Nou stil de viatza (83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Fetelor, da chiar ca ati scris nu gluma...abia am reusit sa citesc tot...
Va pup.
eu sunt cu atkins-ul meu in continuare.
Azi am papat:
-o cafea decofeinizata;
-un redbull shugar free si fara hidratzi de carbon
-un snitzel mic, mic

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna dragelor,vad ca stati toate bine!!
eu cu daneza..e a cincea zi si am trecut surprinzator de bine,n-am suferit nici de foame mare .am dormit bine noptile doar ca ma mai incearca cheful ala nebun de a rontai ceva,de a lua ceva bun sau de a bea cate un suc...nu mai zic de bere
E foarte grea dieta..si lungaaaaaaaaa...parca am inceput de 100 de ani si 9 zile ramase par a fi o eternitate.
Mie mi-a placut morcovul ras cu lamaie,si ala simplu de aseara..telina a fost infecta dar digerabila totusi.
am mancat si pestele fiert...a fost prima data in viata mea cand am fiert peste si cum era congelat,am pus doua bucati lipite si cand a inceput sa se sfarame l-am scos,am pus unt si lamaie...primele guri au fost bune dar apoi am dat de mijloc unde era cam crud si avea gust de ala de peste mort care-ti iese pe nas am crezut ca vomitAm pus o juma' de lamaie si a intrat..cumva
Simt ca nu-mi mai trebuie mancare 3 zile

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mamica dulce - esti de nota 10
Cristina - pofta la salata, tare bine suna !
Cami - mergi la sala, masaj, alea-alea, asta da !!!
Miag - mi se pare mie sau ai papat foarte, foarte putin ???
Mie cu Atkinsul mi-a placut ca bagam la greu zi-noapte , ce vremuri !

Merg acasa mai repede ca ma simt aiurea ... Abia am papat iaurtul si 2 feliute de paine. Dar am papat portocalele .

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Parca ma tenteaza si pe mine Atkins...asa ca sa dau jos repede 2-3 kg sa ajung iar sub 70 , ca am 71kg acum.

Miag, Mamagiuliei,

Imi spuneti va rog daca atunci cand reintroduci legume in meniu trebuie cantarite? Voi cum faceti/ cum ati facut? Sau daca nu le cantariti cum faceti sa nu depasiti alea 20g de carbo sau cat sunt pe zi?

Multumesc,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna
Meniul de azi:
MD: 2 bucatele ananas, cereale cu stafide si lapte de soia
P: o salata: 1 morcov, 1 cartof, cam 100g fasole verde, toate fierte la microunde, la care am adaugat 150g tofu prajit si bucatit, totul stropit cu ulei de masline, oregano, sare si galingale powder.
C: o bucata pui (cam 250g) facut la microunde, mincarica de fasole, salata mare (varza, ardei gras si ceapa verde).
Intre mese: 2 portocale, 1 mar, o bucatica ananas, 2 ceaiuri verzi cu miere.
Am fost la yoga, o ora si am reusit sa-mi strimb gitul. Imi trece....
Va pup si va urez un weekend placut!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Fetelor, vreau bice ! Tocmai am fost la prinz la restaurant asiatic si am mincat ca un purcel. Ma simt ca un hipopotam cu burta plina. A fost excelent.

Mariana tu ai fot in promotie cu Daniel Tataru ? (eu eram cu 2 promotii in urma la info)

Pupat toata suflarea (cu dieta si fara) si copilasii adiacenti.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Buna seara,
multumesc fetelor pentru urari. Mariana,eu am terminat liceul in '87, am facut 2 ani de "textile", iar in vara lui '89 am plecat la Brasov, la facultatea pe care o doream de fapt. Am insa o buna prietena care a facut matematica, a intrat in '87, iar prin anul 4 (cred), a luat o bursa in Franta, si-a dat si doctoratul acolo si acum e profesor plin la Univ din Nantes, se numeste Irena. O stii? Sau tu, Mik? Eu pe tine nu te stiu din pacate, daca in pozele alea de pe "varf" tu esti...Cati ani aveai acolo, 16?
Sa nu spui 38, ca nu stiu ce iti fac! Si vorbesc serios, nu te gandi ca esti departe si scapi!

Fetele, eu am fost ieri la ai mei si mama m-a convins sa nu tin cura dupa "daneza". S-a bucurat enorm ca m-am hotarat, ea isi doreste poate chiar mai mult ca mine sa ma vada iar frumoasa si sanatoasa. Mi-a aratat regimul in caietelul ei, la ea se numeste "Dieta Mayo", insa e exact "daneza" noastra. L-au tinut si ea si tata, anul trecut si n-au fost multumiti deloc, nu au slabit nici unul. Ma gandesc ca eu seman cu ei, probabil rezultatul ar fi acelasi si atunci chiar ca m-as descuraja!...Asadar m-am hotarat sa imi fac un regim adptat pentru organismul meu, sa renunt la paine, dulciuri si fainoase, sa mananc lactate, carne fiarta, legume si fructe. In concluzie o iau mai usurel si sper sa ajung in timp sa privesc regimul ca pe un mod de viata, sa nu mai sufar de foame si sa nu mai stau stresata, cu gandul la mancare. Sunt convinsa ca daca as reusi sa nu ma mai gandesc ca tin un regim, lucrurile ar fi mult mai simple...
Asadar zilele astea am mancat piept de pui fiert, tocana de legume, oua fierte tari, pastai fierte si lapte batut. in seara asta mananc mere si cred ca si o bucatica de branza. Imi este foame mai mereu, imi lipseste painea probabil, dar ma voi obisnui...Am dat jos 1 kg si un pic.

Carmen, felicitari pentru bebe, sarcina usoara si multa sanatate!
la toata lumea,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Puskin - eu am tinut un Atkins porcesc, varianta ultra, adica mancam carne, mezeluri, branzeturi sarate, oua cat incapea in mine, dar papam doar castraveti sau varza murata pana in 300-400 g. Nu prea cantaream nimic. Sincer am slabit cu o tura de 2 luni 8 kg si anul asta am tinut 2 saptamani de am slabit vreo 6. Repet, doar astea le mancam, dar nu tineam cont de ora, gramaj, nimic. Nu am gustat nimic altceva si cand zic nimic inseamna nici macar o guma de mestecat.

Danna - ai renuntat ??? Esti sigura ??? Daca vrei regim echilibrat incearca Montignac, eu zic ca merita si poti papa ce ai enumerat tu ! Zi-ne ce vei face sa te sustinem !

Merg sa-mi pap mancariciul; o seara faina tuturor fara abateri !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Danna, in poza din albumul din prima pagina (Albumul nostru) am un pic mai mult de 36 de ani. La vara fac 37. Copilasul poza e cel mijlociu.
Pe Irena Rusu o stiu, era cu un an mai mare.
Poze cit de cit recente :
http://community.webshots.com/user/mik_da_rau

Revin on topic : vreau bice, fetelor ! Ce mare lucru !

Mik.

Mergi la inceput

Daria ce numiti voi in Ardeal papricas ? Am gustat cel putin 6 chestii foarte diferite (da' gustoase).

Mik.

Mergi la inceput