Nou stil de viatza (83)
Raspunsuri - Pagina 10
alipiticot spune:
Carmen e eu cred ca nu e bebe,iar daca este nu cred ca va afecta dieta bb.
Crystina bine ai revenit.Poti sa ne spui si noua ce alimente am putea manca si slabi?eu nu stiu dupa daneza ce sa fac si nu vreau sa ma ingras.
ce dieta de 1200 de calori?ca eu mi am calculat pe cateva sit-uri si am nevoie de 1600 de calorii/zi la varsta si metabolismul meu si ar prinde bine asa o dieta,bine poate as mai pune eu 100 cal dar tot as consuma mai putin decat trebuie si usor ,usor voi slabi.
Danna pacat ca ai abandonat,pt inceput era buna dieta zic eu.oricum acest regim de viata cu mancare putina si sanatoasa trebuie tinut toata viata eu aici ma lupt cu gandirea si modul de viata.sper sa mi iasa.Succes si tie.
pt mine azi a fost binisor buna mancarea dar putina.Ma simt cam molesita nici de sala nu am avut chef..dar am sa fac putina gimnastica diseara.macar atat.Dar tare am fost tentata sa renunt sau sa mananc un fruct,ceva,numai sa mananc....sper ca mi a trecut.
Clara am sa inversez mesele maine,e mai sigur pt a nu ma tenta sa renunt.
mamica dulce tot raul spre bine,macar nu mai ai pofta de mancare![]()
o seara buna!
Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
Danna_36 spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Danna - ai renuntat ??? Esti sigura ??? Daca vrei regim echilibrat incearca Montignac, eu zic ca merita si poti papa ce ai enumerat tu ! Zi-ne ce vei face sa te sustinem !
Merg sa-mi pap mancariciul; o seara faina tuturor fara abateri !!!
Daria &Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe
ALEX !Supercopiii iulie/august 2004
NU, N-AM RENUNTAT!
Numai ca vreau ceva care sa mi se potriveasca, sa pot face din toata inima. Si asa e greu, dar daca nici macar nu cred in ceea ce fac, cum sa rezist? Deci, merg mai departe, voi da in continuare raportul aici, ce-am mancat si cat am slabit, iar voi fiti in continuare alaturi de mine, OK?
mamamariana spune:
Da, am fost colega de an cu Daniel Tataru si de grupa cu Monica (sotia lui).
Dana, nu o cunosc pe Irena. Poate ca daca imi dai mai multe amanunte sau vad o poza imi amintesc de ea.
Fetelor, e 1 jumate la noi si io nu pot dormi.
Mai fac o incercare...
Noapte buna!
Mamamariana
szivarvany spune:
Dana - am inteles ca ai renuntat la daneza. Asa ca orice altceva alegi, noi te sustinem !
Mik - papricasul este de fapt tocanita de carnita de pui, dar papricasul saracului e numa` din cartofi ![]()
O seara faina tuturor !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
Mik spune:
Danna noi te sustinem. Incearca deja sa vezi cit maninci intr-o zi normala si vezi daca nu e cumva prea mult. Eu nu sunt adepta dietelor, caci mi-e frica sa nu ma imbolnavesc. Mai stiu si ca ai nostri copii au mare nevoie de noi, oricum am fi.
Bon week-end la toate !
Mik.
mamica dulce spune:
azi am luat ´cina pe la 5 jumate,a fost asa de bunaaaaa!! si apoi numai apa.Sunt foarte mandra de mine,o prietena m-a rugat sa iesim la un suc si,desi prima data am spus ca nu are sens sa ma chinui singura la barul preferat unde trasneste a pizza de-ti muta nasul..am facut-o si pe asta,mai inainte am venit,am baut 3 sticle de apa minerala! EU!!!!!pentru prima data in viata mea cand am comandat apa!!
Chiar sunt mandra de mine.
Danna,daca nu vrei sa tii daneza e ok si un regim alimentar in care inlocuiesti painea,dulciurile,sucurile,prajelile si combinatiile ucigase cu multe grilluri si salate,fructe,sucuri naturale sigur da rezultate frumoase pe termen lung!
Eu sunt pro daneza la inceput,desi e ´grea,poate fi tinuta.Cu cat ai mai mult de dat jos,cu atat e mai efectiva..dupa ce s.a dat jos grosul sau s-a obisnuit organismul cu regim constant..nu se mai slabeste foarte mult,ca la orice alta dieta de altfel.La urma urmei nu-ti taie nimeni capul daca renunti dupa o saptamana sau mai putin...fiecare simte pe propriul organism cum prieste.
Mik,esti o draguta,dar la 50 de kile mi se pare normal sa vorbesti asa![]()
la fete,ma duc la nani,pe maine!!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
clara25 spune:
Mamica dulce,ne luam de mana..asta seara cand toata lumea manca eu faceam baie,apoi la desert..beam apa minerala.Cred ca am baut cel putin doi litri si inca mai beau..![]()
Weekend placut fetelor..
P.S.Danezelor,maine e zi de rasfat.Cafea,paine prajita,oua si o jumatate de pui
.Cred ca ne pregateste pentru tortura de duminica(un cotlet si un mar toata ziua)..lasa,ca rezistam noi pentru raportul de luni.
Clara..
mamica dulce spune:
Clara ,eu nu cred ca raportez luni,ma pastrez pentru lunea cealalta,dupa ce termin daneza,sa am ce raporta
De fapt,terminam daneza sambata si sper sa me mentin pana luni...dar o fac si pe asta!red ca dupa ce terminam daneza si mancam ceva mai omeneste ne doare burta rau:)
va pup si weekend placut,eu o sa mai stau pe net ca e o vreme infecta si n-avem program
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
zisaCami spune:
fetelor,
Am intrat sa va urez week-end placut! Eu acum plec la munte si ma mai intorc luni seara.
V-am pupat,
Cami
clara25 spune:
Ce mai faceti fetelor?Eu ma pregatesc de plecat in oras,chiar daca e deprimant afara..
Si eu ma gandeam ce o sa fac dupa ce termin dieta daneza ca sa nu pun la loc ce am slabit..as vrea sa tin Montignac si sa slabesc macar un kil pe saptamana.Vreau ca prin aprilie sa arat omeneste pentru ca o sa ma plimb mult..o sa mergem cateva zile pe Coasta de azur,o saptamana in Dordogne(o regiune din Franta)..si as vrea atat de mult sa ma imbrac in rochii,fuste..eventual o palarioara draguta ![]()
Apropos de linkul care l-a dat mamica dulce,eu nu mi-am cumparat o rochie rosie,ci o lenjerie intima marimea 38(cred ca am exagerat,ca nu o sa ma incapa niciodata),dar avem dreptul sa visam,nu?
Nora,pe unde esti?In final suntem sase daneze eu,Sigrid,mamica dulce,Nora,Alipiticot,Cookie..haideti,fetelor la raport!
Clara..