Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Maddy, multumim pentru complimente.
Sa stii ca eu o ung si acum pe fetisoara cu Cold Cream de la Mustela (e rau de tot daca nu o ung, mai ales cand iesim afara, ca frigul reinvie bubitzele) si pe corp cu lotiune. E ok pana acum.
Si eu cred ca dr pun prea repede aces diagnostic. E greu pentru bebei sa se adapteze mediului acesta asa de poluat, d-aia cred ca fac bubitze.
Ce rau imi pare ca nu mai au gym deluxe, tare as fi vrut sa ii iau si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna seara

mai fetelor dar ce scrieti!!!

si eu folosesc produse de la mustela si sint super multumita ,plus ca au un miros de bebe

cit despre spalatul hainitelor eu le spal cu detergent lichid si fara balsam de rufe

Raluca mersi pt vestile despre Kristnuta si sai transmiti multa sanatate de la noi si ca ne gindim la ea

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Cu toate ca a mancat si e ora lui de somn, Matei se incapataneaza sa suga pe deget cu atata patos de il putem auzi de la noi din dormitor. Sper sa oboseasca si sa adoarma, ca ne-am saturat sa tot fugim sa-i punem suzeta in gura. Si asa, pana ajungem inapoi, o scoate si baga degetul. Dar oricum, ochisorii si-i tine inchisi.
BiuMil, si Matei rade in hohote si apoi sughite zgomotos de ii tresare pieptul.
Marlena, Alexandru e un scumpic cu ratusca in gura.

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Moki, Miflore, mersi frumos, da, inca ma intereseaza, sunt la faza de adunat date si pareri.
Mersi inca o data, .

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Uf, ce mesaj mare si frumos am pierdut.

Nu stiu daca apuc sa rescriu tot.

Noi azi am fost la doctor si la masuratori a iesit f bine: 7190gr, 67cm (lungan ca ta-su) si 42 perim cranian, la 4 luni fara 6 zile.
Am facut si vaccinele si seara s-a lasat cu febra 38,8. Ne-am cam stresat ca data trecuta nu a facut deloc. L-am dotat cu un supozitor in popou si la ultima masuratoare avea 37,4.
E nasol cu masuratul febrei, mai ales noaptea ca-i stric tot somnul ca trebuie sa-l dezbrac, dar asta e, bine ca a scazut ca ne panicasem.

Tonia, ii urez multa sanatate puiutului tau si sa gasesti un dr bun care sa-i dea de cap. Tinem pumnii.

Hai ca ma retrag si eu in dormitoarele regale ca mai e un pic si se face ziua.
Pupici,

Mergi la inceput

Ca sa nu uit: Noi folosim tot mustela si sunt produse f bune.
Dar chiar si asa Victor a facut niste bubitze si avea locuri unde se asprise pielea. Doctorita ne-a recomandat:
- sa-i punem 2-3 linguri de amidon in apa de baie, ca sa reducem duritatea apei; mai stiam ca efect similar il are apa in care s-au fiert taritze;
- sa nu-l sapunim la fiecare baie si sa folosim sapun solid in loc de cel lichid;
-sa-l ungem cu o crema ce se numeste Lipikar, se gaseste la farmacie, e facuta de Roche-Posay si nu-ti trebuie reteta, e crema cosmetica nu medicament dar e fff buna pt pielea uscata.

cam atat cu indicatziile pretioase, acum chiar ca ma duc la nani.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata, m-am trezit de la 4, in ultimele zile m-a lovit insomnia.
Ieri a mancat ceva mai bine, ce-ar fi sa-si fi revenit? Ultima urocultura a iesit echivoca: "flora polimorfa, posibila contaminare. Daca dr. considera necesa se va repeta". A fost cea de la Medicover, am asteptat-o 6 zile...

Raluca, si mie mi-ar fi parut tare rau sa schimb laptele, am mare incredere in laptele asta desi uite ca nu mananca bine, dar nu de la el. Tu cum faci sa inghesui 5 mese pe zi asa de mari? Se mai trezeste noaptea?

Si eu folosesc Mustela, a fost la un moment dat plin de bubite, i-au trecut repede cu gama asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Neata, mamici si bebelici!
Fetelor, voi cele care ati schimbat laptele de la 1 la 2, l-ati schimbat chiar cand au implinit 4 luni? Ca eu azi ar trebui sa cumpar lapte si maine face Catalina 4 luni. Ce sa-i iau? Milumil 1 sau 2? Mai am o punga din 1. Sa iau 2 si sa ma apuc de combinat sau sa iau inca o cutie 1? Ea pare ca se satura deocamdata cu 1.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Karmenutza, stiu ca se combina si se face trecerea treptat, intai pui o masura de 2, stai asa 2-3 mese (unii zic o zi), apoi 2 masuri etc, vreo 2-3 zile dureaza trecerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

kid, iti sugerez sa cumperi repede storcatorul ala de la TCM si sa faci licitatie pe forum :) vad ca ioana nu s-a trezit inca

karmenutza, da eu i-am cumparat milumil 2 de cand a facut 4 luni-la indicatia doctorului; e mai gustos si are miros de vanilie si ii pregateste stomacelul de diversificare; vezi ca daca ii dai 2 nu se mai intoarce nicicum la 1 care e destul de scarbos

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput