Bebelusi de mai-iunie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 3
gabitzam spune:
Monule, unde-i casa aia de 70.000 ca maine ma duc sa fac contract. Ieri auzisem pe la televizor un comentariu ca s-au scumpit materialele de constructii si unii constructori ca sa pastreze pretul jos fac tot felul de compromisuri cu materiale ieftine si te trezesti cu cine stie ce rasol.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
Florentina G spune:
Multumim din nou pentru toate incurajarile voastre! 
Bianca! Sa te faci mare si sa ii faci pe parintii tai sa fie mandri de tine!
Deja ma simt mai bine desi situatia nu s-a schimbat cu nimic.
Urmatoarele 10 zile vor fi foarte grele pentru noi, astept cu nerabdare ziua cand vom sti sigur care este situatia, incertitudinea este mai grea decat orice!
Am primit incurajari din partea tuturor, acum nu ma mai gandesc la ce este mai rau.
Maine dimineata o sa imi fac si eu analizele sunt un pic ingrijorata din cauza faptului ca nici eu nu iau in greutate nici macar un gram desi mananc foarte bine, chiar fac exces la dulciuri si la alte bunatati la care inainte imi puneam restrictie. Am slabit mult si nu imi place deloc cum arat.
Cu toate astea Maya se comporta absolut normal, e o iubareata, ma starnge in brate cu putere, azi am lasat-o cu mama cateva ore si am mers in vizita la nasii nostri iar cand m-am intors nu stia ce sa faca, sa rada, sa planga, sa tipe sau sa tremure de bucurie.... Era franta de oboseala, cum am pus-o la tzatza a si adormit... de fapt am dormit amandoua vre-o doua ore si ceva!
De mancat mananca destul de bine, cateodata mi se pare cam palida in obrajori si cu cearcane iar alta data imi vine sa o mananc de cat de rumena e!
Fran - multumin de incurajari. M-am uitat la pozele voastre de alaltaieri inca si chiar vroiam sa-ti spun ca mi-a placut mult de Iepu. S-a facut mare si frumoasa. Si va admiram pentru curajul pe care l-ati avut sa plecati la munte si inca nu oricum! Ati urcat pana la cota! Cum s-a comportat Iepu in telecabina?
Andutzy, cat de cat ati facut progrese! Maya nici acum nu vrea sa vada olita! Poate nu ii place de asta, cred eu ca este pentru copii mai mari ca nu ii sta funduletul fix pe ea!
Chris -
Luluku - bine ai revenit! Eu mereu m-am intrebat ce e cu tine de nu mai dai nici un semn! Georgia este o dulce!
Mikka - multumim ca ne porti de grija si mult succes in finalizarea proiectelor pe care le ai pentru saptamana viitoare! Eu o am pe mama tot timpul langa mine si inca nu am reusit sa fac nimic din toate astea!
Ioana, nu ne arati si noua o poza cu cizmele si cu geanta ta cea noua? Nu de alta dar de cand nu am mai iesit prin oras nu mai stiu ce e in voga!
Pe 18 februarie este botezul fetitei prietenei mele, cea de care va povesteam ca a avut probleme cu fetita la nastere si nu ma aflu deloc in dispozitia de a iesi la cumparaturi. Una la mana- mi-e si frica sa ma apuc sa cheltui din banii care ne-au mai ramas ca nu se stie ce ne asteapta cu Maya, a doua la mana - la felul in care arat acum nu stiu cu ce mi-ar sta bine imbracata, si number three daca o fi ceva si Doamne Fereste nu mai ajungem la botez...raman cu banii dati si cu haine pe care nu se stie daca o sa le mai pot purta ca nu am de gand sa raman schiloada mult timp!
V-am pupat pe toate!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra
gabitzam spune:
Eu am o stare de zile mari cu ciclul asta revenit, uitasem ce "bine" este
Nu ma doare prea tare, dar am o greata ca la inceput cind eram gravida.
Barbata-miu m-a sunat ca iese la restaurant cu colegii, ca e ziua sefului lor, la "Trattoria Il Calcio", in Amzei. Eu nu mai stiu ce e aia... Bine ca s-a gindit si la mine si tocmai m-a sunat sa-mi spuna ca imi ia si mie o pizza, ca e buna rau.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
ioanailincam spune:
Salutare de la noi! Chiar ca e cam pustiu, ce-ati patit, mamicilor? Elisor, vad ca nu ai onorat nici tura de noapte
. Loreen, tot mai tragi cu Delia? Cornelia - cum a fost la munca?
Maysa - intr-adevar asa e: vita si gaina batrane, nu prospaturi si de preferinta de tara. Ce m-am mai consumat eu ca la bunica-mea, respectiv soacra-mea stau gainile in batatura, iar eu am cumparat pui, care nu stiu ce varsta avea. Noroc ca la un moment dat am primit o gaina de la soacra-mea, pe care am portionat-o si am pus-o la conge special pentru Ana. Si cum saptamana viitoare se pare ca vine pana la urma
, sper sa mai vina cu una in dinti ca sunt pe terminate proviziile. Iar cu vita am cumparat mereu vita si nu vitel, acu ce varsta avea in realitate n-as putea sa spun. La capitolul peste sunt hotarata sa-i dau numai borcanel (dupa 8 luni cred), ca n-am chef sa stau sa caut oasele, pe motivul asta nici eu insami nu mananc prea mult.
Beatrice - foarte apetisante fursecurile tale, dar dupa ultima aventura stau potolita o vreme la capitolul dulciuri. Culmea e ca chiar ma taie o pofta de ceva bun si nu am cu ce sa o ostoiesc
Corni - ai grija ca suzetele se arunca dupa 2-3 luni de folosire. Avea si ea unele preferate (de la Baby Nova) si nu ma induram sa le arunc, dar pana la urma se apltizasera in asa hal ca a trebuit sa o fac. Faza cea mai haioasa a fost cu tata de Craciun, care cand a vazut suzeta Anei mi-a zic ca de ce naiba dau la copil suzeta paradita
. Lui asa i s-a parut pentru ca nu mai vazuse in viata lui suzeta cu forma ortodontica
, ca de-asta mananca Ana.
Chris - la care Carrefour ai fost, ca eu am fost la cel din Colentina si deja nu mai avea mare lucru, d'apoi in Orhideea cred ca chiar nu mai au nimic la ce rulaj au. Oricum eu am spus stop la cumparaturi, cel putin luna asta n-am decat sa ma tin de cuvant. Ca daca ma gandesc si la cheltuielile de luna viitoare iar ma ia durerea de cap. SI cica sa mai punem ceva deoparte, macar masin sa o schimbam daca la casa am pierdut trenul.
Luluku - e draguta foc gargarita ta. Hai sa ne asociemn la afacerea aia, ca eu mai nou visez sa deschid un magazin in care sa vand numai body-uri. Nici nu cred ca ar necesita cine stie ce investitie, dar cand esti sarac lipit orice suma este mare. Iar un credit sa fac, parca mi-e frica, nu stiu daca chiar am atata fler la afaceri. Asa ca mai asteptam.
Florentina - pai pana pe 18 mai e, nu e musai sa targuiesti acum. O sa fac si poza cu achizitiile, dar stai sa prind momentul. Sa va treaca repede aceste 10 zile grele!
Gabitzam - parca v-am spus ca ceea ce speram ca va fi doar o alarma falsa a fost chiar ciclu, dar, frate, ca vijelia m-a trecut, vreo 5 zile de suvoaie
. Din fericire nu s-a lasat cu dureri.
Voi ati auzit ca vin ninsorile. Nu pot sa cred ca vremea ne-ar juca asa o festa, tocmai cand femeia luase hotararea sa o scoata pe Ana de 2 ori pe zi afara.
Gata, ma duc sa cotroboi prin dulapuri, poate gasesc ceva bun, daca nu fac niste taietei cu lapte
. Asa ca hai, veniti si dati de veste ce ati mai facut azi ca ma intorc.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Margott spune:
Fetelor, am primit de la sot o masina de tocat electrica.
Mi-au atras atentia unele accesorii care sunt pentru KEBBE. Am inteles ca este o mancare egipteana, bine inteles cu carne tocata. A facut cineva kebbe? Am gasit o reteta pe culinar, dar imi pare destul de complicata. Stie cineva ce este "burghul"?
http://community.webshots.com/user/arcultro
ioanailincam spune:
Incurajat de povestile colegei mele despre cum a facut curatenie in dulapuri, am zis sa bag si eu mana prin dresing ca zici ca trecusera turcii pe acolo. Nu mai zic ca un sfert e plin cu haine pentru Ana cand va fi mai mare, un sfert cu unele care i-au rama mici, alt sfert cu Bebelac, ce sa mai, numai dresing de oameni mari nu se cheama ca e, insa ma gandesc cu groaza ce faceam dac nu il faceam inainte sa nasc. Am facut si taiteii cu lapte si m-am apucat sa-i savurez in fata voastra, sperand ca s-a intetit activitatea. Vad ca persista letargia.
In seara asta i-am coborat patutul Anei ca a invatat-o tac'su sa se ridice in picioare de mana si n-am chef de surprize dimineata cand o pun in fund si eu ma duc sa mai bag un pui de somn. E asa de aiurea sa o vad pe fundul patutului, dar probabil e chestie de obisuinta. Acum astept sa vad cand se va ridica in picioare dat fiind ca nu are gratii, ci doar o plasa care nu ofera mare sustinere. Chiar daca nu se ridica in curand, peste vreo 2 saptamani cred ca incep sa o pun si eu in premergaret, numai sa pun mana pe el pana atunci.
A, sa va zic ultima performanta pe care trebuie sa o faca bebelusii de peste 7 luni, de la colega mea citire: daca faceti avionul si "repeziti" copilul spre spatarul canapele/podea trebuie sa intinda mainile in reflex de respingere. Am pus-o si pe Ana si nu are nici un reflex, ba chiar era foarte amuzata de idee, radea in hotote. Asta nu inseamna ca maine chem fizioterapeuta.
Gata, va las ca vreau sa mai citesc ceva prin zona. Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
monu spune:
gabitza, vezi ca ti-am trimis e-mail.
ce avion? fiica-mea abia a invatat sa faca pa pa dar face asta numai cand are ea chef adica mai mult cand vrea sa fie dusa la culcare. e culmea! astazi a fost tare obosita ca la 21.00 a papat si pe la si un sfert a adormit bustean.... si nu a vrut sa pape cu tati ci a vrut cu mami! s-a si suparat cand a vazut ca ies din camera. si doar stau cu ea toata ziua. nu s-a plictisit inca de mine!?
am observat ca atunci cand nu obtine ce vrea se supara rau de tot si se pune pe plans. asa ca avem de lucru la cap. "nu ai voie"
unde sunt restul de mamici? ca maine este vineeeriiiii!!!!! si incepe we!!!!!
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
andreeaatan spune:
Avionul-mai ce de teste trebe s atraca copiii astia... sa ma mai lase...
Azi, ca a venit bunica aia tanara la el, Thomas si-a reluat bunele obiceiuri: cand il pun in vanita, zice "apa", cand mananca se hraneste si singur cu lingurita...
In criza primelor momente, ne-am gandit si noi cum sa rezolvam problema cu socrii mei. Sigur vom angaja o femeie, verificata de o persoana de incredere. Nu doarme nimeni acolo, nu se muta nimeni acolo.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
Florentina G spune:
Ia uitati ce am primit pe mail mai devreme! Faza de la sfarsit e bestiala!
http://media.putfile.com/Hiccups-and-Giggles
I-am aratat si Mayei si radea odata cu el!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra