Bebelusi de mai-iunie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Maysa aia da nevasta! Da si el saracu ce a mai cautat pana i-a venit ideea cu cainele... Sa fiu sincera si eu ma vedeam ducandu-ma la farmacie sa cumpar suzeta in toiul noptii. EU ca barbatul nu ajunsese acasa inca, a ajuns cand circul abia incepea, adik cand gasisem suzeta dar fi-miu vroia sa se joace. Bai deci acum rad in hohote cand ma gandesc la patania de azinoapte. Pai cred ca nici nu va imaginati cate suzete am cumparat eu in gand azinoapte fro 200 cred... Dar cred ca stiti ce cumpar la urmatoarea sesiune de shoping. Numai 2 avem mey, evident ca azi a iesit la lumina si aia de o folosim mai rar. N-am mai cumparat pentru ca a fost o vreme cand speram sa scapam de obiceiul asta, asa cam pe la 4 luni. De scapat nu am scapat, dar nici nu am mai cumparat. Pentru noi 2 sunt suficiente ca eu nu le-am fiert decat in prima luna. Si de atunci numai un jet de apa calda un pic de fairy din cand in cand si gata.
In schimb cu nervii e alta poveste. Frate, e ceva de speriat. Pur si simplu si eu imi dau seama ca exagerez, reactionez urat si apoi imediat imi pare rau dar e tarziu
Clar lui Filip tre sa-i dea dintii de sus. N-a fost niciodata atat de agitat cum este zilele astea. Iar a mancat destul de prost masa de fructe. Macar la pranz a mancat bine pentru ca i-am facut musaca si asta ii place mult de tot. Si la ultimul biberon nu a mancat mai mult de 150ml. Iar de la 6 pana la baie la 9 tot intr-o jeluiala a tinut-o. Nici macar nu plange, sta sa planga, se tanguie zici ca jeleste. Deja i-am dat si eferalgan si calpol si sper sa doarma mai bine in noaptea asta. Si eu pe langa el, ca barbatu iar e tura de noapte
Unde ati disparut, fetelor? Elisor, Loreen, Tdi? Si cele care nu ne-au mai vizitat de multisor: Nefertari, Carolinah, Mariamunteanu, Anky, Mamaruta etc, mey ca mi se fac okii ashea cand ma uit pe lista la ora asta...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Am scris un mesaj f. lung si plangacios, da rl-am pierdut. Mai bine .

Pe scurt: iar am un ghimpe in inima, ca am tot citit subiectul copii cu probleme neurologice. Si imi rasuna in urechi diagnosticul de "parapareza spastica". Daca totusi Stefan are o problema, pe care eu am refuzat sa o vad?

La serviciu e tare rau si cred ca de aici dispozitia mea oribila, plus ca suntem in cel mai mare impas financiar. Sa treaca si luna asta, sa reusesc sa ma acomodez la serv. si poate imi mai revin si eu.

In rest, sunt topita dupa Stefan. Este asa de lipicios si iubaret! Ma uimeste zilnic cu purtarile lui bebelusesti, ma minunez la orice sunet, la orice miscare. Sunt asa de entuziasmata de copiii mei! Analizandu-ma obiectiv par tare batuta in cap . Am reusit deja la serviciu sa povestesc in toate birourile - inclusiv la director - despre cat de minunati sunt copiii mei. Pur si simplu nu ma mai satur de ei. Tare ma mai distram inainte pe seama mamicilor care aduceau mereu in discutie "perlele" copiilor sau povesteau cu entuziasm oricui parea un pic interesat cum au nascut ele, cat timp au alaptat si ce probleme au avut cu epiziotomia . In momentul asta, eu le intrec pe toate .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Scuze. Vroiam sa ii urez Mayei multa sanatate! Florentina, sper sa fie doar o sperietura pt. voi si sa fie sanatoasa.

Multa sanatate si celorlalti bebelushi si mult aputere mamicilor lor!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetelor, dar de Simonaeus mai stie cineva ceva? Tare era dulcica si nu am mai vazut-o pe aici!!!

Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Beatrice, si eu cred ca e o viroza, pentru ca si fetele mele ziua nu aveau nimic si noaptea crestea febra pina la 39. Sa stii ca fetele mele au facut febra cind le-au iesit dintii, Agata a facut chiar si o diaree... Nu mare, un 38 si un pic, dar a fost de la dinti, pentru ca a tinut o seara-doua si dupa aceea nimic... decit iepurasi. In privinta slabitului, cind trebuie sa-ti dau masuratorile? Ca eu astazi am fost neserioasa, am mincat niste biscuiti de faina integrala, preferatii mei, nu multi, vreo patru mititei, dar imi pare rau acum. Si asta cind cintarul imi arata ceva frumos si incurajator...
Androix, micorint si alte mamici a caror copii dorm toata noaptea! Ma faceti sa rid, va inteleg, dar tot ma faceti sa rid. Auzi, dorm toata noaptea si au si ei o noapte mai naspa si gata! Mie imi vine sa ma dau cu . De doua nopti, Tudora se trezeste din jumatate in jumatate de ora si nu vrea decit sa stea cu tita in gura. Am incercat aseara sa nu-i mai dau si a urlat pina cind nu am mai rezistat. Androix, tu cu suzeta, eu cu tita, dar tot acolo ajungem. La balamuc! Baremi, eu nu am cum sa le pierd, stiu intotdeauna unde sint! Aseara am tras-o de picioare si am dat-o de linga tita... i-as fi dat si una, daca ma lasa sufletul. Ce rabdare dom'le, una face mofturi de dimineata pina seara de-mi vine sa o pocnesc asa la fiecare cinci minute, noroc ca acum e bine si o mai duc la gradinita. Acum macar doarme noaptea, daca e sanatoasa si nu are vreuna din celebrele deja viroze. Cealalta e bebelusul minune ziua, cu conditia sa o lasi sa faca ce vrea, adica sa umble in patru labe prin casa si sa traga de toate alea. Dar noaptea ma toaca cu trezitul si cu suptul ei! Si e deja al cincilea an la mine, cind ma trezesc noapte de noapte, de trei-patru si asa mai departe ori. Exact cind a inceput sa doarma Agata noaptea, a aparut Tudora, care bag seama ca seamana cu sora-sa din ce in ce mai mult... la apucaturi!
Luluku, ce frumoasa e Georgia! E prima data cind o vad!
Mikka, iti dai seama cum sint eu de calma, daca in 4 ani si 7 luni, eu nu am lipsit nici o zi, nici o seara, de linga copii!?!
Ioana, am facut chestia cu avionul si Tudora a facut exact asa cum spui tu. De trei ori am facut, de trei ori si-a intins minutele. Dar nu asta voiam sa spun, ca Tudora e mai mare decit Ana. Ceea ce mi s-a parut mie frumos este ca, acest reflex l-a avut cind am „aruncat-o“ spre lucruri, dar cind o faceam spre Agata, inchidea ochii si gingurea fericita.
Cornelia, nu ne asemenam numai la nume! Si eu fac la fel ca tine, asa imi sint de dragi moacele astea doua si atit de mult imi place de ele, ca daca m-ar lasa cineva, as vorbi non-stop despre ele. Si eu ma amuzam, cind eram libera si aveam o viata in care numai despre copii nu vorbeam, cind auzeam mamicile vorbind numai despre copii. Si eu le intrec pe toate, si cred eu, ca si pe tine! De ce iti rasuna acest diagnostic in cap? Ce, din infatisarea si comportamentul lui Stefan, te duce cu gindul acolo? Ca in poze cel putin, pare cel mai dragalas si mai sanatos copil din citi am vazut eu.
Florentina, . Aici sintem si ne gindim la tine. Ma sperie un pic si pe mine chestia asta cu slabitul, am avut si eu o perioada in viata cind mincam normal, dar slabeam pe zi ce trece, ajunsesem la 49 de kilograme, aratam ca dracu', slaba, cu cearcane si aveam o viata destul de normala si linistita. Si am intrat in panica, mai ales ca toata lumea imi spunea ca arat rau, si mi-am facut analizele. Nu aveam nimic, doar un sistem imunitar un pic slabit. Si acum ma gindesc cu drag la acele clipe... ce slaba eram! Sper sa fie totul bine si cu voi doua!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

pro so contra smantanii, va rog. as vrea sa-i dau azi mamaliga si magandesccaeste prea seaca doar cu branzade vaci.

Ema la buni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Cornelia-copiii tai sunt superbi. Nu te mai gandi la chestii rele.

LA MULI ANI pentru MARIA CRISTINA, CATALIN, BIANCA!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Buna dimineatza,

La multi ani piticilor sarbatoriti astazi, sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!

Copilul meu nu vroia sa mai pape la pranz si nici masa de fructe cine stie ce , asa ca am trecut de la 5 la 4 mese /zi si sa vezi ce a halit ieri dupa ce de dimineatza de la 4 a mai mancat la 13.

Azi a papat la 5 diminetza si ma gandesc ca pana la 13-13.30 sa ii dau o gustarica dar putin...cred ca o sa iau un iaurtzel danonino.
Stiu o mami care i-a dat bebeului ei de la 3-4 luni danonino si e ok!
Asa ca incep sa ii dau si eu!

Babygirl, chiar ieri am luat si eu pt bebe branza fagaras cu smantana si o sa ii dau. Pana acxum nu am incercat dar eu zic sa ii dai. Dr mea a zis ca putem sa ii dam .

I-am cumparat oglinda de vtech Mariucai si e tare incantata ...se uita in ea toata ziua si vorbeste !

Intre timp am schimbat-o ca a facut kk pe care l-am detectat dupa miros...cine stie cand o sa inauguram olitza!

De luni cred ca ma duc si eu la o sala...ma duc azi sa cercetez si sper ca de luni sa ma si duc.Cred ca totusi la Victor babes o sa ma duc!
Regim nu am de ce sa tin ca grasa nu sunt, numai ca trebuie sa imi intaresc muschii de la burta!Toata viatza am fost o slabatura si chiar imi place acum ca am cateva kg in plus ( vreo 5) fata de cat aveam inainte de bb!

Cornelia, nu-ti mai face griji pentru Stefan, ai sa vezi ca e totul bine! Flortentina, bafta multa cu Maya si nu mai pune raul inainte!

Ioana, ia-ti un Matiz! E super fashneatza masina. Eu mi-am luat-o asta vara ( second dar cu putini km la bord ) si sunt f incantata de ea! De oras este excelenta!

Lulukule, ne bucuram sa mai zusim si de tine! F dragalasha Georgia!
Loreen, ce faci mey? Sunteti bine?
Elishor, nu mai zici nimic?
Si restul mamicutzelor....?

pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Florentina, e mortal bebelusul care ride la sughiturile alea, am ris o gramada.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Maysa-mergem in parc, abia asteptam. De exersat la pian exersam zilnic, probabil spre disperarea vecinilor. Si de cand se ridica in picioare a inceput sa "danseze", adica daca aude muzica se cracaneaza(mai mult) si da din fundulet
Florentina- care telecabina? Adica pentru Iepu' telecabina a fost marsupiul agatat de tati
Mey poate repetati si copro la spital...ca eu stiu de un baietel caruia i-au facut toata vara copro prin diverse locuri si iesea ok si in ala facut la spital a aparut giardia- bine el avea si alte semne ca de aia tot repetau ( diaree).
Cornelia-ai aranjat cu vinerea libera?
Adina- noi papam porumb de la bebelac(pe post de mamaliguta) cu branza de vaci si iaurt.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput