Bebelusi de mai-iunie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Neatza buna fetele

LA MULTI ANI BIANCA TEODORA! Sa cresti mare si frumoasa

......oare toate care stam acasa suntem asa?

SimonadeDragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Ce ne-a lovit socru-meu cu spitalul. E ingrozitor.

Si pe un ton ca el moare si noi o sa-l gasim la morga. Mie mi-a facut tremuraturi, barbatu-meu e prostit de soc.

Maine am raspuns de la o fundatie sa angajam o ingrijitoare specializata, ca sa stea cu soacra-mea daca se schimba lucrurile in mai rau.

Ca sora lu' soacra-mea nu va sta cu ea... degeaba isi pun ei speranta in ea. Barbatu-meu cica sa se mute acolo. Si afacerile lui, abia acuma cand isi luase zbosrul cum trebuie?

Mie angajarea unei persoane mi se pare cea mai civilizata solutie.

Am niste palpitatii... Si in mod normal nu pot sa-i sufar, dar cand ajung in situatii dinastea...

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Multzi ani pentru sarbatoriti si sanatate multa bolnaviorilor! Stiti ceva de Loreen, de Florerntina? Sper sa nu fie grav.

Mai, cu siguranta de la asta ni se trage nervoshenia din noi, de la statul acasa... pai cum sa nu te ia toate alea daca zi de zi, ceas de ceas, nu faci decat acelasi lucru... Chiar vorbeam cu un prieten ca in 9 luni de zile (aproape) nu am stat despartita de cea mica decat 6 ore... , ce sa-i faci... Oricum, eu sper sa ma scot saptamina viitoare, ies de la puscarieee! Vine mama la mine, si pot sa ma mai misc si eu. Deja am program foarte incarcat: dentist, reumatolog, coafor, colindat dupa hainutze pentru mine, primarie (sa depun mizeria aia pt CIC), poate ajung si pe la munca, plus o . Sper sa apuc sa le fac pe toate.

Andreeatan, pai daca se muta sotul tau la ei, rezolva ceva? Plus ca va lasa pe voi singuri... Oamenii aflati in situatii de astea au tendinta de a deveni foarte egoisti... poate reusesti sa-i convingi ca acuma prioritatile sotului tau sunteti voi, ei sunt pe planul 2. In fine, stii tu mai bine cum sa-i abordezi. Bafta! Aaa, si cred ca intrebai de Cesaria Evora.

Gabitza, sa-mi spui si mie cum vei proceda cu femeia, sieu sunt in cautare si ma intereseaza cat sta, cat ii dai, ce face etc.

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Alo, ce-ati patit, muica, pe unde ati disparut? Pai eu ce mai citesc in micile pauze pe care le iau tocmai ca sa vad ce mai faceti?
Iar cele care scrieri, vad ca numai cu suparari: greva foamei,socri bolnavi, nopti albe...
Androix - he, he, eu am 6 suzete + 2 pe care le folosesc mai rar, in felul asta am mereu de schimb, ca mai patim si noi cu cazutul noaptea pe jos si in disperarea momentului scot una proaspata. Cat despre dormit, eu nu mai stiu ce e aia noapte de somn neintrerupt nu zic vorba mare - 8 ore, dar nici macar 6 ore puse cap la cap de mai bine de 7 luni. Si iote ce bine-mi merge ca ma intorsei si la munca. Cazul cel mai fericit a fost ieri noapte cand m-am dat jos 1 data din pat si in rest somn timp de aproape 7 ore . Evident ca aseara nu s-a mai repetat boieria pentru ca Ana s-a trezit de vreo 3 ori, dintre care o data sa manance. In conditiile astea mie imi vine sa rad de cate o colega care vine sa se planga la mine ce prost a dormit in cate o noapte. Culmea e ca m-am obisnuit cu acest regim spartan, in conditiile in care inainte daca nu dormeam MINIM 8 ore/noapte eram o fiara.
Monu - vreau si eu casa! Desi nu am bani
Hai pupici ca ma intorc la treaba. Revin diseara.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maysa spune:

La multi ani, Ioana! Sa fiti sanatoase si iubite, amindoua, tu si puiuta ta! Mai, mai ce cadou frumos: imbratisarea Anei. Asta pentru ca am aseara nu am reusit sa mai intru din cauza de musafir: ne-a facut tata o surpriza placuta venind neanuntat de la Craiova.

La multi ani si pentru BIANCA TEODORA

Am inteles ca pentru bebelusi e mai buna carnea de gaina sau vita fata de cea de pui si vitel care contine mai multa lactoza. Asta de la doctoritza stire. Voi ce stiti? Eu incercam sa-i dau puiului exact invers. E greu sa fierbi o bucatica de carne de vitel, dar sa fie si animal matur. Vorbeati zilele trecute de peste pentru bebici. Am inteles ca salaul e usor acceptat (slab, dulce si fara oase). La Cora am mai aflat inca o specie..ceva cu C, dar nu mai stiu. Era insa 700 mii kg si am zis ca mai astept pina gasesc salau. Eu i-am dat acum ceva timp pastrav si m-a tratat cu un mare refuz.

Luluku nu-s multe dar sint super simpatice pozele voastre.
Fran, chiar a crescut Patricia. Cu rochita si sosetute e o adevarata domnisorica. Tocmai ce spuneam ca am prins asa un drag de fetite.. si eu si Rares o dulcica de Patricia. Vad ca luati in serios si pianul. Lectii zilnice? Rares sint convinsa ca e antitalent muzical (mostenire din familie), ii place mai mult cind ii cint eu fals decit sa-i asculte pe prichindei la radio. Deocamdata Rares isi face curaj, si, mai spre primavara o s-o invite pe Patricia la o plimbare prin parc. Va lasam timp sa va ginditi..
Androix m-am amuzat de spusele tale. mi-ai amintit o faza asemanatoare cu o prietena care l-a pus pe barbatu-sau sa caute la 2 noaptea suzeta afara, in parculet unde statea de obicei cu copilul. Ea isi amintea cum ii cazuse si isi mai amintea ca nu o ridicase. Si a plecat omul cu lanterna sa caute suzeta... care oricum era in casa.
Intr-un tirziu s-a gindit ca o fi luat-o vreun ciine si a renuntat. Citeodata eu zic ca mai merita si ei sa-i punem la cincercare cu cite o chestie din asta imposibila.
Monu, zici ca i-a descintat nasa de deochi. Asa, prin telefon? Si a functionat? Pai asta sa fie explicatia pentru chinul tau de ieri?
Gabita, mie la 7 luni jumatate dupa nastere mi-a venit ciclul, adica de doua ori pina acum. Dar tocmai voiam sa remarc ca mi-au disparut cu desavirsire si dureri si senzatiile alea nasoale. Sper sa ramina tot asa. Si voiam sa-ti zic ca e super dragutz Andrei in poza de pe messenger. Pitit ca un iepuras pus pe sotii.

Sanatate bebicilor bolnaviori si plimbare placuta celor care sint acum afara!

Poze Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Si noi suntem terminate fara suzeta asa ca eu ii pun lantisorul si in timpul zilei si la culcare asa avem sanse sa nu o mai scape in afara patutzului.Dar sunt situatii cand isi smulge si lantisorul si o gasim pe jos cu tot cu lant.Noi avem insa de schimb mai multe si cateodata tot ramanem fara suzete nesterilizate,i-am spus sotului sa-i mai cumpere vreo 2 dar el mi-a spus ca oricat de multe ar avea tot acolo o sa ajungem ptr. ca stim ca mai avem de rezerva si in baza asta nu le mai fierb imediat pe cele murdare.Are si el dreptate Am vazut ca sunt si lantzisoare din snur, eu am de plastic si depinde de pozitzia in care adoarme si isi mai preseaza barbia .
Maysa -faza cu cautatul suzetei prin parc in miezul noptii este tare rau,nu i-a trecut prin cap sa cumpere alta de la o farmacie non-stop
Noi avem un anumit tip de suzeta preferat, cele lacrima de la Nuk, cele de la chicco tot lacrima nu ne plac pentru ca sunt mai subtiri si mai lungi si ne aluneca din guritza. Ultima luata si cea mai preferata este una special pentru noapte, are o lacrima lata si ii umple toata gura,ii place la nebunie. II las si cate 2 prin patut si e haioasa cand isi baga una in guritza si pe cealalta in mana si se uita la ea de parca ar vrea s-o vare si pe aia in gura.Ea de mult le manevreaza singura, si le pune mai mult invers si smechera a prins o metoda faina, isi scoate buza de jos afara si cred ca-i place ca-si freaca gingia.
Trebuie neaparat sa-i fac o poza cu prima ei suzeta, ea a primit-o din a 2-a zi de viatza si atunci ii era asa mare, acum este asa mica ptr. fazta ei si este simpatica foc dar inca o mai folosim si pe aceea.
Hai ca am umplut pagina numai despre suzeta dar la noi este o vreme superba si eu tot o pazesc sa se trezeasca sa mergem afara ca vad ca deja se duce soarele si mai avem putin si pana la ora de masa.
Astazi papam carne de vitzel cu spanac si i-am fiert si o rosie(vreau sa-i fac un sosuletz cu putzin ulei de masline,f.putzina sare si poate ii pun si eu usturoi,pana acum nu i-am dat )-mi-ar fi placut sa-i coc rosia pe plita dar am avut-o la congelator si nu s-a mai putut.
Le-am scris fetelor de "la bucatarie" si le-am intrebat de biscuiti pentru ca eu tot sunt in ceatza cu biscuitii astia si printre altele o mamica mi-a dat o idee excelenta zic eu dar trebuie sa ma decid in privinta tipului de biscuiti, sa blenduiesc o cantitate mai maricica de biscuiti si sa-i pastrez maruntiti precum cei de la "Milupa cu lapte" intr-o cutie, am zis sa va spun si voua ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Astazi am facut niste fursecuri simple cu mot de migdala... Adica le-am pus o migdala de-a supra... In loc de nuca sau stafida. Cu ce vreti...

Am luat 2 oua, se amesteca cu zahar, si cu unt, apoi cu 2 cesti de faina, se omogenizeaza si se iau cu lingura si se pun gramajoare... Se pun deasupra ca mot, ceva... ce aveti prin casa!

Au iesit asa:

FURSECURI CU MOT DE MIGDALE

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

buna ziua,
Vad ca vorbiti de biscuiti.Eu ii dau biscuiti Delma de la 6 luni si ii plac foarte mult, i-a tolerat fara probleme.
Cat despre suzeta,din start lui i-a placut cel mai mult cea cu termometru primita de la nasii lui inainte sa vina pe lume. La botez, in bratele nasei era tot cu ea in gura ca sa stea linistit si daca il vedeti, nuriti de ras, abia i se vede fata de paleashca de suzeta...Intre timp termometrul nici nu mai functioneaza, dar ca suzeta, e singura pe care o mai vrea!
Noi azi am facut PRIMUL KK LA OLITZA!!! Dar imbracati! Dom'le, fuge de olita ca de nu stiu ce si cu greu l-am tinut imbracat pe ea.I-am cantat, am facut ca toate maimutele si pana la urma nu a avut incotro si a facut stand pe ea, dar tot in pampersi, firesc.... Doamne,dar se impinge in picioare si in fund ceva de groaza cand vreau sa il pun pe ea. In schimb, daca s-ar putea sa-l las sa o roada intr-una, ar fi cel mai fericit!
Azi i-am pus in gutuile fierte galbenusul de ou si a fost o combinatie care mi-a placut si mie la gust si lui Dragoselu. Asa ca a papat bine.Pupici de la noi,

Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Monu, daca iti zice cineva de cartierul ala cu vile de 70 000 EUR, te rog eu zi-mi si mie! ... ca io sub 100 000 EUR n-am auzit de vile prin Bucuresti.
andreeaatan, pai daca socrul tau e programat de-abia maine, de ce avea azi vocea aia de muribund?! Ca e clar ca nu-si da duhul pana maine, nu?! Deci oricum nu e asa grav... bun rationamentul ?
Androix, pai tu ai doar doua suzete in toata casa?! Eu, mai nou, imi aduc inca 4 de rezerva, langa patutul Carinei, pentru ca a inceput sa se trezeasca din ce in ce mai des noaptea Iar suzete cazute intre gratii si perete, eheeee, ce experienta vasta am Ala e primul loc unde caut
Ioana, am fost si eu ieri la Carrefour, si daca nu apucam pe o alta "alee" decat de obicei, nu pupam hainute soldate. Habar n-am avut ca reducerile sunt in alta parte decat la categoria respectiva de produse. In fine, i-am luat moatzei mele un puloveras la care visam asta toamna, dar care atunci mi se paruse extrem de scump (40 RON) - era la jumatate de pret. Ta-su a apucat o pereche de blugi pentru bb, si de-abia astept s-o imbrac... mai la toamna. Altceva nu prea mai ramasese demn de luat in seama, la hainutele de bebelaci...
Mai eram "datoare" cu niste raspunsuri pentru capitolul precedent, na' ca mi-am si amintit:babygirl, si a mea, de obicei, plange imediat ce se trezeste. Si, DA!, se trezeste la ora la care punem ceasul sa sune ca sa plecam la serviciu! Prost obicei! L-a capatat prin noiembrie-decembrie, si nu prea rateaza nici week-end-urile La 6.30 e in picioare, si refuza sa mai stea singurica in patut. Tati fuge sa ii faca bib, iar eu mai lenevesc, cu ea langa mine.
Idem si cu mancarea: acum vreo doua saptamani i-am dat o bucata de banana, si a muscat din ea cu gingiile, a morfolit ce-a morfolit, apoi a scuipat bucatica mai mare, pe care nu reusise s-o “mestece”.

Stiu ca si voi ati mai patit: ieri i-am cules, din fundul gatului o bucata de hartie , culeasa de pe birou.

Carina acum a inceput sa ne cam imite, azi chiar am reusit s-o fac sa scoata limbuta - din cauza ca ii cotrobaiam pe la dintzos. Zilele trecute i-a tot spus maica-mea "cah" pentru lucrurile pe care sa nu le bage in gurita, si ea repeta "KKhhhhhhh" Ii place la nebunie cand imitam mersul calului, si chiar reuseste sa faca si ea cu limbuta tot asa. Dar cel mai haios mi se pare faptul ca face precum Donkey (din Shrek) - atunci cand mergeau in regatul far-far-far... -away, si se plictisea magarusul, facea din buze ca o ventuza... nu stiu daca va amintiti pasajul, pe mine ma distreaza teribil!

...inca ceva: si Carina face "pa" cu piciorul , cand sta in fundic.

Multa sanatate puisorilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Chris sincer e greu de crezut ca ar putea exista asa ceva. dar am cautat pe net si am gasit o casa p+1 cu 3 dormitoare , 138mp pana in 70.000 euro dar incerc sa verifica autenticitatea / seriozitatea lor. eu sincer am niste vecini teroristi si mi-ar place sa scap de ei. si cica ar mai fi intrat pe piata de curand si alti developeri (cica asa se numesc) care vor construi case ceva mai ieftine.
Maysada s-ar putea asta sa fie cauza. dar acum e bine. eu nu imi dau seama imediat cand e deochiata. imi dau seama numai cand incepe sa tipe ca disperata, cum zic eu, de parca o musca ceva de fund si apar niste pete rosii pe frunte. bine petele pot fi de la efortul pe care il depune sa urle in halul ala!
ce am mai facut azi - a facut kk la olitza! deja cred ca are reflexul format ca de o sapt a facut cu o singura exceptie kk numai la olitza. ne-am jucat la o tastaura de pc. a refuzat sa manance la ora 10.00 dar a papat de la borcanel peste cu orez si legume.
a inceput sa vorbeasva din ce in ce mai mult pe limba ei si e tare haioasa si face si ea "pa" dar cu piciorul cu mana face numai nana dar iti trage cate una!!!!
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput