Impreuna, Timisoara (37)
Raspunsuri - Pagina 6
Ana68 spune:
Hai salutari si de duminica.....mey hlizitelor...ca va radeti cu gurili pan' la urechiuse,de-o sa ajungeti sa aveti zambetul circular ca al lui neica Iliescu...Apropos:pe vremea cand era Iliescu presedinte circula vorba asta:"cica de ce nu are Iliescu zambetul circular(stit ce zambet laaarg are...)?Pai pentru ca i se opreste zambetul in urechi,noroc ca le are!"
Katik,cum am mai scris...nici nu sti ce ma bucur cand pot face pe cineva sa se binedispuna si sa rada.Sper ca asa a fost si promit inca o portie,la primul motiv de carcoteala...
Felicia,io eram doar curioasa,ca sti si tu ca tot mai multi romani trag spre tarile calde si mai rar d-alde voi care sa vrea acasa...Important e sa fiti voi sanatosi si sa vi se realizeze cu succes tot ce va doriti,ca nu conteaza unde veti locui.Sti tu vorba aia:"se intalneste munte cu munte,dar-mi-te om cu om"...
Amalia,cate o descretire de frunte nu strica niciodata...
Uite, sa povestesc:pe vremea cand eram eu fata la mama acasa,aveam o masea cariataaaa rau,a dracului masea si falca umflata si puroi p-acolo cat China.Si luam io de vreo ceva vreme niste antibiotic care nu-si mai faceau efectul.Pe langa toate astea a trebuit sa plec cu mama la Bucale ,sa luam motzul la finutul ei.Aveam un cheeeefff...va dati seama,mai ales ca eram sexoasa rau cu falca cat o bute.Si dureri,vai de tapu' mea!(asa zice Luana,in loc de capu' meu).In fine,povestea e ca,la un moment dat nush ce-mi vine si ii spun la mama:"mama,zic eu,zi-mi si mie niste bancuri ceva ,ca am senzatia ca daca rad imi mai trece durerea de masea si ma mai lasa".Maica-mea era plina de bancuri,de orice gen,ca auzea zilnic noutati,lucra in politie ,la evidenta populatiei...Si se pune mama-mea si da-i si spune bancuri...eu cu gura stramba pana la urechi(noroc ca le aveam la mine,ca altfel imi inghiteam limba)...de pana la Bucuresti am avut impresia ca am facut juma de ora cu trenul...N-o sa credeti,insa e real-pe pielicica mea patita :pana seara mi s-a desumflat maseaua,durerile nu au trecut in totalitate insa s-au ameliorat pana la a simti ca o jena,ceva foarte suportabil,iar pana ne-am intors acasa,la Cta,adica 2 zile,nu am mai avut nici pe dracu,de parca nici nu am avut masea cu infectie....D-aia zic:ala care a descoperit terapia prin ras mare om destept este,pe bune!Asa ca radeti cat puteti si din tot sufletul,ca face bine la sanatate!
(asta a fost un intermezzo,asa ca sa continuam)...
Mey,Doris,mey....ce ma lauzi tu acolo...o sa imi creasca coarne ce cerb curand de n-o sa-mi mai ajungi cu scara de pompieri la nas....hehehehehee....(sti tu ca mai fac io glume d-astea strambe stand dreapta in scaun)...Eu te-as ajuta cu tot dragul in problema care o ai,insa sti ca mi-s tufa de Venetia in ale cosmeticii...Sper ca ai rezolvat-o azi,impreuna cu mamanu' tau...Da' de curiozitate:ce tratament faci si cat de mulltumita esti de rezultate?Io inca nu am scapat de cojile alea gen matreata,insa s-au mai ameliorat.Am revenit pe samponul Nivea si vad ca face bine....Se pare ca schimbatu samponului mi-a creat probleme,plus stresul din ultima perioada....Am incercat sa folosesc Advance de la Avon...kk-maca....Bafta cu tramentul!
Gabi,sunt 100% de acord cu tine...eficient mijloc de relaxare,cel putin pentru mine....Recunosc ca sunt si momente cand mi-e lene sa intru sa scriu sau altceva imi bantuie prin cap si nu ma duce mintea sa scriu macar trei randuri,insa ,pe bune,intru macar si citesc si parca prind olecuta de optimism....Sa dea Domnul sa fie tot asa!Zici ca ai fost la patinoar?Ce fain!Io am fost prima si ultima data in viata mea la patinoar cand aveam vreo 6-7 ani....si de atunci niciodata.Tata era navigator la vremea respectiva si imi adusese de la New York o pereche de patine cu cate doua randuri de lame si fiecare rand era facut din alte doua lame mai mici,adica erau in total 4 lame mai mici pe talpa,iar patinele se prindeau cu curele pe ghete...Ce mai?!Eram unicat pe patinoar...In Cta foarte rar era deschis patinoarul,poate cateva zile pe iarna,caci era foarte cald si insemnau foarte multi bani pentru intretinerea lui....Asa ca eu si patinele,baba si mitraliera!
Angy,vacanta placuta si distractie faina!
Dia,tragi o fuguta la Timisoara la o partida de patinat?....
Ce parere aveti de o intalneala la dat cu kuru de gheata?Hehehehehe....
Dragelor,sa aveti o saptamana cat mai buna si cu realizari(beah!iar la munci)....si sa fiti iubite!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
gabirus spune:
Am facut si poze la patinoar.
Dia, o tura de o ora jumate costa 100.000 iar inchiriatul patinelor 50.000. Patinoarul este la strandul Eminsescu vis-a-vis de Poli.
POZE
gabirus spune:
Ana, dadada, vreau intalnire la patinoar, eu stau pe margine si va pozez Sau facem cu schimbul la pozat, respectiv dat cu fundul.
POZE
Ana68 spune:
Gabi,super poze!Hai ca m-ai convins de o intalneala.....care se mai ofera pentru sambata sau duminica viitoare?Avem voie si cu plozii mai mari?
Gabi,i-am aratat Luanei pozele toate cu Eva....Hai sa iti sciu comentariul ei si pe urma si traducerea:
Ute! Apaaaaada...e muasa....ce ace aolo la pada?Cu itine...la pada...iiiiii...e muasa,pitzesa..cooitza ici...iiiiice muasa ititza...uteee la pada...ce fatze colo?a painal...cu pitine....ce face fititza?ide?ute ...la maie...face paaaaaajaaaa...face biitza...icea...cine asta?fumoasa icea...tzotzoneeeu...iiiii...muasa icea...patinoaaaa...iii..ute ice...
Si acum traducerea:"uite,zapadaaa,e frumoasa...ce face acolo la zapada?cu patine?,la zapada?iiiiii....e frumoasa,printesa(vedea poza cu coronita de la miss tion)...coronitza aici....iiii frumoasa fetita...iuteee,la zapada...ce face acolo? la patinoar...cu patine...ce face fetitza?rade?...uite,la mare,face plaja,face baitza,aici,cine e asta?frmoasa aicea...tzontzonel..iiiii...frumoasa aicea...la patinoar...uite aicea..."
Ai inteles?Cam asa facea Luana privind pozele puse de tine...hehehehe...si le-am vazut de vreo 4-5 ori...Acum tipa ca mai vrea,insa e timpul sa ne linistim...
pako spune:
Ana68, iar mi-ai descretit fruntea in miez de seara.E mortala micutza Luana.
Acum 4 ani si noi ne doream tare mult sa mergem peste mari si tari...am avut noroc si am ajuns aici...acum ne-a trecut.Niciunde nu gasesti catzei alergand cu covrigi in coada
Gabirus, am vazut pozele de la patinoar....se vede ca ati avut o zi frumoasa.M-am uitat si pe celelalte cu ocazia asta....Eva e tare frumoasa si iti seamana leit ...dar cred ca ti-a spus multa lume treaba asta.poza de iulie 2004 e superba....cred ca aveti un aparat tare smecher, se vede calitatea pozelor.
Eu am avut o zi de tot rahatul...a inceput de la pranz cand i-am luxat micutzei mana.Am vrut sa-i sumetic manecile de la pulovar s-o spal pe manutze...se pare ca am tras cam tare de manutza ei.A fost maraita toata ziua...la 7 jumate a adormit.
Asteptam pana maine sa vedem daca poate sa miste manutza...daca nu, mergem la doctor.
amutza spune:
Salutare
Vin si eu la patinuar, chiar ma gandeam sa-l provoc pe sotul la o partida de patinuat. Cu plod nu vin, dar cu sotz da. Mai ales ca vine si Sf Valentin, nu? O sa vedem si cu lucru cum pica in tura. Tzuculina e bine acum, am observat ca-i cresc doi dintzisori jos, unul a iesit deja mai trebuie si celalalt sa iasa si pentru moment o sa fim fericiti ca avem fetitza cu dinti.
Ana esti tare de tot.....
Pupici pe obrazici si sa aveti o saptamana linistita.
diana1971 spune:
si raman cu uitatulBuna fetelor
Sunt cam matinala...ma uit pe net dupa masini !!!!si raman doar cu uitatul
Merci mult pt urari......da Andrei a scapat de colici...nici nu a avut spre norocul meu.
Felicitari pt cine merge la patinoar...eu sunt cam fricoasa.
Ati fost la miniblue??? sunt reduceri si am gasit hainutze super pt Andrei.
va pup
diana
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Cata veselie aici!
Gabi, m-as incumeta si eu la patinoar dar nu ma lasa vecinii!
Doris, care e propunerea?
Ana, esti o dulce!
Katik, am facut o conventie cu Paul. Cand ajungem de la gradi acasa, se mai joaca putin dupa care repetam toate semnele si figurile invatate la gtadi. Il iau cu binisorul "hai sa ne jucam putin, dupa aia facem lectiile si dupa aia iar te joci". La inceput stramba din nas, reiau "hai sa le facem si scapi de ele" si gata.
Danitim, succes!
Anca, succes si tie!
Pako, te asteptam cu drag la intalniri sa vezi cum dupa un gin toate gagicile joaca septica acasa.
Amutza, sanatate bebelinei.
Diana1971, bine ai revenit, sa-ti traiasca feciorul!
Dia_codat, te asteptam si pe tine la intalnirea din martie. Am retinut bine ca in martie ajungi in Timisoara?
Mihi, imi pare rau de pierderea suferita.
Am uitat sa va spun cum am petrecut we. Sambata de dimineata m-am trezit cu ochii cat cepele, rosii si umflati. M-am dus la medic, m-a consultat si am conjunctivita. Mi-a dat ceva picaturi, iar acum sunt mai bine. Sambata am profitat ca sunt "bolnavioara" si am stat toata ziua in pat, noroc ca aveam mancare iar duminica m-am trezit cu mustrari de constiinta si am bagat ca migu' curatenie si mancare.
Va pup
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata,
Am vazut ca v-ati veselit bine in week-end, ce ne-am face noi fara Ana?
Saptamana viitoare plec la munte, deja nu mai am rabdare ...si la lucru e nebunie..
Asa ca va pup pe toate si mai revin spre seara daca pot
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
Ana68 spune:
Saluti,
Felicia,multam de apreciere!Luana e micuta inca,abia acum cochetam cu vorbitul,cu fabricatul propozitiilor simple...cu repetatul ca papagalul a tot ce aude...si bineinteles stalcit...E dulce,ca orice copilas cand invata sa vorbeasca!
Iar cu micuta ta...compresele sunt bune,dar daca nu trece (si o s-o cam doara o vreme) ar fi bine sa cereti sfatul unui medic...Multa sanatate!
Amalia,ai grija acum cand ii dai micutei sa pape tzitzi...cu dintuletii aia proaspat iesitit...hehehehehe...ca sunt precum pumnalele,sfasie instantaneu...Nu vreau sa te sperii,ca cei mici au ceva din nastere,stiu ei cum tre' sa pape chiar daca au dintisori....insa asa le vine uneori sa muste,nush de ce...
Diana,vrei sa-ti cumperi autoturism?
Silvana,multam'!Si insanatosire grabnica.Tare enervanta e conjunctivita asta...Mama colegei mele a tinut o saptamana tratament cu picaturi pana i s-au dezrosit ochii...Insanatosire grabnica!
Irina,unde te grabesti?Stai linistita,ca acusi trec 7 zile si parca nici nu vei sti cand au zburat...si ai sa te uiti inapoi cu nostalgie,ca a mai trecut o saptamana din viata ta si te-ai mai apropiat olecuta de batranete...Hai ca nu vreau sa te indispun...ia si tu fiecare zi asa cum e...si traieste-o la maxim...Indiferent cat esti sau nu de nerabdatoare sa treaca zilele mai repede,ele tot asa,ca de obicei,vor trece...Iti spun de pe acum distractie faina la munte!
Va doresc numai bine si mai vorbim!