Nou stil de viatza (83)
Raspunsuri - Pagina 7
szivarvany spune:
Mamica dulce, dupa morcovu` ala sa vezi ce ospat gustul untului cu peste 
Asta tin minte de la dietele restrictive ... bucuria cand puteam manca ceva mai gustos. Iar la Scardale rontaiam in nestire morcovii, de fapt carotele alea perfecte si duuuulci ![]()
Io beau o lecuta de cafea, apa cu lamaie si pap portocale
Mi-a lipsit si mie raceala si nesomnu` ... sper sa-mi revin pe luni.
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
Eftimie C. spune:
Iaca si eu cu
.
Carmen, WOW!Frumos "samburelul".Eu credeam ca e o poza a lui Iustin.Acum m-am luminat
si-ti doresc o sarcina usoara si sanatoasa.Ai mare grija de tine.Te trecem la sectiunea "gravidute"
?
Totusi ma tem ca plutesc spermatozoizii pe subiect.Zuzilici a dat tonul la bb-i, dar nu ne-a avertizat ca e molipsitor.
Danezele, aseara am amestecat branza cu morcov ras si a fost tare gustoasa.
Azi:
D:cafea
P:300g file cod facut la gratar-4p + unt-2p si lamaie
C:250g pipt pui la gratar-5p + salata de legume cu ulei de masline-3p si otet (lamaie)
Total:14p -de 3p voi mai consuma ceva sau nu.???
Cami, cred ca cel mai placut la servici e cand te cheama seful in birou sa te ia la rost
, nu?![]()
Va pup pe toate.
In week-end mergem la o inmormantare, dar voi incerca sa tin ultima zi de "carmeneza" asa cum trebuie, pentru ca se pare ca a dat rezultate.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
puskin spune:
Neata neata,
Mama ce de vesti bune pe aici!!!!
Carmen,
Iti doresc din suflet sa ai o sarcina si nastere usoara si un bebe lafel de scump ca Iustin
.
Noi fetele speram sa ramai alaturi de noi si sa ne sustii in continuare asa cum ai facut-o atat de bine pana acum
.
Ruxandra
alipiticot spune:
Buna dimineata!
Eu fara cafea,doar cu apa.Am incercat si eu cat de cat sa ma tin exact de regim eu zic ca am reusit.Morcovul l-am mancat asa ,neras si fara lamaie,aseara am uitat de ou si morcovul la fel neras....chestii de astea minore zic eu.
Am gasit cod,chiar la magaziul de langa mine,acum il dezghet si sa l fierb.Eu aveam peste 10kg de peste acasa dar era caras sau carp si am zis sa tin exact dar daca nu gaseam nu ma duceam in oras pt cod.
Problema mare pt mine e ca maine am praznic la tara la socrii,eu fac de azi friptura de pui ,au nevoie de ajutor si mi e frica sa nu imbuc cate ceva......
Si va intreb oare pot manca la pranz puiul,ca si asa au pulpe la praznic si seara ouale?Ca sa nu ma apuc eu sa mananc oua si morcov la pranz si ei pui.....Am sa vad si eu cum va fi atmosfera,ca am o soacra.....si o cumnata care ar fi in stare sa mi bage mancarea pe gat.
Si mie mi e frica de un bb,dar sa speram ca nu e nimic.Am sa mai fac un test sapt viitoare si apoi la medic.Ar fi culmea.
In rest eu ma simt bine,mai am asa cate o pofta,dar trebuie sa plec repede din bucatarie.
ieri nu am fost la sala,dar am iesit cu fata la plimbare si seara am facut o ora de tai-bo....asa singurica ,lejer,cat m-am uitat la un serial.
la mine se cunoaste ca am slabit,cred ca ma indrept spre 59...am trecut de primul prag ...
Va pup si o zi buna buna!
Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
crystina spune:
'Neata girls!
Scriu pe fuga, ma grabesc sa fac putzina mancarica shi sa strang de prin casa shi apoi o tai la sala macar pentru o ora.
Dimineatza am papat porridge cu o lingurita de miere shi o banana, iar azi voi papa pilaf cu pui shi legume plus un castronoi de salata de fructe (un mar, capshuni, struguri, portocala, penene roshu shi kiwi).
Carmendistractzie placuta la Roman!
Daria,Cami, Zuzimultzumesc de intrebare..Lilly e bine. Este la gradi, ii place la nebunie..cand este obraznicutza asta este amenintzarea clasica: "daca nu eshti cuminte, nu te mai ducel la gradi". Shi merge de minune..Yu-hu!
Pupici la burtici,neburtici, daneze shi nedaneze!
O zi super!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
crystina spune:
Na ca intru din nou..vroiam s-o intreb pe Ruxandra cum a trecut de marele stress? Sper ca bine..
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
cookie spune:
Mai fetelor, noi n-avem presiune la gaze...si nu pot sa-mi fierb pestele...da' l-am pus la microunde...abia astept sa pap ![]()
Offff, nu pot sa suport pestele! 
Eftimie C. spune:
Paula, daca ai cumva un bb la purtator, nu te temi ca o dieta drastica ca daceza il poate afecta, mai ales in primele saptamani de sarcina?Ai grija.
Crystina, cred ca distractia va fi maxima la Roman pentru Carmen.Doar se duce cu vesti mari
.Tu iti faceai griji pentru Lily la gradinita? Acum ii place atat de mult ca ai ajuns sa folosesti gradinita drept pretext pentru a o convinge pe fata sa te asculte
.
Oare am sa va povestesc si eu despre cat de mult ii place lui Edi la gradi?Mi-e frica de primele zile, pana se acomodeaza.
Cookie, da' ce devreme iei pranzul?Cum rezisti pana diseara?Doar cu apa si aer 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
cookie spune:
Carmen, nu-l pap inca
, dar vreau sa-l am pregatit si sa iasa mirosul de peste din casa...
puskin spune:
Cristina,
Multumesc de intrebare.M-am dus degeaba la control, domnu' doctor nu a vrut sa ma urce pe masa
. A zis ca trebuie sa fac o vulvoscopie si inca nu stiu ce sa vada daca am condiloame pe col sau prin alte parti interne unde nu se pot uita ei cu ochiul liber
. Deci nu mi-a facut controlul
.
Acum o sa incerc sa imi fac programare la o doamna doctor...
.
Pupici,
Ruxandra
P.S. Azi dimineata am mancat orez cu lapte
...doamne, cred ca au trecut ani de zile de cand n-am mai mancat. A fost super bun.