Bebelusi de mai-iunie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 5
Androix spune:
Nelia,
ai dreptate! Si eu m-am gandit la fel, speriata de reactiile mele: daca pentru o noapte fac asa de urit, dar daca ma trezeam ca tine ani la rand
Cred totusi ca in ciuda faptului ca este greu nu as reactiona si mai urit ci m-as obisnui cumva cu oboseala si stresul, m-as resemna.
Cornelia, nu te mai gandi la ce e mai rau. O sa fie bine, Stefanu' nu are nimic, stai linistita. Esti tu mai stresata acum cu inceperea serviciului, dar o sa te acomodezi. Pupam copiii frumosi!
Noi am mancat mamaliguta cu ciulama. Smantana nu i-am dat inca pentru ca nu s-a ivit ocazia
dar nu m-as fi dat in laturi de la asta. Eu zic ca de-acum putem sa le dam de toate. Mai putin cele interzise pana la un an.
deci copilul n-a avut nimic de la albus dar cred totusi ca nu mai repet experienta pana la un an. 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
mygirl spune:
Neatza!
Daca tot vorbiti de smantana, sa va spun ce-am facut eu ieri, mama nebuna ce sunt
. Grabita sa-i dau copilului sa manance si sa o tai la sala, iau in viteza un pahar de iaurt(zic eu), il amestec cu o banana pisata si incep sa-i dau Alexandrei. Din obisnuinta, iau si eu o gura si ma mir ca e compozitia cam dulce...cand ma intorc de la sala, deschid frigiderul dupa suc si-mi sare in ochi paharul desfacut de....smantana!!!
Oricum, eu ii dau cam de o luna smantanica in ciorbica, piureuri, mamaliguta, dar acum asa, simpla si jumatate de pahar...sper sa nu aiba nimic, pana acum nu a dat semne ca ar deranja-o ceva.
Ieri am fost si pe la birou, in vizita si mi se cam facuse chef de munca...dar mi-a disparut repede cand am ajuns acasa. Am fost incantata ca inlocuitorul meu nu a schimbat nimic, saracul sta cu pozele mele lipite in jurul lui, maimutzele si toate bazaconiile pe care le mai aveam eu pe acolo. Cred ca nu a avut curaj sa faca redecorari, ca soacra mea (care este colega de birou cu mine)e mereu cu ochii pe el..saracul
.
Cornelia, cred ca este greu la munca dupa atata timp si dupa atatea schimbari, dar macar stai linistita, copii sunt bine ingrijiti si Stefan sigur nu are nimic, e sanatos si un frumos. Pupici din partea noastra. Daca e frumos in weekend, ce zici, veniti la plimbare la pitici? Poate o sa fie mai bine si Delia, sa ne intalim ca-n vremurile bune.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
monu spune:
neatza fetelor, am o durere de cap crunta! si am dormit si nasol si am visat numai bazaconii. moatza mea iar nu a mai vrut sa manance la 10 a baut doar un bibe de 150ml de suc de lamaie cu grapefruit. cred ca o doare gingia ca scoate limba si o plescaie. i-am dat astazi banana avand in vedere ca ieri a facut nazuri la mar. a fost un mare dezastu. numai ce a simtit gustul si a facut bleah. maine incerc gutuia.
branza cu smantana fagaras a fost si recomandarea dr noastru. de porumb de la bebelac n-am stiut dar e o idee excelenta. daca seamana cu mine imi scuipa in fatza mamaliga cu branza si smantana![]()
offf cam atat pt moment ca sunt plina de nervi cred ca de la stat in casa si vorbit cu peretii ca sotul meu invata acum pt licenta / masterat si alte cele!
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
patriciaRO spune:
Nelia, in mod normal ramasese cam miercurea penjtru date, dar le dai cand poti si cand scapi de biscuiti!![]()
Noi abia ne-am trezit si acum umblam dupa mami prin casa in premergator. Mami cu treaba si Pifosul dupa ea! Azi dimineata m-a strigat asa de clar ca am avut senzatia ca ma striga sotul... Tot striga ma-ma ca facuse kk si vroia sa-l schimb. Deci in cazuri din astea invata sa zica... Hihihi...
Beatrice, mami de
Alex pifos
corni spune:
Este aproape 12,00 si Timeea mea inca nu s-a trezit.Si ea doarme toata noaptea fara nici o trezire dar se culca de regula tarziu, cred ca ne simte pe noi ca si noi mai devreme de miezul noptii nu reusim sa ne culcam.Si mie imi place somnul si cred ca daca s-ar trezi noaptea asi fi un om terminat.Pe mine daca ma trezeste cineva din somn imi vine rau
Imi amintesc in primele luni cand o alaptam si ulterior cand manca la bibe din 3 in 3 ore eram beata.
Ieri v-am spus ca i-am facut un sos cu rosie si putzin usturoi si nu i-a placut deloc dar cred ca am scapat cam mult usturoi , de fapt i l-am pisat si cred ca ar fi trebuit sa-l fierb in sos sa-i dea un pic de gust,i-am povestit sotului si a gustat si el din sosul meu si mi-a zis ca normal ca nu i-a placut ca parca ar fi mujdei![]()
Cornelia,curaj si gandeste pozitiv.S-a dovedit ca doctoritza aia a facut o mare gafa asa ca trebuie sa-ti scoti din cap ideea asta.
Babygirl, si noua ne-a dat doctoritza liber la smantana.Si pana acum i-am pus si in legume,spanac,broccoli si a fost ok.
Ioanailincam, am citit si eu despre tetine si suzete ca nu trebuiesc folosite timp indelungat dar eu le-am tot verificat intre timp si nu si-au schimbat forma si nici textura, nu au devenit lipicioase. Pana acum doar una am aruncat pentru ca am folosit-o la inceputul diversificarii si atunci numai asa o pacaleam sa deschida gura si ii intrase mancarica in interior.Eu doar le spal cu apa fara detergent si apoi le fierb, am incercat sa le spal si cu detergent si la fel ii intrase in interior niste spuma si a trebuit sa muncesc mult la ea cu clatitul.Mai retin ca la aparitia dintilor trebuie renuntat la tetina /suzeta de silicon si folosita cea din latex ptr. ca cea de silicon poate sa o strapunga cu dintii.
Fran, o sa-i iau si eu porumb de care spuneai tu, buna idee.Nici noi nu am gustat inca mamaligutza.
corni spune:
Ioanailincam,si noi avem patut din plasa si cand incepuse Timeea sa se ridice bine se tinea de marginea patutului si se ridica apoi se apleca peste patut si ii venea marginea undeva pe la mijloc, deci avea sanse mari sa se plieze si sa cada din pat. I l-am coborut si cand o vedeam asa de jos imi era o mila de ea si ea suferea pentru ca nu mai reusea sa se ridice si eu sufeream pentru ea. Era ca un leu in cusca, atunci a inceput sa faca si nazuri, nu a mai vrut sa stea in patut singura. M-am tot gandit ce sa fac si am luat hotararea si am cumparat o saltea inalta de 20 cm .Cand i-am pus-o a fost extrem de fericita, nu mai comenta cand o lasam singurica uin patut , intr-o zi si-a dat drumul si la mers , mergea in interiorul patutzului, de jur imprejurul sau, usor usor, acum are deja viteza. Eu m-am gandit ulterior, dupa experientza asta ca daca intarziam mai mult cumpararea saltelei ii intarziam si ei din evolutie,plus ca se vedea clar ca este suparata. Si mai aveam si eu un pitic, aveam impresia ca este curent pe jos.
Eu tot incerc sa-i dau iaurtul simplu si nu-l place si mi-a venit o idee sa-l combin cu branza dulce poate il mai indulceste putin. Voi ati folosit metoda asta.Ma gandesc sa nu-i dau totusi prea multe proteine la o masa.Am renuntat la iaurtul cu fructe din comert.
ioanailincam spune:
Salutare, fetili! Vad ca tot asa, formatie incompleta suntem.
Of, abia astept sa se termine ziua de azi.
Tzumpiloi - pai Matiz avem si a fost foarte bun pana acum, dar dupa ce s-a marit familia nu imi mai place de el. In primul rand jivina de carut nu intra decat pe bancheta din fata
si in al doilea rand nu e o masina chiar sigura; asa ca vrem ceva mai mare (desi in martie am de gand sa-i iau un sport ca sa termin cu balamunul)si mai sigur. Iar o astfel de masina e minim 10.000 euro, ca eu Logan nu iau![]()
Cornelia - hai, curaj, ca pe masura ce te reobisnuiesti nu mai pare atat de groaznic. Eu evit sa vorbesc tot timpul despre Ana, mai ales daca interlocutorul nu are copii; am si prietene cu care vorbesc aproape numai despre copii, asa ca incerc sa nu stresez poporul. Dar daca cineva face greseala sa ma intrebe ce mai face plodul ei, atunci e alta poveste ca si-a facut-o cu mana lui![]()
Corni - Ana are saltea inalta (si eu ma intrebam aseara daca nu o trage curentul), dar parca tot e prea jos. Patutul ei nu este din acela clasic cu plasa, ci are bare de metal, pe care este inserata plasa si apoi o husa - am dat jos husa ca nu este transparenta si statea bietul copil ca la puscarie. Am pus-o de dimineata in picioare si ajungea sa se tina de bara, deci cand ii va veni ideea sa se catere si singura nu vor fi probleme. Despre branzica cu iaurt, eu ii dau combinatie, nu neaparat ele separat, dar de ex. cand i-am facut avocado era prea gros in amestec cu branzica si l-am mai diluat cu iaurt. Rau nu cred ca poate sa-i faca.
Elisor - pe unde esti?
Loreen - eu cred ca ai facut legamant: nu intri la noi pana nu se face Delia bine
.
Pupici si sa aveti bebici cuminti!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Cloreta spune:
Helau,
fetelor ce frumos e afaraaaaaaa! Sau ati iesit deja cu bebeii?
Vad ca ati discutat despre suzete, a mea a refuzat suzeta ca si bibe cand am incercat. Asta a fost doar de moft ca nu as fi vrut sa o obisnuiesc si vad ca s-a tinut bine pe pozitie. Am avut doar doua suzi, una primita la babyexpo cand eram gravida si una primita de la o prietena din Germania, ambele Nuk. Am pastra doar una amintire:)
Of, m-ar bate d-zeu daca m-as plange de bebe, ea nu se mai trezeste noaptea de cand s-a intarcat si doarme de la 22.30 cu aproximatie, pana la 6.30-7.00. si se trezeste, papa bibi, face kk si la loc nani.
Azi s-a trezit mai tarziu si nici nu a domrit faza a doua destul drept pentru care a fost cam maraita si a facut fitze si la papa iar in final a adormit la 12.30 si doarme si acum. Sper sa mai am timp sa ies cu ea afara.
De cateva zile si tine si a mea pe picioare, in sfarsit! Sa vedem cand va face singura incercari sa se ridice, nu ma mai stresez, o las in ritmul ei.
Voi va ganditi toate - cele care mai sunteti inca acasica - sa va intoareti la vechiul loc de munca?
Pozele mele
monu spune:
![]()
![]()

heeelllpppp!!!! fiica-mea face kk moale de culoarea mustarului si cam nelegat(scuzati detaliile). o fi de la dinti? ca e maraita rau de tot. plange din orice, plescaie limbutza, se freaca la gingii si nu mananca. a vrut sa manance numai de la borcan. ceea ce noi nu facem. de cand s-a nascut a mancat doar de 4 ori de la borcan. nu are febra, oricum e pe nurofen ca stranuta. e agitata rau de tot. dintii pot da diaree? ca mi se pare ca parerile sunt impartite la cap. asta.
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
fran spune:
Monu- -asa face si Iepu' de la borcanel Hipp de piersica, para etc- alea pe care scrie ca inmoaie scaunul. Da' un singur scaun asa- nu repetate. Si nu are nimic, pur si simplu cum scrie pe borcanel e scaunul mai moale. De la dinti face kaki aiurea daca are si febra- de fapt mai mult din cauza febrei (?)-am citit eu nu-stiu-unde.
Corni- eu i-am dat iaurt cu branzica, depinde dupa cat timp vrei sa-i dai masa urmatoare, ca o sa vrea sa manance mai tarziu, e mai satios. Iepu' manca 200ml de iaurt simplu si dupa doua ore halea de seara ok. Daca amestec si branzica rezultata din 250ml de lapte mai papa dupa 3-4 ore. Eu ii dau asa pentru branza-ca asta nu-i place, dupa iaurt e moarta. Fiecare cu ce-l doare...![]()
Cloreta-eu ma duc la fostul loc de munca, desi s-a mutat la Ploiesti pentru cativa ani, pentru ca imi place si am si o specializare cu care...nu ma pot duce nicaieri decat acolo![]()
![]()
-sunt log-analist-adica interpretez niste inregistrari facute in sonde. Deci loc de manevra- ioc. Da' daca ai o meserie mai universala cred ca e momentul propice sa cauti ceva mai avantajos...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut