
Ce rea e ca aseara am facut febra 39,5 dupa ce toata ziua m-a durut sanul drept. Am facut mastita ca nu mi-a dat prin cap sa ma mulg atunci cand a dormit 5 ore cu o noapte inainte
Asa ca pana n-a scazut febra a trebuit sa-i dau Dianei lapte praf,iar eu sa ma mulg si sa-l arunc. De azi dimineata nu mai am febra si am inceput sa-i dau cat mai des din sanul cu pricina.
Vestea buna e ca a venit mai devreme doctorita si a zis ca a luat foarte bine in greutate 550 + de la greutatea cu care s-a nascut si 800 + de la cea cu care a iesit din spital. Si la lungime are deja 56 cm fata de 52 cm cu cat s-a nascut.
Eu n-am apucat sa va citesc,mi-a bagat mami interdictie ca a citit ca la mastita trebuie odihna si eu vezi doamne stau toata ziua la PC. Acum e plecata,azinoapte a dormit aici si toata dimineata a fost prezenta.Se intoarce deseara,asa ca nu stiu cand mai patrund pe aici 
DENISA ai primit PM -ul ?
Hai ca va las,incerc totusi sa citesc ceva pana nu apare si pana nu se trezeste Diana!
Pupici la toata lumea!
Va pup!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

monica70 spune:
Am reusit sa va citesc,cu Dia in brate,asa a adormit...Daca ar stii mami 
Irina la noi are 3750 g si 56 cm la o luna - manechin profesionist ![]()
Merg s-o pun in pat,sper sa nu se trezeasca iar!
Si ma pun si eu in pat de data asta!
Va pup!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

utocatalina spune:
Giova nasol cu socrosenia..dar vorba Monicai...bine ca pleaca!......a...si sigur ca-l vreau pe Marco de ginere...l-am vazut iar si imi place cit e de grasan si de barbatel...apropo arati fffff. bine...in pozele de dupa plimarica ai chiar un pulover cum il am si eu pe cel cu care am facut pozele de acum 2 zile cind am iesit cu Bia prima data...iar cizmele sunt mortale...mamica model!
Monica cit priveste bodyurile eu am numai citeva bune, adica cu mineci lungi, care sa-i vina bine,(restul vreo 40 trimise din State sunt cu minecute scurte si daca nu le folosesc acum dupa ce trece de 3 luni nu o sa-i mai vina)...si, desi e cald in casa, eu o tin cu body, pantaloni si camasuta...zici ca-i Baba Dochia...dar ma gindesc ca daca seamana cu mine este si ea o friguroasa...basca ca daca as vedea-o ca transpira desigur ca as imbraca-o mai usor... bag seama ca Angelos nu e friguros deloc de sta fara izmenuci! Si dupa poze, trage bine din bibe asa ca o sa ia din ce in ce mai repede in greutate...Denisa Emma este f. bine ca greutate si am vazut pozele...are niste pulpite grasane ca si Bia
...sigur daca insisti va trage bine din titici...poate si ei ii trebuie tot vreo 2 sapt. de acomodare ca si Biei!Daniela eu cred ca tu astepti momentul sa fie prezent si doctorul tau, nu? Hai ca sunt cu ochii pe tine ca vad ca mult nu mai ai si o sa-ti vezi minunea!Numaram zilele de acum!Cit priveste mesele , vad ca, cu 2 mese noaptea fata de 3 nu mai are colici si tot 6 mese avem pe zi, ca mincam 4 ziua, deci nu flaminzeste deloc!Mirela multam fain de urari..la fel..si eu am show zilnic, dar acum de la 18 la 21...macar ma lasa noaptea si prind si eu per total 6 ore de somn...sunt tare, ce sa mai...Daca nu iese afara nici cu termometru, incearca cu supozitor cu glicerina...efect garantat!A Maraki eu astept preotul care trebuie sa vina acum sa-mi citeasca molifta...asta daca nu se sperie sa urce pe scari 7 etaje!Trebuia sa vina la 13 sau 13:30...deja intarzie!Monica, ai grija cu sinii...daca ti se par prea plini mulge-te!![]()
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
Giova spune:
yupiiiii!!!!!!A plecat soacra!!!!

Acum fug sa o sun pe mama sa-i povestesc, ca pana acum numai codat am vorbit.
Cata mersi de aprecieri!! Nici cu tine nu mi-e rusine!!!
Promit sa fiu o soacra buna!!
Monica pai cam are dreptate mama ta, cine vorbeste, taman eu, care sunt tot pe forum. Clau e de aceeasi parere cu mami tau.
Am uitat sa-ti spun: super amuzanta a fost Di cu costumasul de botez. Caciula a fost totala.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
maraki spune:
March l-as scoate si eu pe Angelo dar mai am cate ceva de facut prin casa, mai trebuie sa ma si mulg ca nu imi place sa ma vada Robert ca ies din dormitor cu bibe cu palnie
Prind si eu ocazia cand este la servici si ma mulg
Acum s-a trezit Giorgos si a iesit cu bebu![]()
Mirela da-i pupici multi lui bebe Dani
sa-i treaca colicii si sa faca repede un ten frumos
Eu am luat o crema pt. timp rece si il dau pe fatza pe Angelo de cate ori iesim afara.Apropos....mi-a spus dr. luni cand am fost ca de la o luna incep sa apara bubite pe fatza bebelusului dar asa cum apar si dispar....sa nu-i dau cu nimic pt ele...spun asta ca sa stii pe viitor cand nu va mai avea Dani eczema.
Giova hai ca mi-a amintit Catalina ca de mult vroiam sa iti spun: sant tari de tot cizmele( mi-a placut cum te-ai asortat cu plovarul ) si mi-a placut si fusta!!!

Monica asta ma tineam si eu sa spun de Dienutza: a fost imbracata foarte frumos si arata dulcica rau la botez
![]()
mamica de ingeras
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Gata fetelor..a fost popa...mi-a facut si molifta si sfestanie la casa si inca nu stiu ce rugaciuni... a durat vreo ora jumate...Bia era pe balcon la aeroterapie ca azi nu a putut Dan sa vina sa ma ajute la scari...a fost un moment penibil pentru mine...cind a luat-o popa in brate Bia a tras niste basini si cred ca a facut si kk ca m-am simtit nasol
...mi-a fost atit de rusine, dar ce mai puteam sa fac
...asta este.,..banuiesc ca e obisnuit! Acum sunt curata si eu si casa si Bia! Doamne ajuta!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
mirela10 spune:
MONICA,stai cuminte sa te faci bine si sa-i poti da bebelinei laptic bun
baiatul meu si-a propus ca ori face treaba cu mine ori nu mai fac nimic.asa ca ,cu o mana il tin pe el,cu alta scotcumparaturile,fac mancare,asez,mananc.o sa fac ditamai muschii.deja ma doare spatele de mor....am fost si afara o ora,la cumparaturi,unde a inceput sa urle ca din gura de sarpe.si parca azi n-ar mai avea asa colici,dar ii place lui sa stea lipit de mami a lui,cu nasul in tzitzi.sufera de ,,mamicutzeala,,![]()
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
utocatalina spune:
Hai sa va zic una tare!
Curajul inseamna sa te intorci acasa la miezul
noptii,sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi
in mana si sa o intrebi:
-"Inca mai faci curat, sau tocmai te pregateai sa
decolezi?"
Tupeul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii,
invaluit intr-un nor de parfum, cu urme de ruj pe
haine, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi
in mana, si sa-i spui:
- "Nu te enerva,tu urmezi."![]()
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
maraki spune:
Catalina sa fie intr-un ceas bun si Doamne ajuta!!! Tare faza cu partzurile![]()
Mirela eu nu stiu cum te descurci cu bebu intr-o mana sa faci treaba, singurul lucru care l-am facut cu bebu in brate, a fost sa pun ceai in bibe si sa il pun la incalzit,nu cred ca m-as descurca mai mult de atat
era bine daca aveai un marsupiu sau daca stiai cum isi leaga negresele bebelushii cu cearceafuri la piept![]()

![]()
mamica de ingeras
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36