Impreuna, Timisoara (37)
Raspunsuri - Pagina 7
katik spune:
salutare fetelor!
anaaa!!!! multumesc!!!! si , esti super haioasa!!!!
mai vreauuuu!!!. e super luana ta, mi-a placut mult textul (primul, netradus). parca o aud pe fii-mea
silvana, multam de info, am bagat la cutie! auzi, oare exista gin si fara alcool, de asta mi-e pofta, de septic in schimb nu, poate mai incolo!
irina, ai putintica rabdare, ca acusi pleci!
angy, vacanta placuta si spor la musafiri!
amutza, felicitari pentru dintisori! ies ei toti incet, incet, trebuie numai multa rabdare!bine ca sunteti bine acum!
doris, hai ma, ce ne tot tii in suspans cu propunerea aia, sau ai facut-o si am pierdut eu mesajul?
gabi, faine poze! dupa cum aratau pozele, sigur veti mai face vizite pe acolo
diana, sa-ti traiasca puiutul cel fara colici, sa creasca mare si sanatos!
ce-o fi facind lili si bulina mica?
mihi, si te mai asteptam cu vesti, cind crezi tu ca esti gata!
danitin, ce minunatii a mai facut spiridusul, sigur sta la pinda si pitroceste ceva!
alexa, dia, felicia pentru voi si pentru pitici!
acum va las, mai revin pe seara, azi si miine voi avea acces non-stop la calc pentru ca d-l sot a plecat in delegatie la bucuresti, asa ca imi voi face de cap!
pentru tot poporul!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
katik spune:
revin, am uitat sa va spun ceva f.f.f. important!
am fost azi la eco, bb2 e bine, dupa calculul dr. are 12 saptamini, dupa marimea de la eco are 13 (n-am prea priceput eu bine dar dr. a zis ca e OK). da non-stop din miini si din picioare si sta cu minuta in gura .
silvana, ai grija cu conjunctivita, e destul de pacatoasa. eu fac regulat, in fiecare toamna si primavara si trece destul de greu!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
gabirus spune:
Pai vad ca ne adunam ceva doritoare de patinaj Mie chiar mi-ar place sa mergem, cu copii mai mari, cu soti, cu ce se poate. Macar atat sa savuram si noi pe frigurile astea. O tura de patinat si o cioco calda
Eu am avut o zi tare neplacuta si stresanta azi, sper sa imi revin; ma simt epuizata.
Silvana, multa sanatate, ai grija de tine!
Va pup pe toate si sa aveti o dupamasa placuta!
POZE
silvana75 spune:
Katik, ma bucur ca bb2 e bine!
Asta e prima oara cand fac conjunctivita, deaia nici nu stiam ce am, ma gandeam ca am tensiune oculara, dar bine ca am scapat cu atat. Ca sa nu mai spun ca de adormita ce sunt mi-am uitat picaturile acasa si musai sa-mi pun de 4-5 ori pe zi picaturi. Asta e.
Ana, . Ti-au iesit ficateii?
Fetelor, pe unde bantuiti?
Va pup
Silvana si Paul
angy11 spune:
Buna ideea cu intalneala la patinoar,cu copiii cei mari.De cel din Mall stiti ceva?
Am vazut ca imi urati spor la musafiri,pai sunt terminata si de oboseala si de bani,dar precum vad,azi ne-a ajuns calculatorul cel nou si Emil sigur vrea sa il ude,Sper totusi sa-mi lasa macar o zi de pauza.
Azi lancezesc in casa,Daniel e la ai mei,Angy e acasa dar e asa de cuminte,ca am senzatia ca sunt singura in casa,ma tot foiesc pe-aici,mi-e lene sa ma duc sa-mi iau tigari.
Gabi ti-am vazut pozele,sunt super.
Silvana,se mai intampla,eu am uitat azi dimineata sa-i dau medicamentele la Angy,noroc ca m-a sunat maica-mea sa ma intrebe daca i-a dat la Daniel siropurile bine.
Irina,da chiar ca te grabesti,Ioana e la gradi?O luati si pe ea la munte?
Diana,mai asteapta un pic sa intram in UE si iti iei masina,super si ieftina de dincolo.Si noi asa intentionam.
Ana,am uitat in postarile anterioare sa-ti spun ca si eu m-am distrat copios,citindu-te.Esti tare!
Mihi,ne gandim la tine,revi tu cand esti in stare.Suntem langa tine.
Mihi spune:
Dragele mele intru scurt macar sa va salut!
V-am citit in viteza dar tre sa recitesc...am citit pe sarite!
mihi
macar atat...
Irina_Claudia spune:
Ceau,
N-am putut rezista la atatia pupici de la Mihi, asa ca TE PUP SI EU MIHI DRAGA !!!
Ana saru-mana, in mod normal asa gandesc si eu, orice clipa din viata e pretioasa , dar acuma chiar s-au adunat atatea la lucru ca simt nevoia de o iesire. Gata nu va mai aburesc cu plecatul pana vineri. Pupici luanezei si matematicianului.
Alina Ioana e acsa, n-o duc la gradi si evident ca o iau si pe ea la Straja, se poate fara? Vreau sa o pun pe schiuri sa vedem ce iasa...Ce bine de tine in vacanta, vezi numai de-asta va invidiez pe voi profii, in rest nu. Si zici ca esti optimista cu UE ? Mie mi-ar place daca intram in UE sa-mi schimbe direct salarul din RONi in EURO...sic!Dar asta n-o sa se intample never si jamais...
Katik ma bucur de bb2, abia astept sa ne spui ce-o sa fie, poate e baiat..te pup si eu .
Diana vad ca mai dai si tu pe aici, mai rarut , dar e bine si asa.
Felicia sper ca nu e grav cu micuta.Da-ne vesti
Doris te-ai dat cu hiena din-aia? Ca si eu sunt nula la chestii din-astea...Ia zi repede surpriza nu ne mai fierbe.
Silvana ai grija cu conjunctivita, fereste-te de curent si alte friguri.
No' pai va pup si pe maine cu forte noi si proaspete
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
dreams2party spune:
Buna seara Timisoara,
Veselie-n toata tara!!!!
Patinoare, patinoare...dau copiii din picioare
Mamicutze fac mancare
Si un forum cu taclale...
Azi am si eu o zi fauna...si clienti tare bine dispusi.
Vad ca faceti sporturi...patinaj....ah, tineretile in care patinam si eu
Vine 14 februarie, fetelor, ce ne-au pregatit oare printii nostrii? Dar noi ce le pregatim....popcorn la un meci bun...?
Copilasi ce mai fac?
Viitoare mamici, eu am uitat sa va felicit....burticxa mare si sanatoasa v doresc, si zile fara greturi si cu multe pofte.
Azi nu stiu ce am, dar asa sunt de bine-dispusa....de-or fi toate zilele asa.....Ah, uitasem, am reparat si masina de spalat...si munceste, de doua zile-n coace motoru nu-i mai tace...ca are de recuperat cosul de rufe...
Cu intalnirile, pe unde va mai intalniti, ce bauturi bune mai serviti?
Hai ca deja m-am intins, prea mult am scris pt. o zi.
Va pup pe toate si vise placute
Din biroul meu fantastic si plin de iubire..
Anca
angy11 spune:
Mai inainte postand altundeva am vazut ca am postate 499 de mesaje,asa ca am hotarat ca mesaul nr. 500 sa fie aici unde am si mesajul cu nr. 1.
Nu-mi vine sa cred ca a trecut atata timp.Am fost si la o intalneala,a fost fain,am mai capatat si ceva experienta pe forum.
Si acum noutatea nr. 1:pe 8 iulie sunt nasa la nunta varului primar al lui Emil,asa ca daca sora-mea o sa fie in Spania,voi fi clienta lui Doris,daca nu,atunci tre sa ma duc la ea ca atfel imi pune mai stiu eu ce in cap cand dorm,si-mi pica parul.
Asta e,ce sa fac,daca Katik mi-a urat spor la musafiri,iata ca am avut si azi si m-am pricopsit nasa.
pako spune:
buna seara
Dimineata am fost la doctor cu Andreea...azi noapte s-a cam chinuit sa doarma.Se pare ca a avut manutza dislocata de la cot .Doctorul a zis ca e bine ca n-a trecut 12 ore de la intamplare ca altfel era mai grav....A plans putin cand i-a impins antebratul la loc...acum e totul ok...si-a putut misca mana imediat ce s-a reparat.
Noi am mai avut antecedente d'astea...pe la 6 luni cu mana cealalta.....s-a intamplat tot intr-o duminica...am fugit repede la spital unde am asteptat 4 ore ca sa vina medicul de servici de acasa...d'asta noi am asteptat pana a doua zi.Plus ca prima data a trecut de la sine in cateva ore, docrtorul spunand ca ei cand sunt mici au cartilajele elastice si se repara singura ruptura.asa am sperat si de data asta insa ne-am pacalit.Dar acum bine ca e bine...ufff....am trecut si peste asta.
va pupic...noapte buna.