Nou stil de viatza (83)
Raspunsuri - Pagina 8
sigrid26 spune:
Buna fete daneze si nedaneze
Carmen asta da veste bunaaaa!!!!Sa ai un bb sanatos, frumos, destept si o sarcina de vis fara kg in plus.Mai Cami stai pe aici ca vad ca se ia , poate pana in nov vine barza la tine singura.
Crys si a mea e la fel cu gradinitza , acum plange ca vrea sa stea mai mult , o iau la 13.00, fatza de 16.00 in cel;alat oras .....da aici gradi cu program lung e fff scumpa.
Eftimie ,Adela a fost extaziata din prima zi de gradi , adevarat ca in ultimele sase luni inainte sa inceapa ii spuneam ca acolo primesc numai copii frumosi si cumintzi, trebui sa fie cuminte sa primeasca un loc.
Mai fetele am facut noapte alba , de foame........nu am putut sa pun geana pe geana pana pe la 3 dim, a fost nasolllllllllllllllllllll.
Acum doar ce am mancat morcov cu lamaie , sper sa rezist sa mananc friptura pe la 19.00-20.00 ca altfel iar nu dorm de foame.
P.S si io am baut cafeaua, eram in 4 labe de ametzita
pupici
Mamica de printesa
de 4 anisori
Delidana spune:
Carmen, m-ai parasit!
Glumeam...pe jumatate....![]()
Felicitari si o sarcina usoara!
Sint bucuroasa pentru tine si trista pentru mine, suna cam egoist, nu?
Cind te intorci?
Mik, site-ul era pentru toata lumea ca daca era secret il trimiteam pe pm.
Si ca sa-ti raspund la intrebare, nu mi se pare corect ca doar gravidutele sa dea
pe spinare ca la urma urmei noi "tragem", ele au scapat...
Crystina, ma bucur ca esti bine.
Sigrid, am vazut ceva in genul "biscuitilor" de care zici tu, se numesc "crispbread" si sint facuti din cereale presate sub forma de carton.
Prefer piinea totusi, ea macar se mai umfla in stomac si da senzatia de satietate.
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mamamariana spune:
Iar v-ati intrecut scriind la subiectul asta incat nu mai reuseam sa dau de coada. Cand mi s-a parut aseara ca ma apropii de sfarsit, m-a luat somnul... si dimineata mai aveam de citit vreo 2 pagini. Cand am venit de la scoala - inca una! Asa ca abia acum am ajuns sa scriu.
Fetele cu daneza! Imi pare rau ca nu m-am apucat si io cu voi. Am tinut o saptamana de WW si nu am dat jos nimic... chiar as putea spune ca seara am mai multe kg decat aveam inainte. Dimineata e ok... revin la loc. Dar am mereu impresia ca mananc prea mult si nu scad deloc.
Imi vine sa ma apuc si io de daneza de luni - n-am mai tinut-o niciodata.
Eu continui si cu sportul, dar merg doar la sala. Cand nu prea am chef, o iau pe Emi cu mine si ea sta la tv la un cd ceva si eu ma intind pe aparate. Cel mai mult petrec la alergat pe banda.
Astazi insa o voi lua pe nanny cu noi si o rog sa o plimbe prin parc pe Emi si eu voi sta linistita sa exersez.
Acum, meniul:
MD. 4 felii de pomelo 0p
L. 3-4 linguri de orez cu legume (conopida + brocooli) si tofu cu curry (aprox. 6p)
D. o bucata de piept, vreo 4-5 cubulete de cartofi si salata de rosii cu castraveti + 2 mandarine 12p
Intre mese (mai ales dimineata) am mai mancat 2 mandarine si am baut o cafea fara lapte sau zahar.
Deci, am in total 18 p. Hai sa zicem 20 ca poate am mancat cam multe fructe... Ceea ce vreau sa va spun e ca ma simt cat Casa Scanteii acum, am mancat prea mult mai ales acum , seara.
Acu ma duc la fitness si sigur vin cu burta mai goala ca dupa aia promit sa mai fac si o plimbare... Dar sunt sigura ca dimineata cantarul meu tot atata arata: 74 ca in fiecare zi 

Mai rezist pana luni dimineata cand ma voi apuca de altceva... vad eu ce.
Carmen, felicitari pentru samburel. Sa ai o sarcina usoara si un bebel sanatos si voinic. Frumos, deja se vede din poza ca e 
Dana, primeste un "La multi ani!" intarziat si din partea mea.
Cred ca am fost in Iasi la studii cam in aceeasi vreme. Eu am 38 si am terminat matematica (in Copou) in 1990. Parca mi-e cunoscuta figura ta... dar nu stiu de unde sa te iau??? Ma stii cumva?
Zuzi, asteptam vizele de zor. Am emotii! Cand vin pasapoartele, vom face o petrecere mare - va invit si pe voi!!!
V-am pupat,
Mamamariana
clara25 spune:
Si mie mi-a fost foame aseara,dovada ca la 2 noaptea bantuiam pe formul "la bucatarie"
..Si cine a visat azi-noapte,ca fura mancare din figider de la o fata pe forum?..MOI! ![]()
![]()
Fetelor,prefer sa mananc 5 teline fierte sau crude decat un morcov cu lamaie..e
..dar lasa ca azi si maine meniul e super!
Alipiticot,poti inversa mesele,nu cred ca e o abatere prea mare..altfel o sa se uite ciudat la tine.
Fetelor,revin..ca acum ma asalteaza piticul meu! 
crystina spune:
Of..m-am apucat sa fac putzina curatzenie shi m-am trezit cu toata casa intoarsa cu fundul in sus. Mi-aduc aminte de sor-mea care zilele trecute s-a pus sa aranjeze o cutie de pixuri de pe birou shi a ajuns sa faca curatzenie generala in toata casa. Clar..din familie mi se trage! ![]()
Acestea fiind zise cred ca ma reped maine la sala, ii trimit pe sotz shi Lilly la cumparaturi, iar eu ma duc sa trag la fiare! Minunat!
Mi-am facut pilafiorul, a ieshit super..am ras doua castronele micutze, am bagat shi un castravete in otzet..yum-yum!
Carmen E lasa mama ca problema cu gradinitza trece ushor tare. Eu am tras doua saptamani de plans shi zbiereturi..dup-aia..floare la ureche!
De cand vrei sa il dai? Lilly a inceput de la 1 an shi 11 luni.
Ruxandra, iar stai in tensiune acum..cauta-tzi o madame doctor daca te simtzi mai bine. E ciudatzel intr-adevar dar nu e mare lucru pana la urma. Trece shi asta! Orez cu lapte...YUmmy! Mie imi place cu dulceatza de vishine pe deasupra! 
Sigridof! cand aud cum nu mai potzi de foame ma mananca limbutza la greu
Da' nu mai zic nimic sa nu zicetzi ca am ceva cu voi..sper sa trecetzi shi de daneza asta shi dup-aia sa papatzi normal..sunt atatea mancaruri pe care le potzi papa shi potzi slabi in acelashi timp (mai lent e adevarat). Itzi fac o lista daca vrei cand termini!
Cu gradi shi aici e scump, dar nici acasa nu vreau sa stea...in curand ma voi intoarce shi eu la munci shi va merge full-time. Happy days!
Mamamariana,mie nu mi se pare ca ai mancat mult. Cu kilogramele...in prima faza a WW-ului cam asha e..te mentzii sau pui putzin. Eu am observat ca daca fac spor regulat nu dau jos extraordinar de mult..in schimb m-am micshorat la centimetri. Incearca sa te masori in fiecare saptamana sa vezi daca observi vreo schimbare. Eu deja ma indrept spre o marime mai mica la pantaloni..deshi la kg nu se observa o schimbare majora.
Delia, da..mi-s bine!
Sala asta imi da o energie imensa..nu mai zic de pofta de mancare, dar ma "refulez" mancand fructe la greu. ![]()
Pai ma intorc la munci..gata pauza!
Pupici!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
crystina spune:
Colega Daria, cum papatzi cartofii azi? Fiertzi? Shi maine ce faci bun de papa..da-mi shi mie o idee ca-s in pana rau de tot. 
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
szivarvany spune:
Cristinica,
io fac mancarica azi:
1 lt ulei = 1 p
ceapa, rosii, ardei feliute - le las la coclit vreo 5 minute
1 cub Knorr, o frunza telina de gust
apa :-)
2 cartofi babani taiati felii
Le las sa fiarba pana scade apa (aprox.30 minute), apoi pun patrunjel frunze.
Imi place taaare mult si iese bun. La noi se cheama "papricas", e un fel de mancare a saracilor de pe vremuri ![]()
Ce fain ca aveti copii la gradi, si noi vrem :-) sa scapam de dadaca 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
DianaR spune:
Carmen, ioi ce samburel dulce ai!
Sa ai o sarcina usoara si fara probleme si eu zic c-o fi fetita in ciuda lui Luci...
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (24+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
crystina spune:
Daria,sar'na! Seamana cu un ghiveci nu?..dar fara bulion sau suc de roshii. Io m-am gandit ce sa-mi fac maine..imi fac o salata boeuf..cu cartofi, cu pui, cu morcov, cu mazare shi cu castrevete in otzet shi cu putzina maioneza light. Shi desert: salata de fructe. Gata, m-am scos! 
Ma duc sa-mi iau iepurina de la gradi! Pup!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
zisaCami spune:
Buna fetelor,
Eu am ramas restanta cu cateva raspunsuri, sper sa nu va suparati pe mine.
In ce priveste dieta nu am mai facut nimic, in schimb am mers de doua ori pe saptamana la piscina mai mult si cate putin la sauna, masaj si sala. Si am baut cei 2 l de apa. Si am continuat cu automasajul. Ma mentin la 62 de kg si as vrea sa incep dieta de 1200 de cal. Nu stiu de ce, parca nu mai am entuziasmul de anul trecut. Asta pt. ca am trecut de greu si am devenit delasatoare!
Week-end-ul asta si cel viitor voi pleca la munte, la schi.
Zuzilici nu voi uita sa pun poze. Nu stiu insa ce voi face, pantalonii de anul trecut sunt imensi ...
Sigrid se pare ca suntem in contratimp pe yahoo. Sigur ca nu plec de-aici, poate ma molipsesc si eu cu o burtik. Nu stiu daca e bine sa-ti supui organismul la o asemenea dieta ...

Diana, Crystina, Daria, Carmen, Justallmallkiss, Sabina, Laura B, Tzuni, Delia, Miag, Georgiana, Eftimie C ( m-ai facut sa rad ), Mamica dulce, Mik, Roxana, Puskin, etc. 

Bun venit tuturor fetelor noi! Sa reusiti sa atingeti greutatea propusa! 

Dana La Multi Ani! 
Cami